Ghilotina pt carton/hirtie ?

Ghilotina pt carton/hirtie ? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Stie cineva de unde as putea cumpara o ghilotina pt taiat carton/hirtie si cam la ce pret ? Ma intereseaza ceva semi-profesional, ne-pretentios, dar care sa mearga bine si sa nu fie prea scump.
Si poate stiti si niste distribuitori de cartoane/hirtie care sa lucreze si cu persoane fizice ?

Boghi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sylvie spune:

Draga Boghi,

Cauta pe www.pnp.ro (da cautare dupa "ghilotina"). Nu stiu daca au actualizat site-ul, insa noi am cumparat recent o ghilotina de la ei.

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

ce dimensiune de hartie ?
ce grosime de hartie ?

Daca vrei sa tai coli imprimate cu carti de vizita, de ex., adica pt. uz personal, se gasesc de cumparat ghilotine A4.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Am vazut nu prea demult la Metro si Carefour, dar nu mai stiu pretul. erau cel putin doua tipuri: una cu lama si alta cu rola taietoare.
Mai poti incerca si la magazinele specializate pe articole foto.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sylvie : ce fel de ghilotina ati cumparat voi, cit v-a costat si cum merge ?

(Joxy) Florin : vreau sa tai hirtie obisnuita, carton pt carti de vizita, poate hirtie fotografica ... si in principiu A4, cit imi iese din imprimanta.

(M34) Mihai : au luat ai mei de la Metro modelul cu rola si este o porcarie, scuzati expresia: eu personal nu pot s-o folosesc, hirtia aluneca, taietura iese strimba, numai tata poate sa taie cu ea, ca are forta si apasa uniform pe rola respectiva, mie imi ramineau bucati netaiate ... Poate nu ne referim la acelasi model ...

De-asta as fi vrut sa stiu daca a cumparat cineva si a si folosit, ca uneori poti sa te pacalesti ...

Multumesc pentru raspunsuri, sunteti niste draguti toti !

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pentru cartoane:
Daca doresti ceva de calitate incearca la Augusta papier (au site).
Livreaza doar la top si iti poti lua si mostrar.
Tot ceva de calitate ar fi cele de la Colotech.
Uz normal pentru carti de vizita Mediaprint - de diferite grosimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am cumparat mai demult (cu multi ani in urma) o ghilotina care taie cu model zimtat, pentru poze. M-am descurcat cu ea foarte bine, dar nu am mai vazut modelul respectiv.
Ghilotinele noi nu le-am incercat, am spus numai ce am vazut prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

incearca la LECOM. la ei se gaseste cam orice in domeniul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex-n spune:

Incearca la Vector International, tel 327.50.84 sau 85. Sunt importatori directi HSM-Germania si au cele mai bune preturi de pe piata. In plus, la plata numerar, au discount 12% fata de pretul de lista.
Nici eu nu te sfatuiesc sa-ti iei ghilotina cu disc.
Cea cu parghie, in functie de marimea colii pe care o taie si nr de coli (grosimea cartonului) costa cam intre 2 500 000 si 10 000 000 (cea profesionala). Nu stiu daca lucreaza cu persoane fizice, dar nu poti aranja sa o iei pe o firma si sa o scoti pe bon de consum (cu conditia sa fie sub 8 000 000)?
In felul asta scapi si de TVA.

Numai bine,

Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

www.clickbirotica.ro

ai gasesti tot ce vrei pentru birou.

dana

Mergi la inceput