Romania - plai de dor si ... jele !
Raspunsuri - Pagina 4
Arhistefy spune:
Multumim mult de tot! Imi place la nebunie povestirea ta! De starea drumurilor ma cam ia durerea de cap, mai ales ca noi tot cu Dacia vrem sa ajungem acolo. In sfarsit, vom vedea.
Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.
Cu drag,
Mihaela
ralucoantza spune:
... bre, si ce v-au mai "ghidonaaaat!"
pai bine, tata lu toma, daca mergea totul ca pe roate crezi ca mai ranjeam eu in halul asta? neee....!povestirea ta ar fi sunat ceva de genul: "am fost acolo si-acolo si-acolo, a fost frumos. conditiile de cazare minunate. punct"
ce pot sa-ti spun este ca acu 2 ani am fost cu sotul (el e elvetian) in tara, iar apoi la mamaia, iar el a tinut mortis sa conduca!! avand in vedere ca din orasul meu natal pana la mare sunt vreo 700 de km, iti imaginezi... un vis si-o nebunie!! dar noi si-acu ne-aducem aminte si ne prapadim de ras...
haaaai mai povesteste!
ralucoantza
chatonel spune:
bihh, ce oroare!!!! Ferice de cei care sint "in reflector" ... celalti... dumnezeu cu mila si guvernul cu camila, pe ei
Toulouse, la ville rose
mariaangeli_que spune:
tataluitoma,minunat ,am facut acest traseu in tinerete,si drept sa-ti spun ai trezit niste amintiri............
Pacat ca nu a-ti intrat la Pestera lui Ionele,te asigur ca merita,e interesanta si mult mai mare ca ghetarul
Rodica spune:
Dragilor,
In pestera lui Ionele erau acum....14 ani niste picturi rupestre. Mai sunt oare? Daca nu, atunci fotografiile alb/negru pe care le am sunt de arhiva... Este foarte spectaculoasa!
Din Padis, Circuitul Cheile Galbenei l-a facut cineva? Dificil si lung traseu. La un moment dat trebuie sa treci peste un pod suspendat si sa te cateri pe stanci tinandu-te de lanturi!!!
O adevarata aventura!
Ai nenumarate obiective colaterale de vizitat iar peisajul este spectaculos. Cand intalneam grupuri ca noi venind din sens invers, era eveniment, ne salutam foarte calduros si ne dadeam informatii despre ce ne asteapta...laudandu-ne cu aventurile de pana atunci evident!!!
Tot din Padis, Pestera Focul Viu, are in plafon un horn prin care la ora 13-14 intra soarele si topeste ghetarul care incepe sa scoata "aburi". Jocul de lunini din interiorul pesterii este fascinant, altfel frigul iti incearca...dintii serios!
Cheile Radesei este un circuit prin mai multe pesteri sparte de numeroase hornuri prin care vezi lunima de afara. Totul foarte salbatic si frumos.
Cred ca mai astept vreo trei ani pana ii duc pe baieti acolo, ca sa reziste la drum si sa ma incumet eu sa merg cu ei cu cortul. (Daca n-oi face reumatism pana atunci)
Tata lu Toma iti dau medalie de curaj pe asa "sosele"!!!
Bine ca Toma este cuminte la drum lung!
La noi in masina :
1) baietii se plictisesc relativ repede si incep sa se "haljoneasca", chestie care se termina cu box si .
2) Incep amandoi sa iar tati care ma pune pe mine sa "rezolv" problema. Da si io am rau de masina.....
Prefer de o mie de ori sa mergem cu trenul!!!!
Voi aveti rau de masina? Cum procedati?
mariaangeli_que spune:
Hei,Rodica,sant tare curioasa daca nu cumva ne-am intalnit pe la Galbena,mama frumusete,ma bate uneori gandul sa ma mai intorc dar mi-e frica sa nu gasesc lipsa lanturile alea ca tare imi erau dragi,ce m-as fi facut fara ele ,nu imi dezlipeam mainile de pe ele Doamne fereste,e intr-adevar un traseu minunat si care iti rasplateste efortul,mama ce ma mai impresionat Focul Viu si avenurile,iar ceea ce ma lasat paf a fost raul acela care izvora in poiana inainte de a ajunge la Cetatile ponorului iar dupa 200 m disparea ,merita sa mergi pana acolo ca sa-l vezi
Arhistefy spune:
Tata lu Toma, ce faci? Ne-ai lasat la jumatate
Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.
Cu drag,
Mihaela
acina spune:
quote:
Originally posted by chatonel
bihh, ce oroare!!!! Ferice de cei care sint "in reflector" ... celalti... dumnezeu cu mila si guvernul cu camila, pe ei
Toulouse, la ville rose
Chatonel e super faza cu guvernul si camila...
Anca
tata lu Toma spune:
N-am abandonat dar sunt in pana de inspiratie.
vlad
un psuedoscriitor cautindu-si muza