copilul e al parintilor sau al bunicilor?
Cu toate ca doreste sa stea cu mine copilul meu a fost luat cu forta si dus la bunici care au corupt niste membridinComisia Judeteana pentru Protectia Drepturilor Copilului Ialomita(Domnul Badea care vine la procese la brat cu bunica si pe care l-am intrebat dca stie cit de bolnav e copilu ,Raspunsul fiind ca nu moare el.).La mine copilul are conditii mai bune atit din punct de vedere material cit si afectiv dar nu conteaza.Am o caseta in care puteti vedea cum este traumatizat,tirit cu faorta ca un sac de cartofi si aruncat in masina bunicilor.Am macar satisfactia ca am reusit in perioada de 1 an cit a stat la mine copilul ca l-am tratat aproape definitiv de bolile cu care a veit de la bunici.Nu mai stiu la cine sa apelez cind vad ca autoritatile sint atit de corupte.
Raspunsuri
anda141 spune:
cam putine detalii pentru a ne putea exprima parerea. De ce ti l-au luat? Pot fi multe motive....tu le stii, noi nu.
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
sandra20 spune:
da,adym,da mai multe detalii..unde e mama copilului?ei sunt parinti mamei sau ai tai?de ce e bolnav acum copilul?cati ani are acum?
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
carmenutza spune:
Adym, sa inteleg sa tu esti mama? Pai cum ti l-au luat?
Ca sa raspuns pe scurt la intrebarea ta...evident ca locul copilului este langa parinti si ca nicaieri in lume nu-i este mai bine decat langa mama lui...dar, mai sunt si mici exceptii.
Hai, da-ne mai multe amanunte.
Carmen si bb Maya Alexia
mstroie spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
Adym, sa inteleg sa tu esti mama? Pai cum ti l-au luat?
E tatal dupa cum e semnul de sub nick.
country girl spune:
Mah draga Adym, indignarea ta o fi legitima dar din pacate, noi nu putem decat sa te compatimim in cazul in care esti tatal despartit de copil.
Ajutor iti poate da doar legea buna-rea asa cum e si cum se aplica ea.
Poate te pot ajuta cu informatii despre autoritatile carora sa te adresezi juristii de pe forum la sectiunea legislatie.
DARAEL spune:
Poate parea langa subiect, dar copiii nu sunt a nimanui, dupa cum spunea frumos Kahlil Gibran in „Profetul”:
Iar o femeie care purta un prunc in brate spuse: " Vorbeste-ne despre Copii."
Si el glasui:
"Copiii vostri nu sunt copiii vostri.
Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita.
Ei vin prin voi, dar nu din voi.
Si desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri.
Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre.
fiindca ei au gandurile lor.
Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul,
Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe carte voi nu o puteti vizita nici chiar in vis.
Puteti nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa-i faceti asemenea voua,
Pentru ca viata nu merge inapoi, nici zaboveste in ziua de ieri.
Voi sunteti arcul din care copiii vostri, ca niste sageti vii, sunt azvarliti.
Pe drumul nesfarsirii Arcasul vede tinta si cu puterea Lui va incordeaza, astfel ca sagetile-I sa poata zbura iute si departe.
Si puterea vostra, prin mana Arcasului, sa va aduca bucurie,
Caci, precum El iubeste sageata calatoare, tot la fel iubeste si arcul cel statornic."
(mai multe la adresa: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8072)
Referitor la subiect, cred ca pentru orice problema legala ar trebui sa ceri sfatul unui avocat. Preferabil cu experienta in domeniul respectiv.
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004) 
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
symaco spune:
in mod normal copilul trebuie sa stea la parinti..
nu ar fi rau sa ne dai mai multe detalii!
try spune:
daca tu esti tatal legal al copilului, atunci nici o instanta nu are dreptu lsa ti-l ia atat timp cat dovedesti ca esti capabil sa ai grija de el (adica ii dai sa manance, il imbraci, ii oferi dragoste, nu-l maltratezi, nu abuzezi de el, ii oferi protectie etc.). Ce ordin au obtinut acei bunici este clar magarie si incalcarea legii. Trebuie sa fie o instanta de judecata care sa desemneze unde, la cine sa stea copilul. Undeva acolo s-a facut abuz de functie. Chiar daca siguranta copilului e pusa in pericol (eu stiu, sa zicem ca cineva a alertat Protectia Copilului ca tu nu te ocupi cum trebuie de el si ca cel mic e in pericol oricand), copilul nu e imediat inmanat altor persoane, el e luat sub tutela statului (Protectia copilului) si apoi instanta de judecata hotaraste unde e mai bine pentru copil sa locuiasca.
Eu cel puti nasa vad lucrurile, asa mi se pare normal.
Dar vino cu mai multe amanunte, nu ai descris deloc situatia si e greu de dat cu presupusul cand n-ai date concrete: ce relatie iai tu cu copilul (esti tata natural, adoptiv etc.), cine sunt bunicii (parintii tai, ai mamei copilului), unde este mama etc.
25+ sapt DNP 31 oct.