Cum vi se pare viata in Japonia? (15)
Raspunsuri - Pagina 5
EDDY spune:
Felicitari Azumi shi refacere rapida!Bun venit mult-ashteptatului Pity !Ii doresc sanatate multa shi noroc in viatza,sa fie un pui somnoros shi papacios,astfel ca mami lui sa poa' sa vina rapid pe forum cu amanunte din ziua cea mare.
Felicitari shi lu' Taty,care de emotzii cre'ca a uitat tot ce l-ai invatzat sa faca in legatura cu anuntzul pentru noi No',io-l iert ca doar ie barbat nu?
Hai gashca de din partea noastra shi sa ne auzim cu bine,
Eddy & Antonia Naomi
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Tiara
Irimel te invit la ovirtuala.
Lidia ,Tiara si David D.
Da, da, daaa Tiara...Eu am inceput deja...
Pupici,
Irimell
sora2001 spune:
quote:-Stai ,stai Irimell, asteapta-ne si pe noi!!
Originally posted by Irimellquote:
Originally posted by Tiara
Irimel te invit la ovirtuala.
Lidia ,Tiara si David D.
Da, da, daaa Tiara...Eu am inceput deja...
Pupici,
Irimell
Ema si Richard-Sora
sandra20 spune:
am ajuns si noi acasasica si am despachetat..mi-e tare somn ca nu am dormit toata noaptea pe drum pana la narita,iar la intoarcere am reusit sa dorm 2 ore..am facut un dusulet si ma pregateam sa ma duc sa dorm ,dar cum dependenta de DC e mare,nu pot sa adorm fara sa intru si sa citesc ce mai e nou si sa va zic ca-s tare fericita ca a venit surioara mea ....HAPPY HAPPY
va pupacesc pe toate
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
eli spune:
Buna tuturor!
Nu vreau sa par lup moralizator, dar atata timp cat crimir a preferat sa isi expuna intentiile si nelamuririle, sa ceara ajutor prin mesaj privat, nu mi se pare ca e frumos sa nu ii respectam dreptul la intimitate. Daca dorea din prima sa isi faca cunoscute gandurile in public, ar fi facut-o el personal aici sau pe un alt forum.
Cine a citit "Shogun" de James Clavell? Cum vi s-a parut cartea? Eu acum o lecturez si sunt curioasa, cat e adevar si cat fantezia scriitorului? Sa dau crezare la tot ce citesc? Sau sa nu ma las prea tare "furata de val"? Care sunt chestiile la care autorul exagereaza?
sandra20, ne bucuram pt si alaturi de tine ca ti-a sosit surioara. Imi inchipui ce fericita esti, imi aduc aminte cum eram eu anul trecut cand mi-a sosit familia. Distractie placuta!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 34 saptamani cu o scumpete de baietel
AYUMI spune:
Eli eu am citit cartea si mi-a placut.si mie mi s-a parut ca scriitorul a cam exagerat putin.Ai vazut filmul?am auzit ca a avut un succes rasunator!In rolul principal a jucat Richard Chamberlain.
eli spune:
Ayumi, nu am vazut filmul. Daca o sa il gasesc aici, vreau sa il vad dupa ce citesc toata cartea. Tu l-ai vazut? Aici sau in tara?