Cum vi se pare viata in Japonia? (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

- Bine ai venit Crimir! sper sa-ti placa japonia la fel de mult ca si noua.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Noapte buna,Jojo!Io n-am somn inca
Ma bucur c-ai primit viza,fericita de tine!Apropo,si noi vom pleca in curand..te rog sa-mi spui,de ce ai ales varianta cu escala in Turcia?Ce avantaje sunt?

Crimir,bine ai venit printre noi!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Ana,te felicit din toata inima!Iti doresc ca bebele ce abia a venit pe lume sa fie sanatos si sa va umple inima de bucurii!Multa fericire,sanatate si tot ce va doriti!

pentru proaspata

Sorina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by Ninja

[quote]Originally posted by Tiara

Eu am vorbit cu al meu

Bwahahaha,ai vorbit cu spermatozoidul? Sau cu mormolocul tau? Vai vai vai saracul

LA faza asta esti paralel.Ai vrea tu sa ai unul ca el.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Irimel te invit la ovirtuala.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

,Felicitari,sa cresteti mari si cit mai sanatosi !!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ninja

quote:
Originally posted by sora2001

de parca eu as fi pestoaica.

Cica "de parca"!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard Ein 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

da! ninja si tu ce vrei.?..fetita sau.... momoloc

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Sorina -chian,din cite imi aduc aminte voi parca trebuie sa plecati prin octombrie ,nu ?Ei atunci mergi cu ce -ti place ca deja se termina perioada de vacanta si biletele nu mai costa asa ca acum.Mergem in cea mai scumpa perioada a anului,si am ales varianta cea mai ieftina...Turcia,nu ca as fi tare incintata dar am avut foarte multe cheltuieli anul acesta :si cu nasterea si toatte alea,asa ca am zis ca daca e vre-un drum mai ieftin ,de ce nu ?!Plus ca vreau sa fac cumatrie la bb,botez i-am facut dar nu si cumatrie,ii fac acasa,si asa vrea sa nu-mi refuz mnimic cind ajung in tara.

Mergi la inceput

-Azumi, sa-ti traiasca bebe .La multi ani!!

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jojo

Sorina -chian,din cite imi aduc aminte voi parca trebuie sa plecati prin octombrie ,nu ?Ei atunci mergi cu ce -ti place ca deja se termina perioada de vacanta si biletele nu mai costa asa ca acum.Mergem in cea mai scumpa perioada a anului,si am ales varianta cea mai ieftina...Turcia,nu ca as fi tare incintata dar am avut foarte multe cheltuieli anul acesta :si cu nasterea si toatte alea,asa ca am zis ca daca e vre-un drum mai ieftin ,de ce nu ?!Plus ca vreau sa fac cumatrie la bb,botez i-am facut dar nu si cumatrie,ii fac acasa,si asa vrea sa nu-mi refuz mnimic cind ajung in tara.

Am inteles cum sta treaba,multumesc pentru lamuriri! Mi se pare c-ai procedat foarte bine,nu avea rost sa te arunci la cheltuieli inutile,mai bine folosesti bani la altceva,cand ajungi in tara.
Cat ai de gand sa stai in Romania?Daca stai pana-n oct. ne vedem in tara,cu toate ca nu cred ca stai asa de mult.
Pupici

Sorina.

Mergi la inceput