Cum vi se pare viata in Japonia? (15)
Raspunsuri - Pagina 3
jojo spune:
Nanatigru,abia acum am observat ca esti din Sasebo,ce amintiri.....Cind aveam 18 ani am lucrat in HousTenBosh timp de 2 ani.Am auzit ca s-a redeschis parcul,ai fost ??
Daca da ce mai e nou,ii duc dorul nespus de mult.
ninaM spune:
Bey...stati usor ca nu pot tine pasul cu voi
Sandra,Ayumi,cu dedicatie speciala:
Asa...icrele...pai am cumparat tarako(cele mai albe pe care le-am gasit)fara chestiile alea iuti pe ele.Apoi le freci cu o lingura de lemn si putin ulei pina se leaga.Dupa aia,eu am bagat mixerul in functiune...si tot asa:putin ulei...putina zeama de lamaie...si amesteci,si iar ulei...si iar lamaie...pina creste compozitia si se face ca o maioneza.Chestia e sa nu va lasati batute dupa 10 minute...dureaza putin pina arata ca icrele noastre.La sfirsit am tocat marunt marunt o jumatate de ceapa si am pus-o in compozitie.Gata.Pofta mare!
V-am pupat!
Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7
jojo spune:
Super,o sa incerc s-o fac miine daca am timp si trage Rio un pui de somn la amiaza !!
Am luat azi viza de la turci,deci in zece zile v-am pupat si am plecat
Gata m-ac la culcare ca sunt in picioare de la cinci dimineata,am reusit sa mergem azi si la piscina,si m-au c-am luat ametelile...Noapte buna,Sorina-chian,si fetele OSHIMAI
eli spune:
Pe 10 iulie a nascut azumi. Proaspata mamicuta, sa ai parte de un bebe sanatos si cumintel. Refacere rapida si usoara! Te asteptam pe forum cu detalii. Pity!
ninaM spune:
Felicitari Azumi!Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Pity
Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7
Irimell spune:
Fetelor, ce harnicute ati fost.....
ninaM, multumim pentru reteta de icre. Abia astept sa ma duc sa cumpar tarako si sa le fac. Numai din povestiri si mi s-a facut deja pofta.
Tiara, Sora2001 ce dragut ca va intilniti cu totii...Distractie placuta si de la mine!!!
Azumi, felicitari pentru micuta minune. Sa va traiasca, sa fiti fericiti si numai bine!
Crimir, bine ai venit printre noi. Vad ca ti-au scris deja fetele asa ca nu iti mai scriu si eu...Te asteptam aici sa vorbim!
Numai bine la toata lumea,
Irimell
sora2001 spune:
Fetelor iar am primit mesaj de la Crimir,vrea femei nemaritate,,,de parca eu as fi pestoaica.
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
Crimir ,esti on -line cu mine si Ninja ,,,acum ....de ce nu-l intrebi pe el....daca tot n-ai somn?Sint sigura ca te scoate la liman
Ema si Richard-Sora
crimir spune:
Bine v-am gasit..
si ca sa-mi fac introducerea: am 30 de ani, programator, si o sa ajung curand in Tokyo (din pacate singur).
voi lucra pentru o banca de investitii.
nice meeting you all.
--c
crimir spune:
vad ca abia am sosit si deja unii au sarit pe mine cu comentarii..as zice rautacioase.
sora2001, nu vreau femei nemaritate, ci am zis ca vreau sa cunosc cat mai multe persoane si daca e posibil singure. e ceva rau in asta ? fiind singur, e normal sa caut asa ceva. dar..si asta nu a priceput sora2001, nu caut 'fetitze' ca "din alea se gaseste", ci ceva ce poate deveni mai serios.