Viata in Germania (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

babirusca,daca ai drum in Heidelberg s-a facut.Eventual imi trimiti pe PM de stire cu cel putin o zi inainte.Eu la sf lunii plec in Ro sa-mi pregatesc nunta.

Mergi la inceput

mii de scuze ca te-am botezat de nume,trebuia sa scriu Babirusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

quote:
Originally posted by Alina
Irinusha am auzit ca-i fain in Ingolstadt.A fost sotul in excursie cu colegii si au vizitat o rafinarie si inca ceva si apoi i-a dus prin centru care cica e mare si fromos si tot imi zice sa mergem intr-un weekend apropiat,cind o sa se strice vremea si nu o sa mai mergem la balaceala.

Alina

Alina, esti prima care spune asa ceva ... nu stiu, sa plang sau sa rad ...Pe bune acum, Altstadt-ul e chiar fain, avem si castel vechi si unul nou, muzee de tot felul (sotul a fost incantat de cel de la Audi ... eu una nu l-am vazut inca ... rusine mie!), Dunarea si... din pacate multi tarani ... dar na, asta sa fie bai-ul :)
Daca dati o fuga pana la noi - am vazut ca vii din München (dupa parerea mea, ala oras! :)) da-mi de stire sa ne intalnim ... sa punem de o bere ceva ... ca stim cateva localuri bune (berea ti-o face sub nas) ... si daca spui din vreme poate am si timp sa-i dam de veste babysitter-ului nostru - adica mama. Ar fi chiar bestial! :)

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Irinusha draga,
Multumesc mult de invitatie,sper sa o onoram curind!
Da,sotul meu zicea ca Altstadt-ul e foarte fain,au fo'pe la castele si pe la un muzeu(dar nu Audi,ca tineam eu minte macar atita)si au mincat(papa bun!) in centru la un restaurant bavarez(cu Brauerei).
Si tu sa ma suni,cind esti prin München si ai chef de o intiilnire!Hai ca iti scriu miine un pm cu nr de tel!
Pupici,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cristina si aici merg negocierile la fel ca si acasa. Tre sa te tocmesti un pic(mai mult..) Cind a cumparat casa, sotzul a scazut pretul cu 35.000€ si apoi unchiul lui venit in vizita care a mai cumparat 2 case prin aceeasi agentie s-a mai tocmit cu aia si a mai scazut pretul cu inca 20.000€. Hai ca poate vb la telefon si iti zic mai multe. Hei va tin pumnii strinsi sa reusiti sa luati casa dorita!!! Inca ceva, am inteles ca acum(anul trecut, anul asta) e an bun pt cumparat case. De ex, casa noastra era pusa la vinzare de ceva timp la un pret foarte mare(pret normal cu ani in urma) apoi au scazut odada cu 30.000 apoi iar si tot asa, noi am gasit-o pe oferte cu un pret cam cu 100.000 si ceva de mii mai putin de cit pretul initial. Apoi tocmeala de italinei banditi si uite asa am iesit in avantaj.PS:ai avut dreptate, toata cearta din trecut cu soacra era in cea mai mare parte din cauza hormonilor razvratiti, acum e muuult mai binete pupicVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Fetelor dragutelor,
Hai,va rog eu,mai ziceti la vedere despre case!Si pe noi ne intereseaza,povestiti cu cit mai multe amanunte,bitte!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

nicolle27 casa de piatra, sa fiti fericiti si distractie placuta!
Fetelor daca va intalniti sapt. asta beti ceva si in locul meu ca nu am cum sa ajung, oricum n-au intrat zilele-n sac....

30 sapt. (papusica)

Mergi la inceput

babirusa,multumesc mult ptr urare

Mergi la inceput

Dragele mele,
Ajutati-ma cu o problema,bitte!
Deci am o nepoata(locuieste in Germania) de verisor primar care s-a casatorit la sf de iulie si m-a invitat la nunta care a fost in Timisoara si nu am putut merge.Desi nu am absolut nici un fel de obligatie,m-am gindit eu ca daca vreau sa mai "string"relatiile de familie sa o cadoriesc cu ceva.
Cum credeti ca merge mai bine pe-aici:100 euroi in plic(via posta)sau un gutshein la vreun magazin cu lucruri utile in casa gen Karstadt sau Segmüller?
Multumesc mult!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

LaviB....
unde e Altstatu ala de mi-o scapat din vedere?....sau n-ai vrut sa mi-l aratzi???
Pusi si mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Alina, eu as trimite un Gutschein parca mai bine decat bani... Karstadt e ok,au de toate.

Stuttgartezele! Care-i treaba cu intalnirea?

Mergi la inceput