Ce fel de relatie o fii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Haide, fruntea sus si gindeste citeva strategii bune de pus in practica (incl. pe termen lung). Plus un plan de discutie, cit sa vada ca pentru tine este o situatie mai mult decit serioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mosinoi si eu cred ca din partea ei a fost interesul la mijloc...dar ce o fi fost in capul lui??
Eu sincer as fi reactionat ca si tine, poate mai rau. Mi-as pierde increderea in el, si nu as intelege de ce, daca e pur si simplu o relatie platonica nu a impartasit-o cu mine...
Si tocmai pentru asta cred ca ar trebui sa dicut serios cu el, motivele si concluziile.
Deci, cred ca nu trebuie sa te bazezi pe o promisiune, ci sa "sapi adanc" sa vezi de unde a plecat lipsa de incredere (de ce s-a ascuns de tine) si faptul ca nu i-a pomenit ei de tine (un tatic ar trebui sa se mandreasca cu copilul lui) mai ales ca si tipa are o fata si am inteles ca discutau despre asta...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mosinoi spune:

Hai sa va spun si oful cel mare. Acuma e plecat in tara pt cateva zile, o urgenta in familie. Mi-a promis, inclusiv azi dimineata ca nu o va suna si nici nu se va vedea cu ea. Va dati seama ca eu nu cred asta, desi in adancul sufletului mai sper ca se va tine de promisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ofofof!
acum iti ramane doar increderea in el si intuitia!!!
Sinzi

Mergi la inceput

Cu increderea stau cam rau, dupa cum e usor de imaginat, iar intuitia saraca e cam dezorientata de la o asemenea distanta. Degeaba stau eu jandarm pe telefon, ca daca e sa se vada cu ea, tot se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mai cum naiba e numai femeia aia de vina, atata vreme cat el o suna, ii trimite emailuri si mai ales, cum poti tu sa crezi minciunile lui ca vb cu ea "numai asa" de pierdere de vreme, atata timp cat el o suna fara sa iti spuna tie???
Cum adica "daca o aducea o punea intr-un hotel"? ...pai cum ar fi indraznit sa o aduca, atata vreme cat voi aveti o relatie minunata de dragoste. Si daca o aducea, ce ar fi facut cu ea?? O lasa la hotel si gata??? Cand s-ar fi intalnit cu ea?? Nu ar fi continuat cu minciunile?? ...si oare nu e clar de ce nu i-a pomenit de tine si de copilul vostru?? Ca sa o convinga sa aiba o relatie cu el.
Iar daca deja ai citit in emailurile lui despre planurile lor de intalnire, fii sigura ca ei or sa se intalneasca, mai ales ca el este acum in Romania.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

E trist, dar ma intreb in familia cui e "urgenta".

Si mie-mi este evident ca se vor vedea in Ro (as fi prea inocenta sa nu cred asta, mai ales dupa ce el a tot ascuns aceasta "relatie"), sper numai ca nu ea a fost motivul pentru care este in aceasta calatorie.

quote:
acum iti ramane doar increderea in el si intuitia!!!

O tona de intuititie fata de ceea ce poate fi facut bine si eficient trebuie sa apara la intoarcerea lui acasa. Pina atunci, gaseste ceva de facut, sa nu o iei razna gindindu-te numai la ceea ce ar putea sa se intimple.

Fii puternica si inteleapta.

Mergi la inceput

Saphir, de acord cu tine. Eu zic ca femeia nu e de vina, de vina e el! Nu vreau sa deviez, dar ceream un sfat in cum sa procedez sa pun o data capat la asta. Femeia e libera si independenta, cum se zice. Stiu si eu ca de aia a mintit-o ca sa poata "dezvolta" relatia. Si nu sunt naiva in nici o privinta. Relatia dintre noi e buna, te rog sa ma crezi pe cuvant, dar am constatat de-alungul anilor si privind si in casatoriile prietenilor, ca de obicei barbailor nu le ajunge numai nevasta. De ce? N-am idee si nici nu cred ca voi intelege vreodata.

Mergi la inceput

Of, Bubbles, multumesc pt incurajari. Urgenta e legitima, tatal lui e pe moarte, e indisputabil. Intuitia vorba ta, o sa intre in actiune cand se intoarce, asa cum am banuit eu ceva si anul trecut cand a fost, dar nu am avut dovezi palpabile decat luni de zile dupa.

Mergi la inceput

Imi pare tare rau pentru socrul tau.

In fine, oricum o sa-ti dai seama de ce se intimpla cu el la intoarcere, in functie de comportamentul lui, de... intuitie si tot. Si atunci vei sti pe ce cale sa mergi.

quote:
de obicei barbailor nu le ajunge numai nevasta

Referitor la ce este mai sus, tot asa, de obicei nu mi-e rusine nici cu nevestele... Am vazut multe, de toata jena. Insa sursa e aceeasi mereu: lipsa de comunicare intre soti.

Haide, zimbeste si te joaca alaturi de copilul tau, si roaga-te la Dumnezeu, sa se rezolve totul cu bine.

Mergi la inceput