Ce fel de relatie o fii?
Raspunsuri - Pagina 2
Bubbles spune:
Intr-adevar, Cami, in fiecare zi trebuie sa flirtezi cu sotul, intr-un fel sau altul.
Am o relatie calda, proaspata si sincera cu sotul meu, si stiu ca ajuta mult telefoanele zilnice, sms-urile, e-mailurile, biletzelele lasate pe te miri unde, faptul ca ne inventam scurte versuri sau ne cintam inventii proprii unul celuilalt (adesea fara noima, dar cu haz), ne scriem pe oglinda de la baie cind e aburita, trasam cu degetele pe spate, sau pe picior in masina, cind mai e altcineva cu noi si nu ne putem exprima verbal. Oricum, e atita comunicare pe capul lui, incit ma rog de el sa scrie cite un mesaj, sa nu trebuiasca sa raspund eu la toti prietenii. De acord, totul a venit natural si mai mult din initiativa mea, dar acum e atit de invatat cu toate acestea, incit nici nu realizeaza ca i-au fost induse odata, la inceputuri
mosinoi spune:
Cami, Bubbles, asta e. Copilul nostru e mic, si ne ia toata energia, foarte putin timp avem pt noi. Dar toata povestea a inceput cand inca nu era pe lume copilul, si nici macat conceput. O sa incerc sa va urmez sfaturile, dar va trebui multa munca din partea mea, pentru ca in momentul asta sunt devastata. Desi, nu s-a intamplat nimic intre ei. Imi inchipui cum as fii daca ar fii fost cu advarat ceva.
Bubbles spune:
Eu am o vorba cind vad cite un caz de genul acesta: "i s-a urit cu binele"!
Inafara de discutii, treci si la fapte, fa-l sa fie asa de preocupat de tine si copil, incit sa nu aiba vreme de tastatura. Petreceti cit mai mult timp liber impreuna, si desi e greu pentru starea psihica actuala, straduieste-te sa fii cit mai vesela si "lipicioasa", incetisor, cit sa nu-l sperii cu accesele de amor Gaseste motive sa-l lasi mai multa vreme cu copilul, doar n-o sa stea cu el in brate, pe chat sau la telefon.
Evident, s-a simtit neglijat poate in ultima vreme, si si-a cautat "scapare" in vechi amintiri.
Iti tin pumnii.
mosinoi spune:
Telefonul il da cand lucreaza, iar la chat a renuntat, pt ca computerul nostru inregistreaza site-urile pe care te duci, asa am descoperit ca se "emailau", inclusiv adresa lui de e-mail care si-a facut-o special pt ea. Cu parola a fost simplu, pt ca le stiu pe cele care le foloseste.
Da, va trebui sa fac un efort, si o sa ma straduiesc sa ma schimb, sa fiu mai "flirtareata" si toate ce ma sfatuiti. Cami are dreptate ca unui barbat ii trebuie o femeie nou destul de des. Dar mai am o intrebare: si daca totusi continua? Atunci ce sa mai cred?
Va multumesc ca ati petrecut timpul sa stati de vorba cu mine, pt ca mi-e rusine sa-i spun altcuiva.
Bubbles spune:
Tot e bine, ca nu stie cum sa-si curete urmele pe net
Inainte de a zdruncina de tot increderea, discuta cu el referitor la aceasta poveste. Nu e o placere pentru niciunul, dar o necesitate.
Chiar daca mai vorbesc la telefon, daca va fi mult mai preocupat de tine si de copil, la un moment dat va renunta la astfel de povesti. Pina la urma, doar nu se vede zilnic la birou cu ea, sa zicem, acesta ar fi un caz mult mai grav.
Poate si o vacanta impreuna, sau un week-end lung pe vreundeva, in care sa stati 24 / 24 nasuc in nasuc si la taclale va ajuta.
mosinoi spune:
Cami, am uitat sa-ti raspund, ca mailurile lor erau destul de scurte si constau in povesti despre fata ei (are 19 ani), despre cat de ocupat e el la serviciu si planuri sa se intalneasca, si cum sa dezvolte relatia inceputa la 15 ani. Ea lasa la latitudinea lui felul cum si unde sa decurga aceasta intalnire, pt ca zicea ea, el e cel cu "complicatii", adica nevasta. Nici o vorbulita despre faptul ca asteptam un copil si dupa ce a venit copilul ca s-a nascut. De chestia asta am informat-o eu, si a urmat un mail disperat pt el sa o sune. N-am gasit nimic romantic in mesaje, doar vrajeli ca o aduce in USA, iar cand el nu i-a mai scris o bucata buna de timp, raspunsul ei cu speranta ca nu o va dezamagi ca si ceilalti barbati. Apoi a urmat pleazna de la mine si am crezut ca intr-adevar s-a terminat.
mosinoi spune:
Fetelor, va multumesc pt sfaturi. Imi mentineti cat de cat stabilitatea mintala in momentele astea.
Bubbles spune:
quote:
Cami are dreptate ca unui barbat ii trebuie o femeie nou destul de des.
Cred ca este aceeasi situatie si pentru femei, si ele au nevoie de un "barbat nou" in fiecare zi. E adevarat, gradul de toleranta si speranta e mult mai ridicat in cazul sexului frumos, dar la un moment dat razbate realitatea (vad cazul prezentat mai sus, al colegii mele). De aceea, si daca ei nu stiu sa se "innoiasca" asa de des si frumos, apoi nu le strica mici bobirnace
Bubbles spune:
quote:
planuri sa se intalneasca, si cum sa dezvolte relatia inceputa la 15 ani.... doar vrajeli ca o aduce in USA, iar cand el nu i-a mai scris o bucata buna de timp, raspunsul ei cu speranta ca nu o va dezamagi ca si ceilalti barbati.
Se numeste milogeala si pur interes datorita locatiei sotului tau. Sper sa aiba si el ochi sa vada, urechi sa auda, sa realizeze cite amintiri are de impartit cu fosta pustoaica si cite cu sotia lui.
Nu e un fapt de care sa-ti fie rusine, cred ca-n realitate s-ar putea intimpla oricui, la un moment dat.
Fa-l sa fie cit mai preocupat de tine si bebelus, sa-si puna mintea-n miscare referitor la diversele probleme familiale si sa nu mai aiba cind sa focalizeze si pe amintirile din adolescenta.
mosinoi spune:
Stiu eu, poate ca dramatizez si nu vad realitatea, poate nu-i dracu' chiar asa de negru. Sufar cumplit, pentru ca mie nu mi-a trecut vreodata prin minte sa iau legatura cu nici un amic ori fost prieten. Pentru mine sotul e de ajuns, si am crezut casi pentru el la fel.