Sus...in Scandinavia (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ia sa mai pun eu de-o vraja mica
sa mai vina o ploicica
si fiindca sintetzi obeze
sa vina doar la suedeze..........

de ce dulcica ziceam tu ca dadeai mie la ceafa ? ce sintem la talcioc aici ? dam asa la cefe cum ne vine pe unde ne vine, aaaaaaaa

grasi daca je ne suis pas indiscret, ce diploma ai echivalat tu acolo de ai profesat doi ani, hai zi-ne si noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Rayuela si Adela,multumesc pt incurajari.Am gasit la adresa asta http://wwweng.hsv.se/en/iwt/startpage/startpage_en.jsp?home=location mai multe informatii,pe care am incercat sa mi le lamuresc impreuna cu consortu'.As vrea sa trimit toata hartzogaraia cu studiile ,dar nu sunt lamurita cu vreo doua puncte din aplicatia pe care trebuie s-o completez.
1. Har ett skriftligt examensarbete/uppsats ingått i
utbildningen? Did the degree programme include a
research paper/thesis?

Ja/Yes Nej/No
inom ämnesområdet/in the fi eld
med titeln/with the title
skrivet på/written in (språk/language)
Arbetet omfattade (veckor/poäng)
Duration of paper/thesis work (weeks/credits)

2. Har praktik ingått i utbildningen?/Did the degree
programme include workplacement, in-service/industrial
training?
Ja/Yes Nej/No
antal veckor/number of weeks
därav/of which _ veckor på terminstid/weeks during the academic year

Poate cineva sa ma lamureasca la ce anume se refera "research paper/thesis"?La examenele de licenta, la proiectul de diploma?
Iar "praktik"?Este vorba cumva de practica de vara
efectuata in timpul studentiei?
Rayuela,poate ma ajuti tu,te rooogg

Mergi la inceput

gabitza,sa-ti traiasca gagalicea cea mica si dulce!Pupici tie si lui Dennis!

Mergi la inceput

Naranceo,mai inchide pliscul ala danez ca mi-ai stricat toata ziua cu vrajile tale.Imi ploua pana si-n gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Katarina, eu cand le-am completat pe ale ale mele, la pct. 1 am pus - proiectul de diploma si la pct 2 - practica de vara

Mergi la inceput

Multumesc,Adela.Banuiam eu ceva,dar nu eram siguraAcus stau si-mi chinui memoria,incercand sa-mi amintesc cum se numea proiectul meu de diploma,da' cred ca n-am sanse sa reusesc.Dau semne precoce de senilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Acum ne-am intors si noi de la parintii lui Kent,ne-am luat la revedere, am lasat Fata acolo si acum sa facem ultimele pregatiri, ca maine dimineata la 4:00 trebuie sa plecam spre aeroport!!
Ce sa zic mai mult, va doresc o vara cat mai calduroasa posibil in zona asta nordica, spor la scris pe forum si o sa va mai scriu de acasa sa va zic ce mai fac!! Va pup si sa ne revedem cu bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Calatorie placuta si concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

si o vraje la miez de noapte
sa va ploua pe-ndesate !

ce draq sa fac ma si eu, incerc si eu sa ma fac placut, si va urez de bine......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Na...ca nici tura asta nu-ti merge narancea!!! O veeeeenit soooooooarele mey!!! E drept, astia de la meteo zic ca nu muma' azi, ca miine ploua iar. Poate de simbata o veni si vara, ca m-am minunat aseara la boletinul de vreme cind am vazut curba termica , la virf deee.....tineti-va biiinee....20 de grade Celsius...eeeehhh????
Isa cred ca aproape ai ajuns acasa...sedere placuta si sa ne scrii ce mai faci!!!

Mergi la inceput