Relatia cu un partener mai tanar
Raspunsuri - Pagina 8
sinzi_ana spune:
"cu astea verzi tre sa ai rabdare, eu n-am. sa stai ashea cu pofta in gat sa te uiti la ele zile intregi cum de-abia se ingalbanesc? la varsta mea, nu e indicat :))"
Da asteptarea e dulce si rezultatul mai indelung savurat...o banana coapta pe soba ta????
Sinzi
conchita spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Da asteptarea e dulce si rezultatul mai indelung savurat...o banana coapta pe soba ta????
Sanzi, ce sfaturi criminale imi dai, pai la 34 de ani ai mei de HB cu pensia batand la usa, crezi ca imi face bine la ten sa ma benoclez pe soba la drobu de sare doar doar o cadea para malaiata? :))
Authority Zero
sinzi_ana spune:
[rad tare]
conchita eu cred ca la 34 de ani esti in floarea varstei si iti permiti o delicatesa din cand in cand!!!! daca pica de pe soba ceva!!!
ce vrei sa spui ca cand voi ajunge la 34 de ani, gata cu bananele? mananc doar ce imi pica? nu mai pot sa stramb din nas?
Sinzi
conchita spune:
nu mey, Sanzi, stai linistita, viitorul e rozaliu ca grapefruitu, ca uite ce vaz io in globul meu de sticla a la mama omida: e dupa gusturi si dupa putirinta. daca ti-a placut verde, roaga-te sa ai dinti buni si la 34. daca te-ai dedat la coapte (nici prea prea nici foarte foarte, adica taman cum trebe), atunci ne coacem odata cu tzara; daca vine banana leopard pe cal alb ca la Bubbles, perfect, important este ca toata lumea sa se sature si sa fie fericita, nu? ce e aia: hello, banana mea e mai breaza ca banana ta? in loc sa zicem merci ca le avem, sunt ale noastre, si ne facem treaba cu ele :))
Authority Zero
Bubbles spune:
Pe cal alb, ai zis?!
P-aici ii o problema de culoare, vaz io, si grapefruitu' poa' sa fie rozaliu, dar daca intra-n gama lui portocaliu?!...
Nu am insistat cu bananele, sugeram castravetii, si lasa, ca va vine voua ziua de legume!
conchita spune:
uite-l maaah ca e pink :
http://www.macks-groves.com/index.cfm?method=shopping_Detail&productID=33
legume abia martea viitoare, maine e zi de carne, abia astept, sa va vad atunci :))
Authority Zero
sinzi_ana spune:
pentru sufletele noastre....
mi se pare mie sau noi cam si am deviat rau de tot de la subiect!!!
eu la ora asta sunt cam dar voic e scuza aveti?
Sinzi