Relatia cu un partener mai tanar
Raspunsuri - Pagina 7
Bubbles spune:
Castravetii sunt recomandati la dieta!
Lasati bananele, astea sunt in general mai scurte si mai indesate!
Vorbesc de dieta, de calorii...
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by conchita
Adela, tin disociatul, azi e zi de fructe, nu de legume. deci mai vin la voi cand o sa vorbiti despre banane :)))
Authority Zero
Eu nu prea le am cu disociatul (si fac asociatii indecente ) stau mai bine la cap. diversificari ... si pentru ca adusesi vorba despre banane, cum iti plac: mai crude, mai coapte, mai moi?
E adevarat ca bananele mai coapte contin mai multe proteine?
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Bubbles
Castravetii sunt recomandati la dieta!
Lasati bananele, astea sunt in general mai scurte si mai indesate!
Vorbesc de dieta, de calorii...
Oi fi zicand tu ceva acolo, da' nu auzi ca e la zi de fructe? Hai s-o ajutam!
Plus ca mai nou, castravetii is prea drepti, mie imi place unghiul de indoire (incovoiere) al bananelor si eu am vazut si banane mai lungi ...
sinzi_ana spune:
Nu neaparat bananele coapte contin mai multe protenine, si cele mai crude pot fi gustoase...
Sinzi
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Nu neaparat bananele coapte contin mai multe protenine, si cele mai crude pot fi gustoase...
Sinzi
daca nu-ti rupi dintii in ele (deh, HB), pe alea coapte macar le poti moflai
conchita spune:
crude in nici un caz, bleah, auzi la ele cu ce ma imbie, cu banane verzi! pai nici Baloo din Cartea Junglei n-ar fi percutat la asa ceva :) dar nici coapte storcite nu servesc, n-ati vazut ce-a patit Samantha in Sex and The City cand s-a dus cu zilionaru ala crezand ca pe intuneric toate bananele sunt la fel? :))
sunteti niste nazdravane, azi m-ati facut sa rad cu lacrimi
Authority Zero
conchita spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Sinzi
cu astea verzi tre sa ai rabdare, eu n-am. sa stai ashea cu pofta in gat sa te uiti la ele zile intregi cum de-abia se ingalbanesc? la varsta mea, nu e indicat :))
Authority Zero
Bubbles spune:
quote:
mie imi place unghiul de indoire (incovoiere)
Ia treci pe la aprozarul de vis-a-vis de noi, sa vezi, astia au si castraveti incovoiati, nu-s toti drepti! Dupa preferinte...
Mie-mi plac bananele leoparzi. Adica atunci cind se coc bine si fac bulinute pe coaja, noi ne zicem "leoparzi". -- oops, noi "le" zicem... Mai, mai, mai...
conchita spune:
quote:
Originally posted by Adela99
In tot cazul eu stiu ce voi servi la cina
eu stiu ca voi fi servita
Authority Zero