Relatia cu un partener mai tanar
Raspunsuri - Pagina 15
Maruta spune:
hop si eu .... din pacate nu am timp sa citesc tot ce s-a scris ... dar am vazut ce ma interesa ...
In primul rand vreau sa va felicit si va doresc cati mai multi ani fericiti alaturi de persoana iubita ... indiferent de diferenta de varsta existenta intre voi ...
Si acum hop si eu cu povestea mea ...
Cred ca-l cunosc pe Seby (sotul) de foarte mult timp ... eram copii si invatam in aceeasi scoala dar diferenta dintre noi doi era "foarte mare": trei ani si jumatate. Nu pare mult, mai ales ca diferentele pe care le-am citit eu pe aici bat cu mult "recordul" meu!
Si ca sa va dati seama de diferenta dintre noi ... lucrurile stateau cam asa: cand eu dadeam treapta I, el era a 4-a, cand eu dadeam BAC-ul el avea treapta I .... deci o diferenta nu mica ci foarte mare .......
Am fost amici dintotdeauna pentru ca ieseam cu cateii afara la iarba verde ...si acum imi aduc aminte ca desi era destul de inalt pentru varsta lui era un copilas ... timpul a trecut si Seby crestea si din ce in ce mai frumos, mai barbat, ce mai ... nu pot sa nu recunosc ca nu-mi facea cu ochiul, dar il admiram asa ca "uite ce baiat frumos" ... !
Insa viata ne-a despartit pentru vreo 4 ani ... timp in care nu prea ne-am vazut.
Imi aduc perfect aminte acea zi de primavara ... m-am intalnit cu o prietena si din vorba in vorba mi-a spus ca Seby si-a rupt piciorul la fotbal ... nu-l mai vazusem de mult asa ca m-am dus sa-i fac o vizita ... era la el in camera imobilizat la pat cu piciorul in ghips ... am intrat in camera, m-am asezat pe marginea patului si in acel moment s-a intamplat ceva ... nu-mi venea sa cred ca Seby devenise un adevarat barbat ... nu ne-am mai despartit de atunci niciodata ... il iubesc mult si ma iubeste la fel ... este singura persoana care nu ma enerveaza, nu ma irita, a carui prezenta ma face fericita ... eu cred ca mi-am gasit perechea ...
...... desigur ca socrii mei nu au fost de acord cu mine si nici cu baiatul lor ... am avut mult de suferit datorita faptului ca ei nu puteau accepta aceasta dragoste ... faptul ca eu eram mai mare ca el!
Insa noi am stiut ce am vrut ... iata ca dupa 5 ani de prietenie ne-am casatorit, si anul asta pe 20 sept facem un an de la casatorie ...
Atat timp cat 2 persoane isi doresc sa fie impreuna, pentru mine e de ajuns ... chiar daca anumite situatii nu le pot intelege ...
De exemplu verisoara mea a cunoscut un tip cam de aceeasi varsta cu maica'sa ... s-au casatorit si acum au un baietel superb ... nu am putut intelege niciodata cum o fata foarte frumoasa, desteapta, cu bani si super servici a ales sa-si petreaca viata alaturi de un om cu vreo 20 de ani mai mare decat ea .... (deci nu e vorba de interes din partea ei) ... eu una nu as fi ales aceasta cale ... dara daca ea e fericita ... e tot ce conteaza ...
Si acum poate vreti sa stiti cam cat barfeste familia pe tema asta!?! .... deci daca propriile tale rude te barfesc ... la ce te poti astepta de la altii ??? Tot ce conteaza e sa sti ce vrei, si sa-ti indeplinesti visurile ca doar o viata avem de trait!!!
... si acum sa raspund la intrebarea pusa de country girl
"Fetelor, mai ales cele care traiti in Romania cea plina de prejudecati, cum reusiti sa tineti in balanta relatia cu un partener mai tanar decat voi?"
R: cu multa dragoste si respect reciproc ...
"Dar ce te faci cu gura lumii, colegilor, vecinilor, parintilor care prevad dezastre dupa dezastre "matrimoniale", catastrofe "conjugale" si iminentul "peste cativa ani o sa te lase pentru una mai tanara!"?"
... eram eu sa spun o prostie cu gura lumii, colegilor ... ma abtin !!!
Curios nu ? cred ca parintii nostrii se aseamana un pic ?! ... i-am spus mamei sa stea linistita ca pericolul nu e din partea lui ci din partea mea "Daca vreau unul mai tanar ?????" la care mama mi-a spus: "Maica ca doar nu esti nebuna!" ... asa ca nu ma simt in pericol, stiu ca am barbat mai tanar ... dar daca e sa se duca se ducea si al batran ... deci nu e o regula ... ca principiu incerc sa respect cu sfintenie sfaturile matusii mele:
" Draga barbatul se tine cu cratita, matura si cracii in sus " nu stiu cum dar primele parti mi-au cam scapat ... dar pe-a treia am exersat-o mult .... si are dreptate
Cu speranta de a nu va fi plictisit,
A voastra posesoare de barbat tanar Maruta
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu