Relatia cu un partener mai tanar

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by sora2001

-Dar spermatozoidul tanar,e mai iute de picior

Ema si Richard-Sora

N-as baga mana in foc! Poate "purtatorul" lui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:
Bubbles, ma pui pe ganduri cu inclinatiile tale
Cartofii zdrobiti facuti pireu
Castravetii, bananele tocate si ele
Nu m-as mira ca maine sa vii cu propunerea de carne tocata pe meniu

Sunt total inocenta, ma mir ca nu razbate

Astazi nu vin cu prea multe propuneri, dat fiind ca nu-s pasionata de carne si am mult de lucru... Da' poate sa spuna Conchita...

Daca revenim la oile noastre, ce-ati zis de... morcovi?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eVo spune:

cineva a zis la un moment dat sa vb barbatii sa zica ce fel de femei prefera .. in cazul meu femeile mature .. si s-a nimerit sa fie 8 ani diferenta in favoarea ei .. intodeauna m-am inteles bine cu femeile mai mari ca mine , nush cine a vrea sa fie asa .. oricum a fost cea mai frumoasa perioada din viatza mea .. si continua pt ca am ramas prieteni

Unui copil trebuie sa-i oferi tot, fara a-i cere nimic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Fetelor, si nu numai, vad ca va distrati tare rau aici, vorbind despre morcovi, castraveti, cartofi si ciorbe. Am citit doar 3 pagini, nu am avut rabdare sa citesc mai mult, ca e tarziu pt mine.

Si eu zic ca nu conteaza varsta; poate daca diferenta e prea mare. Asa ca haideti sa nu ne mai ingrijoram de ce zice sau crede lumea, si sa ne bucuram de viata.

la noi sunt 8 ani diferenta, el e mai mare. Si ma bucur ca e asa, pt ca e exact ce-mi trebuie. In plus, eu am 22 ani. Ca sa fie 8 ani diferenta in sensul invers....ar fi aproape pedofilie deja....

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by eVo
[.

Si-a gasit bbelu.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Am citit pagina cu pagina acest subiect,la un moment dat nu mai intelegeam despre ce sa postat acest subiect initial,ma gindeam ca sunt la bucatarie deja
Referitor la subiect nu cred ca nu ar fi probleme intr-o relatie unde "ea " este mai mare.
Cind sunteti tineti e ok,dar mai tirziu ?Bine ,ca depinde de persoana dar cint tu ai 50 si el 40 de exemplu s-ar putea ivi totusi niste probleme si tot doar in capul unei femei.Daca esti increzuta in relatia ta si in tine nimic nu va poate desparti
A,si inca ceva nu credeti ca intr-o oarecare masura este vorba si de un complex matern ??Mie asa mi se pare.

Sper ca nu am jignit pe nimeni cu acest mesaj,este parerea mea si poate fi si incorecta(ma rog,dintr-o prizma de 23 de ani)
Dar sincer nu as fi incintata daca fiul meu(6luni) mi-ar prezinta ca viitoare sotie pe cineva cu 10 ani mai mare.
Bine ca nu eu decid ,oricum,dar sincer vorbind asta as simti,frica,neliniste,si dezamagire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eVo spune:

mda ..

exista cazuri si cazuri .. cine nu a trecut prin asa ceva vorbeste in necunostinta de cauza .. isi dau cu parerea despre cum ar fi .. daca ar fi .. Un lucru e sigur unele relatii au rezistat, altele nu. Mie unul, nu-mi pasa de gura lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylena spune:

quote:
Originally posted by jojo

Cind sunteti tineti e ok,dar mai tirziu ?Bine ,ca depinde de persoana dar cint tu ai 50 si el 40 de exemplu s-ar putea ivi totusi niste probleme si tot doar in capul unei femei.Daca esti increzuta in relatia ta si in tine nimic nu va poate desparti
A,si inca ceva nu credeti ca intr-o oarecare masura este vorba si de un complex matern ??Mie asa mi se pare.

Dragelor si dragilor
Pot sa va spun in cunostinta de cauza cum e si fata si reversul medaliei. (A nu se intelege de aici ca asta e regula dupa care se desfasoara o astfel de relatie! Totul depinde de cei in cauza, de maturitatea si intelepciunea de care dau dovada nu doar la un moment dat, ci dea lungul intregii lor evolutii, si in cuplu si in afara lui ...)
Deci: intre mine si Domnul 'Morcov' este o diferenta de 11 ani batuti pe muche. Minus o luna minus o zi. Ne-am cunoscut cand eu aveam 36 si el 25, am trait impreuna un an de dragoste nebuna, am mai avut inca doi ani extrem de buni si fericiti, am fost o adevarata familie multa vreme, ne gandeam sa legalizam relatia noastra, ba chiar aveam in proiect un bebelus. Am avut si certuri si neintelegeri, ca orice cuplu pe lumea asta, dar am reusit de fiecare data sa trecem peste. Am avut parte si de barfa lumii dar si de invidie, pentru ca ne iubeam, ne statea bine impreuna (pentru cine nu crede am poze la indemana) si eram foarte uniti. Si cu toate astea, iubitul meu sot-barbat-iubit-amant-copil-prieten-partener a avut un soc cand eu am implinit 40 ani si mi-a spus verde in fata ca nu se mai poate! Si cum ar fi copilul nostru (cel din proiect) peste zece ani cu o mama de 50 si un tata de 40?! (cu asta cred ca am raspuns in totalitate nedumeririlor lui jojo) Si uite asa ne-am despartit, eu am murit putin, ne-am impacat, am vrut sa plecam in Canada s-o luam de la capat, tara noua viata noua, iar ne-am despartit, iar s-a intors la mine cu dor de cocoloseala, de mancare buna si de iubit ca pe nicaieri altundeva si tot asa.
Concluzia e ca o astfel de relatie implica multe riscuri, si trebuie sa le ai in vedere pe fiecare in parte atunci cand ti-o asumi. Pentru ca vine o vreme, dupa 40 de ani, cand e greu sa mai accepti singuratatea si te complaci in tot felul de lucruri gandind ca rau cu rau, dar mai rau fara rau.
Oricum ar fi eu va doresc sa fiti iubite si fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Hmmm,

Eu spun doar atat...din afara nu poti judeca pe nimeni.

Cand esti implicat intr-o de relatie (indiferent de varsta), nu iti mai pasa de gura lumii, o traiesti si gata...pur si simplu traiesti pentru ea si prin ea...si e bine.

Trebuie doar sa stii sa iei si sa daruiesti de fiecare data tot ce poti. Nu traiesti cu lumea...si nu lumea e cea care e langa tine la necaz si bucurie...nu inteleg de ce atatea prejudecati.

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai copii mai,

Am citit prima si ultima pagina... DAR MAI ALES... v-am vazut fotografiile... si zau ca-mi vine sa ca dau pt. ca va puneti problema asta.
In primul rand ca nici nu se cunoaste diferenta de varsta dintre voi!!!
In al doilea rand pt. ca, asa cum am mai spus, varsta unei femei (dar si a unui barbat) e aia din suflet, nu aia din buletin.
Eu am 35 de ani, sotul 30... acum aproape 2 ani a fost dragoste la prima vedere si acum suntem mai indragostiti unul de celalalt mai dihai ca in prima zi. Avem un bebelac de aproape 4 luni si la noi totul a decurs atat de natural incat doar citind acum topicul vostru mi-am adus aminte ca sotul meu e mai tanar ca mine cu 5 ani. Ca daca ne vezi si stai putin cu noi spui ca sotul meu s-a procopsit cu 2 copii. Nah... acuma nu spun, ca uneori si eu zic ca am 2 copii in casa
Deci totul tine de voi, de cum va simtiti voi impreuna, si separat si impreuna cu bulinuta voastra.
Ce spun vecinii vostri??? Da chiar va intereseaza asta????

Sunteti niste dulcei.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput