Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Liliana felicitari!!!
Sa-ti traiasca fetitza si sa o vezi cit mai curind acasa!
sanatate,
andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Io am auzit, hotomanelor, ca va intalniti seara pe ciat. De fapt mi-am adus aminte ca mai de mult faceatis chimb de nick-uri. Ia mai ziceti o data in public cum se intra pe ciatul cu pricina si la ce ora va adunati. Adica am intrat acuma pe ala cu Sambata seara, asa de curiozitate, zice ca-s singura, da' pe urma se inchide si iar sunt in forum. Creca mai e un step de facut, de aia fetele cu asistenta tehnica sa sara otzra cu sfaturi.

Cum e uichedul vostru? Acuma stau langa geam si ma uit cum ploua. Ieri a fost frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Aida,si noo ne-a fost dor de tine. adica mie cel putin :) frumoase pozele cu norii, alea mi-au placut cel mai mult. ti-as fi zis si de pozele cu tine si tunsorile/culorile/okii tai albastri, dar prea esti slaba si ma umpli de nerfi (io-s la dieta), asa ca nu te mai laud si de data asta :)) drum bun in continuare spre Calgary si sa ne spui cum i-ai scolit pe "canadieni" sa nu mai muste mana care le da benzina ieftina :))

Liliana, felicitari inca o data

Laura T, depinde cand ai ajuns pe ciat aseara, ca fuseram gramada acolo, in camera cu petrecerea. in general ne strangem in jur de 11 (ora mea) si stam fo ora ashea, dar depinde, ca nu e regula. dar pe la 12 (tot ora mea) suntem sigur, d'aia ii zicem noi gasca de la miezul noptii :) uof, si aseara te anuntasem cu fanfara ca vii, ne-ai tras clapa :) tehnic, nu inteleg ce ti se intampla, cum se inchide fereastra de ciat? ai pop-up activat? poate d'aia...ia egzplica fenomenu' sa intelegem unde e problemu'.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

p.s. Olivia, cum te mai simti, puiu?

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Liliana, sa-ti traiasca puiuta mica, sa fie sanatoasa, papacioasa si frumoasa si sa vina repede acasa la mami a ei!

Lai, sanatate multa si tie, ai grija de tine si de rinichi ca tare-i nasolica cu infectiile astea. Ti-o spun ca stiu cum e, am trecut si eu pe-acolo si bine nu mi-a fost. Dar trece, lichide multe e bine ca bagi la ghiozdanel.

Pupici la fetili toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele, multumesc mult de urari. Inca nu am venit acasa(e vorba de bebita), dar suntem mult mai bine, mancam si dormim si am inceput sa avem burtica, chiar daca suntem o papusica in miniatura.
Acum merg la frumoasa mami sa-i dau sa pape. Va pup pe toate.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

AidaO -superbe pozele cu norii... mi-au placut la nebunie si voi sunteti niste frumosi! Drum bun in continuare !

Liliana felicitari si recuperare rapida atat tie cat si fetitei. Ceva poze pe undeva?

Eu am depasit due date-ul -17 iulie (conform ultrasoundului) si m-au dat la intors spunand ca mentinem due date-ul dupa ziua menstruatie ... adica 24 iulie... asa ca mai am putin ... sper sa iasa elefantul asta afara ca-i un puturos care doarme toata ziua si toata noaptea doar din cand in cand isi mai schimba pozitia.

Maine am programare la doctor. M-i sau umflat si mainile si picioarele de abia le mai bag in papuci ... uff... mai e un pic!

Weekendul l-am petrecut acasa ... sotul sa lovit la degetul mic de la piciorul stang si i-am pus compresa cu vin si paine (o fi bun oare???... nu stiu dar macar i-am dat impresia ca fac ceva pentru durerea lui :) )... Alex al meu e o comoara si incepe sa vorbeasca asa ca astazi cand l-am intrebat "Ce face tata?" mi-a raspuns "Face caca!" ... mincinos ... dar am ras de ne-am prapadit.

Pupici la americancele mele dragi si la fetita cu codite!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by super-lia
Weekendul l-am petrecut acasa ... sotul sa lovit la degetul mic de la piciorul stang si i-am pus compresa cu vin si paine (o fi bun oare???... nu stiu dar macar i-am dat impresia ca fac ceva pentru

super-lia,

compresa se face cu ...nu conteza cu ce...dar vinul trebuia baut ;)
vinul isi face efectul din interior spre exterior nu invers :)

--
mn..fetitza cu codite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Super-Lia iti tinem pumnii, la al doilea e mai usor. La noi Alex zice ta-ta si pa-pa. Ce-o fii avand cu ta-su, cand ma-sa e cea care se zdrobeste cu el, nu stiu? Solidaritate intre berbanti,asta e!

Conchita, asa-i cum zici matalutza, acasa am o chestie de opreste popuiala. Ca am incercat la serviciu acuma de doua minute si aici ma lasa, numa' ca nu stau eu aici pan ala 12 EST. L-oi fixat pe computer acasa si va joinez cand va mai intalniti.

Va pupez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

super-lia,
draga de tine, si de cit timp tot zici ca vrei sa nasti odata... las' ca vei nashte, si sa vezi cum o sa te-agiti sa alergi in doua parti, atunci o sa te gindesti cu nostalgie la vremurile-astea.

People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.

SUA- http://community.webshots.com/user/atomskin-date
CANADA- http://community.webshots.com/user/atomskin2

Mergi la inceput