As vrea sa merg intr-un concediu in Neptun, care era pe vremuri statiunea mea preferata, insa n-am mai fost de vreo 5-6 ani la marea "noastra". M-ar interesa:
- exista bancomate si unde anume? (pe vremuri era unul Bancorex in centrul statiunii, langa banca) - nu vreau sa risc sa mergem cu banii asupra noastra
- cat mai este taxa de statiune?
- ce terase/restaurante mai noi ne-ati recomanda (inainte ne placea foarte mult Insula, desi cam scump)
- stie cineva ceva despre Hotel Decebal? (am o oferta interesanta)
Multumesc mult!
Buna
Eu am fost la sfarsitul lui mai in Neptun. Statiunea a incremenit de cativa ani, s-au mai construit cateva vilute. In rest, curatica si destul de linistita (in mai chiar linsitita).
Taxa de statiune nu o stiu. Restaurante: tot Insula, in centru Meditareneo, o fuga in Constanta la On Plonge, una in 2 Mai si tot asa.
Cu hotelul: in el nu am intrat, insa stiu generatia lui de hoteluri (cred similar cu Dacia, Arad): hotel vechi, mobila veche, suportabil daca nu ai pretentii mari. Stiu ca nu are restaurant si masa (daca e bilet cu masa) se va lua la braseria Dunarea (tot 2 stele) unde mancarea este acceptabila.
Sper sa te fi ajutat un pic. Daca nu e un bilet ieftin (oferit de firma) eu nu l-as alege, se poate si mai bine. Si mie imi place Neptunul pentru plaja. Stiu ca Majestic e renovat, mie ca firma mi-au dat cazare cu mic dejun la 900.000 lei in septembrie (ca sa ai un termen de comparatie)
Bancomate vis-a vis de Oficiul Postal: de BRD, de BCR si Raiffeisen.
Acum o saptamana nu prea erau multi turisti, desi sezonul a inceput. Cel putin nu ca in alti ani.
Terasele si restaurantele au servicii destul de slabute desi s-au mai deschis doua-trei noi.
Plaja insa e destul de curata, probabil si pentru ca e "parcelata" si se inchiriaza scaune de plaja. La 50k pe zi nu am vazut prea multi doritori insa. Majoritatea turistilor prefera sa se inghesuie cu cearsafurile printre scaunele de plaja aliniate la marea arta dar majoritatea neocupate.
Una peste alta, preturile sunt simtitor mai mici decat in Mamaia dar mai ridicate putin decat in celelalte statiuni (Venus, Cap Aurora, Jupiter)