Dragele mele de curind noi ne-am apucat de zugravit,mai exact de vreo trei zile.Pina acum am dormit in sufragerie ,insa de asta seara am vrea sa ne mutam intr-unul din dormitoarele in care a fost zugravit. Nu mai miroase ,de fapt a fost dat cu lavabil si nu a mirosit mai deloc.
As dori sa va intreb pot oare sa imi culc copii in dormitorul proaspat zugravit?
Oare are ceva?
Va multumesc!
MADY&DAVID
Teoretic , dupa 2 saptamani se elimina complet vaporii . Practic , macar mai asteptati 2-3 zile .
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Si eu te sfatuiesc sa mai asteptati cateva zile.....pt orice siguranta.
maria, de Paula
si Miruna
Ca sa mai scurtezi perioada aeriseste intre timp incaperea cat mai mult posibil.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
Draga Mady, eu cred ca poti sa mai dormi o noapte prin vecini...daca nu te deranjeaza prea tare ai rabdare!
Sinzi si David
Bebele meu a dormit intr-o camera zugravita cu var lavabil dupa 2 zile. Nu se simtea nici un miros, iar el n-a avut nici o reactie negativa.
Cred ca depinde de vopsea. Unele sint mai toxice, altele nu. Vezi ce scrie si pe cutie. Noi am pus copilul in camera proaspat vopsita (eu am zugravit-o ultima data!).
Mary-Jane
Depinde de ce vopsea ati folosit. Vopseaua acrilica(pt. pereti) se dilueaza cu apa, deci odata uscata pe pereti(a doua zi) nu mai ridica nici o problema. Vopseaua pe baza de ulei(pt. lemn) se usuca mai greu si emana timp de 1-2 zile, pina se usuca, vapori ce sint iritanti. Deci, daca si vopseaua data pe lemn s-a uscat, va puteti muta linistiti in dormitoare, nu mai e nici un pericol. Uita-te pe eticheta cutiei de vopsea, banuiesc ca vopseaua "lavabila" este cea acrilica, cel putin eu asa stiu de la sotul meu, care e in tema cu "d-ale vopselurilor"