Pot culca copii intr-o camera prospat zugravita?

Pot culca copii intr-o camera prospat zugravita? | Autor: madalina chiriac

Link direct la acest mesaj

Dragele mele de curind noi ne-am apucat de zugravit,mai exact de vreo trei zile.Pina acum am dormit in sufragerie ,insa de asta seara am vrea sa ne mutam intr-unul din dormitoarele in care a fost zugravit. Nu mai miroase ,de fapt a fost dat cu lavabil si nu a mirosit mai deloc.
As dori sa va intreb pot oare sa imi culc copii in dormitorul proaspat zugravit?
Oare are ceva?
Va multumesc!
MADY&DAVID

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Teoretic , dupa 2 saptamani se elimina complet vaporii . Practic , macar mai asteptati 2-3 zile .

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Si eu te sfatuiesc sa mai asteptati cateva zile.....pt orice siguranta.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivonica spune:

Si eu stiam la fel-dupa cca. doua saptamani!Eu asa as face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ca sa mai scurtezi perioada aeriseste intre timp incaperea cat mai mult posibil.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Draga Mady, eu cred ca poti sa mai dormi o noapte prin vecini...daca nu te deranjeaza prea tare ai rabdare!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jul spune:

Bebele meu a dormit intr-o camera zugravita cu var lavabil dupa 2 zile. Nu se simtea nici un miros, iar el n-a avut nici o reactie negativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Cred ca depinde de vopsea. Unele sint mai toxice, altele nu. Vezi ce scrie si pe cutie. Noi am pus copilul in camera proaspat vopsita (eu am zugravit-o ultima data!).

Mary-Jane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Depinde de ce vopsea ati folosit. Vopseaua acrilica(pt. pereti) se dilueaza cu apa, deci odata uscata pe pereti(a doua zi) nu mai ridica nici o problema. Vopseaua pe baza de ulei(pt. lemn) se usuca mai greu si emana timp de 1-2 zile, pina se usuca, vapori ce sint iritanti. Deci, daca si vopseaua data pe lemn s-a uscat, va puteti muta linistiti in dormitoare, nu mai e nici un pericol. Uita-te pe eticheta cutiei de vopsea, banuiesc ca vopseaua "lavabila" este cea acrilica, cel putin eu asa stiu de la sotul meu, care e in tema cu "d-ale vopselurilor"

Mergi la inceput