Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb
Raspunsuri - Pagina 12
anapharm spune:
Acum am verificat in yahoo, se pare ca aveti parte de o saptamana mai racoroasa in Bucuresti, de saptamana viitoare se mai incalzeste - o sa suportati mai usor, vremea va ajuta!!!
Lia, la voi se mentin zile insorite si saptamana viitoare, nici o speranta sa
DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
anapharm spune:
Nicole, cum aflu ceva va scriu. Partea dificila este ca nu au telefon mobil, ca-i sunam dimineata sa aflu noutati. Am stabilit daca se poate sa fie ea sunata la un numar de acolo din spital, imi va comunica sotul ei si o sa sun neaparat. Primele vesti le voi avea, sper, cand trece el pe acasa, daca-si mai aminteste, la cat o sa fie de ratutit.
Ana Burtch
vrabiuta spune:
buna burtici, bebei si mamici!
felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi si mancaciosi!
noi suntem bine, crestem pe zi ce trece. alexandra e o jucausa, dar numai atunci cand sunt odihnita si stau in pat. daca sunt obosita sau daca mai fac una alta prin casa, sta cumintica si ea. sper sa isi pastreze obiceiul si dupa...
va pupam pe toate, nastere usoara burticilor care se pregatesc de marea intalnire!
marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2
Ssarah spune:
Ana, nu mi-am pus ambitzia sa nasc la 40 sapt, doar ca atunci se nimereste sa fie dr meu de garda, si as vrea sa stea mai mult cu mine cand o sa nasc..
Alexa - 39 + saptamani
26 ani, DPN 18 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
Doamna Bibi spune:
Iata-ma si pe mine,sunt mai somnoroasa azi.
Vad ca iar va puneti pe nascut, nu gluma, de fapt acum urmeaza grosul. Tinem pumnii stransi si nastere usoara.!!!!!!
Alex, eu zic ca n-o mai tii pe pitica...dupa semne...vineeeeee!!!!
Liliana,nastere usoara!!!!
Sa va zic si de mine,am fost la doctor si am un bebe maaaare,se pare ca voi naste pana la urma prin cezariana si dupa cum e pozitionat...chiar mai devreme (dar nu mai devreme de 36 sapt. promit solemn!!!!). Trebuie sa merg la eco sa-mi confirme daca e asa sau nu.Oricum nu mi-e frica de operatie,mi-e mai frica de nasterea normala.
Bine macar ca s-a mai racorit afara,azi noapte chiar mi-a fost racoare.
Monique si bebe mic 33 sapt.
28 ani, sagetator
rain spune:
Alina, nu ai pentru ce iubita!
era sotul tau atat de emotionat atunci cand m-a sunat, iar eu l-am confundat cu un prieten si m-am emotionat si mai tare decat el !
Lia, daca ai vedea ce fac eu acum ...dau cu aspiratorul si sterg praful, ma gandesc eu ca poate obosesc si mai rau iar la noapte dorm dusa ...
Nicole 38+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
anapharm spune:
Alex, mi-am inchipuit ca ai un motiv serios sa vrei sambata. Eu doar glumeam, sper ca nu te-ai suparat.
Ana Burtch
papadie spune:
quote:
Originally posted by rain
[
Lia, daca ai vedea ce fac eu acum ...dau cu aspiratorul si sterg praful, ma gandesc eu ca poate obosesc si mai rau iar la noapte dorm dusa ...
Nicole 38+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
ihi poaate obosesti mai rau si najti de numa...cum era cu sindromul cuibului de barza?
stergeti prafu' acuma ca porma nij de kaka nu mai aveti timp.Pe cuvintu' meu..iar daca la emailuri aveti "_" (underscore) uitati de eleeeeeeee...io tziu Catrina pe mina stinga, cu dreapta tastez, cu degetele de la picioare ma ajut sa fac nenorocitul de underscore la email
rain sa stii ca Bubu chiar ride si zimbeste mai tot timpul dar cand o paleste foamea nu vrei sa stai langa ea
pompice virtuale si virtuoase si de la noi********************
Sarah eu te sfatuiesc sa vb cu dr tau sa te vada azi-maine. Mie, la spital, dupa ce mi-au scos tocoliticele mi-au zis sa-i chem cand m-o durea ca la ciclu, egal daca se intareste burta regulat sau neregulat.
tinem pumnii!
Papa si Catrina
cristalina spune:
Alexa, tinem pumnii sa iasa cum vrei tu...vaz ca esti singura care "te risti" sa nasti la termen sau pe foarte aproape...:)))
Nu ca vreau sa te sperii dar nu cred ca apuci...hehehe
Fetelor cucuietelor, colostrul n-are nici o legatura cu laptele, cum zice Roxana, ca avusei colostru sa-mi pun si-n cap!
Si acu' bag la pompita aia ca o sa fac neste muschi de numa' numa'! Da' nu ma las, pai cred ele vacile ca sunt de capul lor!? (Problema e sa-i mai placa lu' buburuza tzitzi dupa ce s'a dedat la Humane...:)))
Ochi verzi, nu e problema, ca nu prea e laptic sa infunde canalele, dar sper sa-si revina.0 Maine il trimit pe omu' la farmacie dupa galactogil, am reusit sa aflu pe unde gasesc.
Monica si bebelusa
mitzura spune:
Salutare!
Io am intrat azi pe forum sa caut ajutor de specialitate. Ma duc pe la Clinica, sa vad daca e vreun medic pediatru, sa ne dea un sfat. Problema ar fi ca ne capiaza pe amandoi faza in care dupa ce mananca, adoarme si cand dau sa-l pun in patut se trezeste si initial maraie, apoi incepe sa planga de n-are aer. Pana nu il iau de acolo nu se linisteste. Si adesea nu se linisteste decat daca ii pun sanul in gura. Asa ca eu nu mai inteleg: in carti scrie ca sa nu il iei imediat cum plange, ca il rasfeti. Pe de alta parte sa nu il lasi sa planga mai mult de 5-10 minute.
Aseara iar a facut niste show-uri! Eu muream de somn si el ar fi stat numai cu tzatza in gura. Iar de saturat eu cred ca se satura, pentru ca mananca 80-90 la o masa.
Vreau sa va spun ca eu am terminat psihologia, si ma gandeam ca o sa fiu in stare sa gestionez problemele astea si crizele. Dar cand e vorba de instincte, se duce pe apa sambetei toata psihologia. Am ajuns sa ma contrez si cu tati: el zice sa il mai las sa si planga, eu nu suport sa-l aud plangand, desi imi dau seama ca nu fac bine daca il linistesc cu sanul de fiecare data.
mitzura cu bebe Tudor Codrin