Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Am atipit 10 minute si mi s-a ars mancarea....sunt stup de nervi !!![bang

lia 36 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Papa, cum e cu contractiile regulate, neregulate si durerile asemanatoare menstruatiei? Hai ca in situatia Alexei inteleg, ea e in ultima saptamana de sarcina... dar eu in ultima vreme am si re- si neregulate, iar de acea durere nu mai vorbesc. Saptamana trecuta mi s-a intamplat sa am cateva ore contractii regulate la 5 minute si durau aproape un minut, asociate cu durerea aceea surda in partea de jos a burtii. Dar uite ca pana acum nu s-a intamplat nimic.
In cazul contractiilor durerease ma pot astepta sa fie o durere suportabila cat sa nu banuiesc ca e vorba de contractie dureroasa? sau ...doare de-mi vine sa

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Salutare!

Io am intrat azi pe forum sa caut ajutor de specialitate. Ma duc pe la Clinica, sa vad daca e vreun medic pediatru, sa ne dea un sfat. Problema ar fi ca ne capiaza pe amandoi faza in care dupa ce mananca, adoarme si cand dau sa-l pun in patut se trezeste si initial maraie, apoi incepe sa planga de n-are aer. Pana nu il iau de acolo nu se linisteste. Si adesea nu se linisteste decat daca ii pun sanul in gura. Asa ca eu nu mai inteleg: in carti scrie ca sa nu il iei imediat cum plange, ca il rasfeti. Pe de alta parte sa nu il lasi sa planga mai mult de 5-10 minute.
Aseara iar a facut niste show-uri! Eu muream de somn si el ar fi stat numai cu tzatza in gura. Iar de saturat eu cred ca se satura, pentru ca mananca 80-90 la o masa.

Vreau sa va spun ca eu am terminat psihologia, si ma gandeam ca o sa fiu in stare sa gestionez problemele astea si crizele. Dar cand e vorba de instincte, se duce pe apa sambetei toata psihologia. Am ajuns sa ma contrez si cu tati: el zice sa il mai las sa si planga, eu nu suport sa-l aud plangand, desi imi dau seama ca nu fac bine daca il linistesc cu sanul de fiecare data.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

bueheheh the same problem :-)))
moasa mi-a explicat azi ca le place sa se simta ca-n uter si ca au nevoie de contact fizic cu mamika/tatiku:-)
catrina are si stratageme in ea ca s-o iau din patutz: se afce ca-i e foame. A invatat ca daca suge din scutecel, degete etc e luata in brate la papat. Ii bag tzitza in gura, suge de doua si somn la greu. SAU. Tzipa marait ma duc la ea sa nu cumva sa vomite. Ajung la ea tace. Plek. Ajung la usha...acelasi tzigal. Se potoleste daca o iau in brate :-)))))))SAU atitea zgomote si mieunaturi scoate cind o pun in pat, si atita foiala ca cedam si o tinem pe burtile noastre unde dorame ca un inger cite 3-4 ceasuri :-)))
Solutia e sa-l tii in brate da' mai la 3 luni sa i-o retezi ca se invata cu narav si la 6-7 kile nu vrea nimeni sa stea cu bolovanasul in brate toata ziua:-))) Daca te duci la pediatru zi si mie ce ti-a recomandat :-)

DORSILIKA nu te mai nerfa ca la mine e si mai grava situatia: am dormit tri ceasuri ca porku si mincarea NU s-a facut singura Vez ca esti cam nerfuasa in ultimele doo zile e semn de nastere :-)) (asta ca s-o citez pe ginecoloaga :"Daca te apauca dracii subit si din orice meri la spital ca nasti!").

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by anapharm

Papa, cum e cu contractiile regulate, neregulate si durerile asemanatoare menstruatiei? Hai ca in situatia Alexei inteleg, ea e in ultima saptamana de sarcina... dar eu in ultima vreme am si re- si neregulate, iar de acea durere nu mai vorbesc. Saptamana trecuta mi s-a intamplat sa am cateva ore contractii regulate la 5 minute si durau aproape un minut, asociate cu durerea aceea surda in partea de jos a burtii. Dar uite ca pana acum nu s-a intamplat nimic.
In cazul contractiilor durerease ma pot astepta sa fie o durere suportabila cat sa nu banuiesc ca e vorba de contractie dureroasa? sau ...doare de-mi vine sa

Ana Burtch

Inainte de nastere exista asa numitul "travaliu fals" ca sa te pregateasca. Probabil ca pe la sfarsitul lui iulie o sa cam nasti :-)
Acu nu ma luati drept Omidoaia a batrina da daca va apaucara simptomele ce sa va fac?! Nah va zic si io ce auzii pe la derbedeii astia de nemti :-) Nu e obligatoriu sa aibe dreptate!
Va pupacesc ***

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mitzura, io nu-ti pot da sfaturi inca, insa din ce stiu si eu....din invatate si auzite...sigur nu e bine sa-l pui la titi de cate ori maraie si tipa, pentru ca i se creeaza reflex conditionat si atunci pazea ! Sigur nu militez pentru a lasa copilul sa urle cum sunt lasati cei din orgelinate, insa ... daca nu are un discomfort clar fizic (foame, ud, colici sau alte probleme de sanatate), ar trebui sa-i dai suzeta si sa-l intorci pe partea cealalta, ii vb putin si il mangai pe spate....eu asa-i faceam fratelui meuj mai mic ca mine cu 11 ani si cateva luni, cand plangea asa aiurea. Eu deja stiam cand il durea ceva dupa cum plange si stiam cand plange asa pe "uscat" numai de dragul de a fi luat in brate. Trebuie sa-l studiezi bine si sa vezi daca chiar il doare ceva sau nu ? Dar asta a fost doar parerea mea personala din experienta mea personala, nu zic ca fix asa e, fiecare copil e unic, numai tu ca mama il poti cunoaste.

lia 36 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Papadie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Eu fac ture intre dormitor si calculator ca bebe doarme pe burtica.
A supt la 6.30, 9.30, 10,30, 12.15 iar acum suge in somn... fomistu' mamii...

Mergi la inceput

Lia, cand gatesti fa de straja in bucatarie! Eu imi instalez un scaun si stau acolo, nu de alta dar am ars de 3 ori cratitile si mi-e groaza sa arunc mancare, spalat si racait, apoi sa gatesc iar. Sunt o incapatanata declarata - mananc doar mancare gatita dupa retetele noastre si nu cedez decat in fata unei pizze sau spaghete.

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Papa, exact asa cum face a ta face si al meu. La tati nu se linisteste deloc, doar cu mine si Cosmin imi tot spune ca in felul asta il fac complet dependent de mine. Ma tot pune sa ma gandesc ce-o sa fac daca vreodata va trebui sa plec de acasa si ramane cu el, ca n-o sa il mai poata linisti. Eu nici nu vreau sa ma gandesc la asta.

Intrebarea e: mai reusesc eu sa-l dezvat sa-l tin in brate la trei luni? Ca eu cred ca pana atunci reflexu va fi beton... In plus, eu obosesc si acum de la tinut in brate, rezist vreo jumate de ora sa ma plimb cu el, dar apoi ma ia cu lesin de la spate. N-am fost niciodata o fortoasa.

Lia, as vrea si eu sa ia suzeta dar nu merge, nu vrea sa o tina nicicum. Si cand e marait nu merge cu intors de pe o parte pe alta, doar luatul in brate il linisteste. Cred ca deja l-am invatat prost...

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Florina, chiar ca-i manacacios mare! Sa ti-l tina Dumnezeu asa, sa creasca mare si sanatos!!!!Teodor esti baiat cuminte!!!

Papa, nu-ti mai zic ca de o ora am contractii la 15 minute si acum la 5-6, dar nu ma sperii ca am experienta saptamanii trecute. Cata vreme nu doare, sunt "senina si cretina". Daca apucam ziua de joi cand incheiem saptamana 37, spunem ca am fost fetite cuminti si ne-am indeplinit promisiunea de a aparea la termen.

Ana Burtch

Mergi la inceput