DJ pentru o petrecere reusita?
Raspunsuri - Pagina 2
Catalin spune:
Subiect initial: Topul DJ-ilor din echipa lui Edy
postat de Ioana75, 22/09/2004, 21:33:28
Buna doamnelor ,
Trebuie sa aleg DJ-ul repede. Am audiat citiva, si de departe echipamentul lui Edy pare cel mai bun.
Am inteles ca sint 7-8 DJ in acea echipa. Va rog frumos, daca aveti recomandari (care da, care nu) din echipa lui Edy, m-ati ajuta foarte mult.
Multumesc mult,
Ioana
raspuns postat de pupezica, 23/09/2004, 10:24:34
Eu personal nu am avut inca nunta, dar in privinta DJ, stiu de la Moss, ca l-a avut la nunta chiar pe Edy, si a fost f. multumita.
Tu cum i-ai contactat si cu cat timp inainte?
Bafta!
raspuns postat de Ioana75, 23/09/2004, 10:38:07
Eu am fost saptamina asta sa vorbesc cu el, ceea ce inseamna o luna jumatate inainte de nunta . Ne-a tinut Edy de vorba o ora la terasa, am murit de frig, acu am 2 flanele pe mine + geaca .
Am auzit de la altii ca Edy personal nu le-ar avea cu vorbitul la microfon - ca vorbeste in plus uneori. De muzica nu ma indoiesc la nici un DJ din echipa lui. Dar pentru atmosfera ma gindeam ca imi puteti da un sfat, care e mai bun ...
Mersic ,
Ioana
kjmami spune:
salut
nu stiu sa recomand un dj bun, dar daca vreti va pot recomanda o trupa super buna de rock'n roll...care mai canta s9i pe la nunti...sunt super buni si solistul vocal chiar ca tine lumea in picioare si antrenata:)
ca dau un link cu informatii si poze ale trupei
http://photos.yahoo.com/juke_box_band
alexuta81 spune:
Super trupa Juke Box BAnd...imi plac la nebunie si intr-adevar stiu sa faca atmosfera, intrebarea este insa...ce tarif au pentru o nunta pentru ca banuiesc ca nu sunt chiar accesibili tuturor...ai idee?
kjmami spune:
buna alexuta
da..intradevaR TRupa e super si chiar stiu sa distreze la o nunta:)
tariful este cam in felul urmator:
costa 800 de euro din care o parte este 'chiria' la instalatia de sunet..fara de vcare nu se poate face nimic.
baietii canta 3 seturi.. +bisuri :)
daca va intereseaza/...va pun in contact cu ei
succes si casa de piatra celor care deja s-au maritat:)
anemona spune:
Da, confirm ce spune Anculina! Am avut duminica botezul fetitei mele si l-am avut ca DJ pe Fabian. A fost super, muzica potrivita la momentul potrivit, a avut tot ce i s-a cerut, a stiut exact cand sa schimbe ritmul, sunet de calitate, ce mai, mi-a placut mult de tot. S-a dansat non-stop si toata lumea a apreciat muzica. E profesionist!
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112