Fetele care ati fost de curand la 2 mai,lamuriti-ma si pe mine va rog.Mi-a zis cineva ca plaja e plina de corturi+mizerie+gunoaie de la corturi+gratare+mititei+fripturi+multa bautura+muzica de 100 de feluri data la maxim.Seara e plin de betivi (si eventual drogati) pusi pe mare scandal ca cica asta e distractia si de aia au venit la 2 mai,sa fie liberi.
Asa e?Ma gandeam sa merg si eu peste o saptamana dar daca asa stau lucrurile mai bine ma reorientez.
Jasmine
20 saptamani
Eu am venit acum 2 saptamini din 2 mai. Corturi?? Pe plaja unde odata se facea nudism era 1 cort, cu 1 tip si o tipa mai pletosi ce-i drept, care seara cintau la chitara.Erau cit se poate de pasnici, imaginea vechiului 2 mai. Pe plaja de la textilisti nu era nici un cort.
Muzica?? poate de la barul de pe plaja, noi am stat intr-o seara acolo, pe plaja, s-au jucat aia mici chiar nu-mi amintesc sa ma fi deranjat muzica.
Apropo, vremurile cu cortul si 2 mai si VAma au apus de mult si se pare ca nu sint sanse sa revina vreodata. Acum vezi pe acolo o groaza de masini de lux, a devenit cam "de fitze".
Diana
nostalgica dupa 2 mai-ul de altadata
Noi ne-am intors sambata din 2 Mai si pot sa ma alatur informatiilor Dianei.
In timpul saptamanii atat 2 Mai-ul cat si Vama erau foarte linistite si relativ goale. In week-end,insa, este o vanzoleala teribila (mai ales in Vama). Poate ca descrierea ta se potriveste oarecum cu Vama in week-end (vezi muzica si bere multa)
Noi am dormit/mancat in 2 Mai si am facut plaja in Vama pentru ca in 2 Mai erau multe alge pe plaja (si musculitele aferente.
vlad
ps.OOOOOOOOOOOf ! Unde e 2 Mai-ul de altadat' ...