ce sa fac? [:(]
Buna,
Ma bucur sa fac parte din comunitatea "desprecopii". Acesta este primul mesaj pe care il postez. Si primul sfat pe care il cer.
Am avut un prieten aproape un deceniu. de cand eram mici copii. ne-am iubit mult, asa copii cum eram.
numai ca la un moment dat a inceput sa ma insele - cred ca nici el nu mai stie cu cate. bineinteles ca la vremea aceea habar nu aveam! pana la urma a cazut in plasa unei femei mai "hotarate".
drept pentru care... in cateva luni s-a insurat!
acum imi spune ca nu e fericit cu ea.
eu ce sa fac?
sa imi vad de viata mea sau sa incerc sa il aduc inapoi?
il iubesc inca. enorm.
si nu, nu e dependenta. chiar e dragoste.
dar nu stiu daca nu m-ar face iar sa sufar.
voi ce parere aveti?
Raspunsuri
frunzaverde2 spune:
Daca voia sa se casatoreasca cu tine nu crezi ca ar fi facut-o deja ?
Poate actuala nu e cea mai buna partenera pentru el
dar ce te face sa crezi ca ai fi tu
avind in vedere ca pe ea a luat-o de sotie, in ciuda anilor petrecuti cu tine (fie ei si de nemarginita iubire) ?
Ce sa faci ? Sa-ti urmezi calea. El si-a urmat-o si nu pe tine te-a ales pe calea lui. De ce sa-i mai incurci drumul ?
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
ani35 spune:
Draga libelula,bine ai venit!!
Ma surprinde mult nehotararea ta,pentru ca el nu te merita.In primul rand,tu spui ca v-ati iubit mult...deci e de domeniul trecutului.El te-a inselat in nenumarate randuri si,ca lovitura de gratie,se insoara CU ALTA.Cum adica "sa-l aduc inapoi"?E adevarat ca iubirea e oarba dar parca...
Parerea mea e ca omul asta nu are nici cel mai mic bun simt daca vine acum sa ti se planga ca e nefericit...ce asteapta?Sa-i pui umarul unde sa planga?Scuza-ma ca sunt cam dura,dar nu pot sa cred...ce cinic el si ce credula tu...
Tu faci ce te indeamna inima,sunt sigura,dar parca,uneori e bine sa mai ascultam si ratiunea...
sinzi_ana spune:
Draga Libelula, si eu sunt de parere ca o data ce el a luat o hotarare si asa repede, si o data ce a calcat stramb si nu prea s-a sinchisit de ceea ce simti tu...nu merita nici sa te mai gandesti la un eventual "daca...". Fugi cat poti!
Prietenul sotului meu, era intr-o relatie cu o tipa de 4 ani, si o insela...pana la urma a parasit-o pentru o alta tipa, cu care e si acum (de vreo 3 ani) si pe care o inseala desi spune ca o iubeste si vor sa se casatoreasca. Eu nu ii dau vreo sansa sa se "vindece" vreodata de calcatul stramb.
Daca nu ai reusit atunci sa il convingi ca tu esti viitorul lui, mergi inainte cu capul sus...si nu apleca urechea la ce spune el.
Sinzi
adi tati fericit spune:
Bine ai venit printre noi, dragă prietenă.
Am si eu o întrebare: cu ce anume i-a căzut în plasă?
Oricum, un lucru este cert: NU SE MERITA SĂ MAI ÎNCERCI CEVA. Îti pierzi timpul, energia si în final te vei trezi tot singură si pustiită.
Cu respect,
Adi
Nora spune:
Libelula, bine ai venit pe !
Eu cred ca ar trebui sa te feresti de el. Daca reuseste sa insele doua femei( si pe tine si pe sotia lui) in acelasi timp, cum ar putea sa-i fie fidel uneia?
S-apoi, tu ce-ai simti in locul sotiei lui? De ce sa le strici casnicia? Daca el divorteaza si se intoarce la tine, nu te vei simti vinovata mai tarziu? Si indurerata cand te va insela din nou? Pentru ca o va face, iti garantez, e o meteahna de care nu prea se scapa, din cate am vazut eu prin jurul meu...
Spui ca-l iubesti. Poate, doar ca, uneori, o iubire nu se vindeca decat printr-o alta iubire! Poate omul pe care-l astepti, cel care sa-ti daruiasca adevarata dragoste, nici nu e departe! De ce sa risti sa nu-l gasesti din cauza unei povesti care apartine trecutului?
Mai gandeste-te!
Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin
bebitzu spune:
Buna libelula,
an astfel de om am cunoscut si eu in facultate, insa nu am avut o relatie, am fost amici, dar situatia lui este identica cu a ta.
Sa fiu mai clara - era (de fapt si acum este) un baiat tare dragut, student fiind intr-un camin studentesc aproape plin numai de fete a profitat din plin de faptul ca fetele il cam placeau pana in momentul in care, "cineva" cu mai multa putere de convingere si care era din acelasi oras cu el a ajuns sa fie prietena lui.Ea a terminat insa cu un an inaintea lui, a plecat in orasul natal, il vizita insa aproape saptamanal, el de cate ori o vedea "chipurile" se ascundea de ea, si uite asa pana cand a terminat si el facultatea, a plecat in orasul lui natal, acea cineva a tot stat de capul lui pana s-au casatorit.Binenteles ca nu a fost bine, dupa cam 1 an si juma s-au despartit si uite acum este casatorit pentru a doua doara, din cate am inteles nu este super multumit nici acum, deci...
Parerea mea - incearca sa-ti gasesti un om care sa te iubeasca la fel de mult cum il iubesti si tu, nu mai alerga dupa o naluca, si inca ceva - incearca sa nu te implici in probleme lui personale.
Sa fii iubita, Nicoleta si Mihnea
CristinaT spune:
Ce sa faci? Eu nu l-as consola nici in ruptul capului. Fiecare doarme cum isi asterne! Mi-as vede de viata mea, de cariera mea si as incerca pt inceput sa ma bucur de viata. Ce neserios!
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Sorina-Alexa spune:
Draga Libelula,
Bine ai venit la noi
Si sfatul meu este unul radical - fugi cat poti,niciodata nu vei fi fericita alaturi de-un astfel de barbat fara scupule.
Nu cred ca-ti place sa fi inselata,nici o femeie nu merita asta.Meriti ceva mai bun de la viata,meriti un barbat care sa te iubeasca si respecte asa cum meriti!
Multa bafta!
Cu drag,
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Chuny spune:
Stind ca înca ai o slabiciune pentru el, fostul tau prieten s-a gândit sa profite în continuare de aceasta slabiciune. Doar nu te gândesti ca vrea sa divorteze pt tine. Daca s-a casatorit cu ea, nu înseamna ca "a cazut in plasa ei". Poate s-a gândit ca pe ea o poate fraieri mai mult decât pe tine....
Sigur ca e un om fara caracter, asa ca zic si eu ceea ce e normal sa zic: FUGI!
Sibylle
Claudya spune:
Eu cred ca nu e fericit insurat,nu pentru ca e cu femeia aceea...asa ca....pentru ce sa-l aduci inapoi?
Oameni ca el,ar fi bine sa stea neinsurati!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000