ce sa fac? [:(]
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
quote:
Initial creeata de libelula
acum imi spune ca nu e fericit cu ea.
eu ce sa fac?
sa imi vad de viata mea sau sa incerc sa il aduc inapoi?
il iubesc inca. enorm.
Daca e nefericit in casnicie n-are decat sa divorteze. La urma urmei, n-ar mai trebui sa fie problema ta. Ar vrea sa-l consolezi tu, de asta ti s-a confesat? Ai fi cu adevarat fericita daca l-ai readuce langa tine si chiar ai putea sa uiti infidelitatea lui? Eu cred ca naravul din fire n-are lecuire. Draga mea, meriti mai mult decat atat. Din momentul in care a inceput sa te insele, eu pun sub semnul indoielii iubirea lui fata de tine. Fii sigura ca poti gasi in lumea asta un om care sa te aprecieze asa cum se cuvine. E asa de frumos sa te mai indragostesti o data si sa o iei iar de la capat! Gandeste-te la asta si incepe o viata noua! Vei putea iubi din nou daca reusesti sa lasi in urma trecutul.
Numai bine!
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
Claudya spune:
Stii,nimic nu e intamplator.Dumnezeu te-a ferit de un asemenea barbat si tu fugi tot intr-acolo?Ar fi pacat....zau asa!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by adi tati fericit
Bine ai venit printre noi, dragă prietenă.
Am si eu o întrebare: cu ce anume i-a căzut în plasă?
Oricum, un lucru este cert: NU SE MERITA SĂ MAI ÎNCERCI CEVA. Îti pierzi timpul, energia si în final te vei trezi tot singură si pustiită.
Cu respect,
Adi
Subscriu la ce a zis adi...NU TE MERITA.
pupici de la andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
Adela99 spune:
Spui doar "acum imi spune ca nu e fericit cu ea", nu si : si-a dat seama ca pe mine ma iubeste, vrea sa divorteze si sa ne casatorim, samd. Dar chiar daca ti-ar fi spus toate astea si inca ceva pe deasupra, n-ar trebui sa te gandesti "eu ce sa fac?" Chiar nimic!
Mai departe spui "sa imi vad de viata mea sau sa incerc sa il aduc inapoi?" Din "sa incerc sa-l aduc inapoi" inteleg ca el nu vrea sa vina inapoi ci tu trebuie sa-l tragi, el doar ti-a spus ca e nefericit si probabil implicit ca vrea sa-si insele sotia cu tine. Tu probabil vezi in asta un compliment? Nu e! Si stii si tu. E Jignire. Si tupeu si egoism nemarginit. Poate e o alinare in suferinta ta ca s-a "intors", dar nu te amagi, nu-ti ma fa rau cu mana ta si nu-i permite nici lui sa te mai raneasca. Rupe "vraja".
Tu il iubesti inca. Enorm. E foarte greu sa fii parasit cand iubesti si te inteleg, si pe undeva iti inteleg si dilema. Acum iti amintesti doar clipele placute petrecute impreuna si ti-e dor de ele, dar de cate ori te simti tentata sa-l iei inapoi gandeste-te la suferinta care ti-a creat-o, poate chiar umiliri si injosiri si Uita-l.
Ridica-te si zboara. Zboara spre fericire nu te scufunda in nefericire.
Carolyne spune:
Subscriu la toate postarile de pana acum!
Dupa cum vezi exista o singura parere pana acum: nu merita sa iti pierzi vremea cu un om atat de nehotarat si dispus sa calce starmb la primul colt de strada.
Si oare nu te deranjeaza ca te foloseste pe post de "haina de vreme rea" ??? Cat despre postura de amanta mi se pare cea mai injositoare...
Pierdere de vreme !!!!!!!!!!!!!!
Fugi cat poti de barbatul care te inseala cu orice ocazie !
Dar nu uita un lucru: fiecare doarme asa cum isi asterne, iar asta-i valabil si pentru fostul tau prieten si pentru tine. Fugi dupa o naluca si te vei trezi peste ani si ani ca ti-ai irosit viata pentru cine nu trebuia. Si eu am zis intotdeauna asa: tot raul e spre bine. Faptul ca nu te-a ales pe tine inseamna ca N-A FOST SA FIE !!! Punct.
El sa isi vada de viata lui, iar tu nu mai privi inapoi si cauta-l pe cel care te poate face fericita. Citeste subiectul "rasfatul unei sotii" tot de la despre copii si vei vedea in cate moduri se poate manifesta dragostea unui barbat pentru o femeie.
Numai bine iti doresc,
Carolyne
arabella spune:
quote:
Originally posted by adi tati fericit
Oricum, un lucru este cert: NU SE MERITA SĂ MAI ÎNCERCI CEVA. Îti pierzi timpul, energia si în final te vei trezi tot singură si pustiită.
Cu respect,
Adi
subscriu
arabella & angelo
infofun spune:
Mai bun venit aci la noi, mesajul Carolynei a fost cat se poate de complet, exact ceea ce vroiam sa spun si eu.
FUGI de astfel de barbati!!!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
libelula spune:
Va multumesc tuturor pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat, si pentru ca m-ati primit in comunitatea "desprecopii"!
violeta69 spune:
O poveste asemanatoare am avut si eu .Noi am fost colegi din primul an de facultate, dar abia in anul trei am fost prieteni.Inaintea mea a inselat-o pe prietena lul, apoi m-a inselat pe mine.Mi-a promis de nu stiu cate ori ca nu o va mai face cand se va casatori.Copilul nostru avea 1,8 ani si el s-a gasit o amanta, deci toate promisiunile nu au valorat nimic .Azi mai suntem impreuna si de multe ori am regretat(si mai regret) ca nu mi-am ales alt baiat, fiindca erau o multime care-mi faceau curte.Doar ca acum stiu ca poate o va face inca odat si inca odata ,iar iubire nu e suficienta, intr-o casnicie ai nevoie de siguranta si mai ales de incredere.Depatreaza-te acum de el cat inca nu-i prea tarziu , maine cand o sa ai si un copil suferinta va fi dubla pentru ca atunci e si un sufletel care nu pricepe de ce mama lul e atat de trista.Ce-i al tau e pus deoparte , va veni cand nu o sa te astepti, si chiar daca acum suferi mai tarziu vei fi fericita.
Iti doresc tot binele din lume,
Vio
sperantza nu moare spune:
sa nu faci nimic, sa mergi mai departe, iar trecutul sa-l lasi in spate. daca vei reinnoda relatia, in scurt timp vei ajunge de unde ai plecat, adica unde esti acum. eu am patit-o. oamenii nu se prea schimba, si foarte rar in bine
Sperantza nu moare