Curs pentru CIC tatici

Curs pentru CIC tatici | Autor: EllaElla

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde se face cursul pentru ca taticii sa poata sta in CIC?
Multumesc.

Ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Scuze, ce inseamna "CIC"?

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

cic = concediu pt cresterea /ingrijirea copilului in virsta de pina la doi ani, se acorda mamei sau tatalui in conditiile legii nu-stiu-care ;

cursul pentru tatici cred ca e cel de puericultura si se face cu medicul de familie/pediatru care iti da un atestat scris c-ai facut cursuletul cu el ; cu partalamaua asta tati are dreptul la 5 zile concediu cred ca in primele doua luni de la nasterea bebicului;

sper ca n-am insirat traznai prea mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

iris, cred ca are dreptul nu la 5 zie, ci la 2 ani de CIC, ca doar despre asta este vorba, nu?

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

IRIS are dreptate!
CIC = 2 ani - conditie: tatal sa fi cotizat la CAS (asigurari sociale de stat, nu de sanatate!) vreme de 10 luni inaintea nasterii copilului;

concediu de paternitate = ... (am uitat, dar ma interesez) zile - conditie: tatal sa faca acel curs de puericultura care dovedeste ca se pricepe sa ingrijeasca sugari;

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Aaa, taticul are dreptul la 5 zile platite la nasterea copilului, fara nici o alta conditie.

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Sotul meu e in concediul de paternitate si nu a cerut nimeni acest atestat.Oricum presupun ca e o formalitate.Unde ti-au cerut acest atestat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaElla spune:

Va multumesc!
Nu mi-a cerut nimeni,deocamdata,dar vreau sa fiu pregatita.La primul BB m-am confruntat cu chestii de genul: oprit impozit din remuneratia CIC in Ian. si Feb., idei ca ar trebui sa lucrez 6 luni inainte de nasterea celui de-al doilea BB....

Mergi la inceput