Mamici din Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia, cred ca Mariuta era si un pic obosita...dar imi pare bine ca v-ati simtit bine.
Tatiana imi pare tare rau de ochisorul printesei tale...ti-au zis de la ce s-ar fi putut infecta? curent, sau vreun germen din maternitate? sanatate multa si sa fiti sanatoase!!!
Liris cam rar pe la noi dragutza mea lately...mie intr-adevar imi e tare bine, asa ca nu pot sta locului...dar cind nu mai pot ma odihnesc..nu exagerez....astept sa vina piticul peste vreo 10 zile, asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana te pomenesti ca eu castig intrecerea...cu data nasteriii.Eu cu ce m-aleg?????O prajiturica, ceva???
Am tras cu ochiul si te-am vazut Liris!! Si chiar vroiam elegant sa te invit si pe la noi!

Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mey!!!! eu sunt aici , cum am zis de multe ori, dar de cele mai multe ori nu prea e cazul sa ma bag in discutie ca nu prea ma pricep.... inca... la copchii. but imi place sa va citesc pe toate !!!! si sa invat /aflu de la voi.

sanatate tuturor(mai ales ptr cei care sunt un pic bolnaviori), seara calda si placuta si Roxana astepatm piticul cu mult interes!!!!!

intrebare ptr Sinzi Ana: sti cumva daca exista o biserica ortodoxa in zona Londra. sti ce nationalitate are parohul? cum e acolo? o veche prietena , constanteanca si ea...m-a onorat cu invitatia de a-i fi nasa ficei ei, si eu as vrea sa fie totusi intr-o biserica ortodoxa ceremonia...ea trage spre protestanti, eu spre ortodocsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da, Liris, este o biserica ortodoxa in Londra cu un preot roman, ortodox...Nu stiu exact unde, ca nu prea sunt bisericoasa si acolo nu e niciodata timp, dar ma pot interesa de locatia exacta, te intereseaza?
Stiu doar ca face si botezuri, si cununa (am avut niste cunostinte care s-au cununat acolo)...
Sinzi

Mergi la inceput

Paroh inseamna preot? Cel care oficiaza sau "seful" lui? Ca nu stiu!!! UPs
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Da Sinzi, ar fi bine daca mi-ai putea da citeva detalii, desi banuiesc ca pot sa-mi constring prietena sa se intereseze bine.
e bine si parohul este roman, din punctul meu de vedere.

tu nu ai avut treaba acolo, ca sa-mi povestesti si o experienta personala asa?!

Multumesc frumos ptr informatie oricum!

Mergi la inceput

Eu am un parinte de suflet in Constanta la care tin foarte mult, si cum nu sunt prea bisericoasa...ori ma duc la el, ori nicaieri...dar ma interesez si revin
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Pusei si io pozicile de la intalneala de vineri de la Roxi . Le puteti vedea pe adresa mea de webshots de mai jos, albumul Mamici de C-ta. Enjoy !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello la semnat condica.
am fost pe afara unde inca nu e tragic de cald...dar va fi.
mistocutze poznele...ca si gagicile de altfel
pupicei si o zi racoroasa!!!
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Duduci, tare frumushele mai sunteti, cu copilashii si cu burticile voastre cu tot... Ce sa mai zic de casuta, Roxi este o norocoasa si Dumnezeu ii da probabil dupa sufletul ei mare.
Afara mie mi se pare criminal de cald, si ieri a fost la fel, dar eu sunt si foarte rea de caldura, nu stiu altii...
Ieri am fost sus la Tomis, am luat un meniu pentru copii de la KFC, au si un loc amenajat pentru copii, Alisiei i-a placut mult sa se zbenguiasca pe-acolo.
Unde se poate face plaja la Mamaia in conditii optime? Noi ne ducem de obicei la Eforie, dar in we asta vreau sa ma duc cu o vecina, mamica si ea, si ne-ar interesa unde e cel mai bine de adastat cu doi copii mici. Avem si o invitatie la tzara, n-am mai fost niciodata, oare trebuie ceva "echipament" special?

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput