Mamici de septembrie-octombrie 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
danyce spune:
Merci mult fetelor pt. aprecieri. M-am si simtit foarte bine in ziua respectiva.
Ieri am avut pt. prima data arsuri si le-am tratat rontaind tot timpul crackers. Sper sa nu am parte de ele in fiecare zi ca asta ar insemna sa ma fac si mai purcelus decat sunt.
Mada, sanatate pt. mamica ta si tie tarie sa-i fii alaturi!Ralucule are momentan niste problemute si cred ca de aceea nu intra. Sper si eu ca totul sa fie Ok si sa revina pe forum.
Crismir, sper sa-ti iasa bine analizele cand o sa le faci. Mai sper sa-ti treaca arsurile si te rog sa nu te stresezi in legatura cu greutatea. Eu asa incerc sa fac (ieri nici nu am urcat pe cantar ca sa nu fac vreun infarct cand am fost la control)
Cristia, si eu am aceeasi impresie vis-a-vis de pozitia bebelusei mele. Atat la ecograf (acum 2 saptamani) cat si la control (ieri) pitica mea era cu capul in jos si cu piciorusele indreptate spre stomacul meu (ieri chiar m-a tratat cu niste sutulete in stomac), dar eu am simtit-o in diverse pozitii saptamanile trecute, ea se rasucea, uneori aveam impresia ca sta de-a curmezisul, etc. Si am raportat asta la control si mi-a dat dreptate, mi s-a zis ca bebe inca nu ramane in pozitia finala, se rasuceste atata vreme cat mai are loc. Asadar, presupun ca de aceea face si al tau bebelus acrobatii.
MCM, sper ca analizele tale sa iasa bine. Oricum, sper sa nu trebuiasca sa iei antibiotice si nici sa nu ajungi sa ai dureri din pricina infectiei ca si eu stiu cum este. Consuma multe, multe lichide ca te ajuta.
Acum ma retrag la trebusoarele mele. Dar nu inainte de a trimite pupici tuturor mamicilor si burticilor,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
mcm spune:
Buna,
Nu am avut nici un simptom de infectie urinara - dureri, usturimi, modificarea culorii. O singura data am observat ca este mai tulbure si atunci este posibil sa fi avut o mica raceala. Astazi am dus urina pentru urocultura, daca nu este ceva grav n-as lua antibiotice, as bea multe lichide.
Bb-le meu creste si cere multa mancare, acum mi-e teama sa nu ia prea mult in greutate si sa devina nasterea mai dificila. Ma trezesc si noaptea sa manac, eu n-am luat foarte mult in greutate desi as vrea....sa nu mai fiu slaba.
Sanatate!
danyce spune:
Salut din nou,
Dar unde ati disparut fetelor? Am si eu timp sa intru sa va citesc si nu mai gasesc mesaje...Pupici si va astept,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
nature spune:
Buna mamici,
N-am mai intrat de mult timpn pe forum, asa canu prea stiu ce mai faceti.Sper sa fiti ok, si voi si BB eii.
Noi am fost cateva zile la mare, dar m-a obosit destul de mult.Am stat mai mult la umbra, in apa nu am prea intrat, de teama sa nu se supere BB.
Azi am fost si eu la analize, de-abia sapt.viitoare o sa primesc rezultatele, iar la echo ma duc de-abia pe 29 iulie si de-abia astept.Ultima oara BB era bine, dar mi-e dor de grasunica.Deocamdata sunt tot in medical, pana pe14 august, apoi mai vedem...Voi cat v-ati ingrasat pana acum? Eu am luat 9 kg......
Va pupam.
Patrice si Ilinca ( DPN 19 oct)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
cristia spune:
Hello fete cu burtici!
Liniste si iar liniste, cum zicea si Danyce! Mai fetelor zau asa, oe unde umblati, ca incep sa ma ingrijorez!
Mcm: multam de lamuriri! Nasol dc infectia urinara nu are si ea ceva simptome...
Danyce: hai ca m-am mai luminat cu privire la pozitia bebelui...Acum spre exemplu cred ca vrea sa ma faca sa plec odata acasa ca ma tot buseste.
Am inceput si eu sa pot dormi si intr-o parte dar reusesc numai daca-l pacalesc pe bebe. Adica imi iau usurel burtica in palme si-mi pun si o pernutza sub ea. Si asa nu se supara pe mine si nu mai la pumnisori si sutulete.
Acum chiar ca tre sa plec acasa...Danyce nu urma exemplul fetelor care nu scriu
Va pup si va doresc o seara buna!
Cristiana si bebe din burtica
elena_oona spune:
Si eu am fost cam puturoasa azi,am tot lenevit, ba am dormit, ba m=am uitat la televizor.
Acum ca am citit mesajul Adelei cu sortatul lucrusoarelor, chiar vroiam sa va intreb, voi folositi pt bebe lucruri primite de la sora, rude sau stiu eu,care nu sunt chiar noi??Si mie a vrut sa-mi trimita o verisoara de-a mea care a avut de curand 2 gemeni, si am refuzat-o. mie mi-e frica sa nu pateasca ceva bebele, sau sa ia vreo boala de piele sau ceva.Asa ca mai bine le cumpar noi si gata.
Lorena- eu iau fier+acid folic de la inceputul sarcinii, in fiecare zii 1 pastila+ calciu.Oare de la ce ma simt asa de ametita atunci??Sa fie oare din cauza ca bebeica mea creste acuma ft repede???
Mada-sanatate mamicei tale si numai bine.
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Intram si noi, dupa o pauza de o zi. Deh, mutatul asta... Nu ma obosesc prea tare, stati linistite, numai ca ma stresez cateodata si atunci ma doare burtica si ma linistesc... Asa ca, noi avem o scuza pentru Danyce
Nature, bine ai revenit.
Raportam si noi; de vreo 2 zile ne trezim pe la 6 ca ne e tare foame... rontaim un biscuit pana se face o ora normala de trezit si apoi ne culcam la loc. Asa ca, cred ca intram in faza de mancat mai mult Pe mine ma sperie, zau! Sper sa ne mentinem cat de cat sau daca nu, sa dam cat mai repede jos...
Elena, nu am stiut ca iei supliment... cine stie de la ce o fi... Stai si tu linistita si vorbeste cu medicul. Stie el mai bine.
In privinta hainutelor, sa stii ca depinde de fiecare. Am si eu cateva lucrusoare de la sora mea. Bine, nu stiu acum daca as fi luat de la altcineva, dar cum am participat si eu la cresterea nepoticii si sunt sigura ca nu a avut nimic deosebit (boli, chestii), am acceptat. Am luat si noi, caci majoritatea erau pentru fetite...
Va pupacim si cu parere de rau va anuntam ca nu se stie daca mai intram zilele astea (si tare as vrea). Abia de luni... Sa ne tineti pumnii la mutat.
Bafta la analize tuturor.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
CRISMIR spune:
Buna fetelor!....azi nu prea am avut timp sa intru mai repede si nu am timp sa scriu prea mult,pt ca sotul meu a fost liber si am umblat toata ziua la cumparaturi...si sunt fericita ca am cumparat cosulet pt bebicul meu,e asa de dragut!!.....mama mea mi-a zis ca e mai bine sa-l punem la inceput in cosulet,cel putin vreo 7-8 luni...e mai usor sa-l ai langa cap cand te trezeste....si apoi sa-i luam patut ,mai mare,care ii va fi bun pana la 3 anisori....voi cum faceti,sau ce cumparati?>...aici cam asa e moda,de fapt,mai intai cosulet si apoi patut....hehehe....oricum e tare dragalas,desii cred ca e cam repede,dar nu ne-am putut abtine ,nici eu si nici sotul,sa nu-l cumparam....MADA ,sanatate mamei tale!....CRISTIANA(Cristia),eu stau acasa,din pacate,din luna a 4,pt ca unde lucram stateam cam 8-10 ore numai in picioare,si era tare frig,de aia m-am si imbolnavit ,si cred ca am infectia de rinichi de acolo(de la aerul conditionat)...asa ca a trebuit sa renunt la munca si stau acasa....e destul de nasol ca ma plictisesc,si nu prea fac miscare...stiu ca nu e bine,dar aici e foarte cald,si daca ies sa ma plimb cad pe strada de cald....asa ca singura miscare care o fac e ca inot,din cand in cand....DANYCE,multumesc mult pt incurajari,oricum daca ma ingras voi slabii dupa ce nasc,acum asta e!..heheh...eu va doresc la toate sanatate si la bebeii!....ne auzim maine,va pupicesc,Mirela si bebele(26 sapt)Robert Cristian.
CRISMIR spune:
Scuze,vorbeam de azi ca si cand ar fi inca 14...nu mi-am dat seama ca la voi e deja 15....hai ca ma duc sa ma culc ca sunt obosita!...paaaaaaaa!...la mine e abia 2 noaptea.....pe maine!Mirela
mina spune:
Salut Burtici!
M-am topit ca magarul in ceata saptamana asta, dar am tot alergat dupa treburi. Mi-am facut toate formalitatile legate de concediul prenatal si am "schimbat" medicii. Dr cu care am fost pana acum nu asista la nasteri ca e in varsta si m-a trimis la un coleg.
Asa ca de 2 zile am un nou medic care m-a luat in primire. Se pare ca voi naste cu cezariana pentru ca am si miopie si alte probleme. In rest toate bune si frumoase. Am facut o noua ecografie si se pare ca puiul meu e baietel, nu fetita cum mi s-a spus pana acum. Are in jur de 2 kg, e in prezentatie pelviana si anume cu capul sub ficatul meu. Dar dupa cat e de activ cred ca se mai intoarce el pe acolo.
Asa ca Mihaela, te rog tare mult, la urmatoarea lista actualizeaza-ma si pe mine. Multumesc anticipat si pupici tie si bebelinei.
Mihaela, ai fost o mireasa superba! Sa ne tii la curent cu analizele tale.
Mada, ma bucur ca mama ta e bine.
Danyce, ce nasica frumusica esti! daca arsurile tale persevereaza mai bine te-ai trata cu un antiacid. Eu am arsuri inca de prin luna a 4 a si tot asa, mi le-am tratat cu diverse feluri de biscuiti pana saptamana trecuta cand nimic nu ma mai alina, ajunsesem de nu mai puteam nici sa dorm nici sa mananc. Asa ca am cerut un antiacid de la medic. Alta viata!
Fetelor, eu beau apa ca disperata, cel putin 2 litri jumate pe zi, plus inca vreo juma de litru in timpul noptii. In aceste conditii va dati seama ca principala mea activitate e mersul la toaleta. Cred ca bebe cum vede vezica un pic plina crede ca e minge si o ia la sutulete
Ma tine si pe mine sub sani, mai ales in dreapta. Uneori daca stau mai cocosata simt capsorul puiului acolo ceea ce ma obliga sa adopt o tinuta drrrrrreapta si mandra.
Vorbeati de distractii amoroase.... noi am renuntat la ele de cand cu colul scurt. In plus, bebe e super activ si .... avea dreptate cine spunea ca incepe sa semene cu menaje a trois. mai avem rabdare pana dupa nastere, ca nu mai e mult.
M-am lungit cu scrisul. Va doresc o zi buna si va pup pe toate.
Mina
32 sapt