Cadou!

Cadou! | Autor: ionela-roxana

Link direct la acest mesaj

Parintii mei sarbatoresc 30 ani de casnicie si impreuna cu fratii mei am vrea sa le facem un cadou , dar nu prea stim ce sa fie!
Aveti ceva idei de impartasit?
Sunt oameni simplii fara pretentii.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Poate le organizati un we la munte, cateva zile in doi...
Felicitari sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

de acord cu alexa. Sau la mare! Cel mai frumos cadou! Sa le oferi odihna si relaxare impreuna!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

E interesanta sugestia voastra , dar cand stiu cat au de lucru in gospodarie nu stiu daca i-ar trage sufletul sa plece!
Deabea o conving pe mama sa vina la mine o data la 3-4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Daca crezi ca nu reusesti sa-i scoti la munte sau la mare, de ce nu le cumparati ceva din Ierusalim (pamantul sfant)? Sunt niste chestii foarte frumoase pe site-ul dat de mine la "Cadouri".
Mult succes in alegerea facuta!
Sanatate, pupici.

Mergi la inceput

Da, Ionela te inteleg ptr ca asa sunt multi dintre parintii nostri. Dar daca ati incerca voi sa ii inlocuiti (nu stiu despre ce ar fi vorba) asta ar fi cel mai frumos lucru, sa vada ca copii simt cu ei si sunt in stare sa le spuna "lasati-ne pe noi ca ne descurcam si mergeti voi si va odihniti" (desi poate nu o sa va descurcati ca ei dar... este cineva acolo!)
Tu stii cel mai bine, este doar ce ma gandesc eu!
Eu stiu cat o magulea pe mama sa ii spun sa ma lase pe mine in bucatarie cu oalele si cu restul si sa se duca sa se intinda in casa. Gandeste-te cum ne-ar prinde noua, sa ne spuna cineva asa?!? Cred ca nu am astepta de doua ori sa ne zica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ce-ai zice de un album foto in care sa puneti pozele lor si ale voastre, in ordine cronologica, si sa le completati cu ceva scris de voi, care sa-i atinga la coarda sensibila? De exemplu, fiecare copil si nepot (daca sunt) sa scrie ceva despre ce inseamna parintii/bunicii pentru el. Daca nepotii sunt prea mici, ar putea sa deseneze.
Cred ca la varsta asta mai important e gestul si un cadou cu semnificatie, ma indoiesc ca ei asteapta un cadou scump, un obiect material. Cred ca ar trebui sa fie ceva simbolic si bineinteles pentru amandoi. CE poate fi mai frumos decat albumul unei vieti implinite?

Mergi la inceput

quote:
Ce-ai zice de un album foto in care sa puneti pozele lor si ale voastre, in ordine cronologica, si sa le completati cu ceva scris de voi, care sa-i atinga la coarda sensibila? De exemplu, fiecare copil si nepot (daca sunt) sa scrie ceva despre ce inseamna parintii/bunicii pentru el. Daca nepotii sunt prea mici, ar putea sa deseneze

F buna idea, in caz ca nu aveti un buget asa de generos. Dar merge si combinatia album+excursie! De neuitat!

Mergi la inceput

Sunteti cu toate dragute!
Am vizitat siteul ierusalim si ma gandeam la niste tablouri vazute acolo!
Eu stau la 400 km departare de parintii mei,doar fratii mei stau mai aproape de ei , eu nu as putea sa-i inlocuiesc in gospodarie pt. ca nu ma pricep deloc.Nu excludem nici posibilitatea cu we undeva , insa cea mai originala i-mi pare ideea albumului.
Nu va avea multe poze dar cred ca ar iesi frumos!
Am sa ma mai gandesc si va spun ce voi face!
Merci de idei si urari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

da, un album ar fi fain ! cu pozici cu voi toti scris frumos si pigulit! sa se uite cu drag la ele si sa se mandreasca cu voi...cu toti ,frati, nepoti...ar putea incepe cu poza lor de miri! ...si ar fi frumoasa o poza cu voi toti cu copiii vostri alaturi... ar cere un pic de munca..dar ar fi pentru eternitate...pupici si sa iti traiasca parintii sanatosi!

Mergi la inceput

Este intradevar frumos!
Cred ca-i voi pune pe fratii mei sa "sustraga" fotografia cu parintii mei cand s-au casatorit!
Noi vom ajunge acasa cu 2 zile inainte de sarbatorirea evenim , cred ca vom avea timp sa facem si pozele de grup.
Acum ii sun pe fratii mei sa vad ce zic si ei!

Mergi la inceput