Miine trebuie sa fac o ecografie vaginala pt. monitorizarea ovulatiei la Sp. Giulesti. Nu stiu decit ca e vorba de ecograful mare. As vrea sa stiu care e procedura locului, se plateste ecografia, se mai da si ceva la doctorul care ti-o face si cit, etc. Multumesc.
Tisha
Daca esti pacienta unui dr de la Giulesti poti face eco la ei. Eu prima data am platit la casierie 150 000 de mii...dupa care nu am m-ai platit nimik...ecografiile sunt gratis daca esti pacienta unui dr de acolo.
Prima data se plateste,,ca asistenta de acolo se uita la astea ...pe mine asa m-a invatat o tipa..si asa a fost..prima data mi-a cerut chitanta..dupa care nimik.
Pt eco intravaginal, trebuie sa-ti faci programare.
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
zau daca mai inteleg ceva!
unde faci eco? IN spital sau la clinica de langa?
pt clinica trebuie sa te duci pe la 9 fara ceva, fara programare, costa 150+10mii prezervativul. eu asa am facut acum doua saptamani cand doctorita mea nu era in tara
nu stiam ca se poate face eco de monitorizare si in spital, altfel decat la medicul tau, cu el de manuta, asa fac de obicei cand e cazul la medica mea
anis, cand mi-ai povestit mie despre acest subiect te refereai la clinica de langa sau la un ecograf din spital?
eu am facut multe echo la Giulesti si nu am platit nimic pt ca daca esti pacienta unui dr de acolo tre sa-ti faci programare la tel 2215863 si nu platesti nimic, repet daca esti pacienta unui dr pt ca el te cheama in ziua de...
In Spital fac eco, m-am programat dar am uitat sa intreb daca se plateste ceva. E prima monitorizare pe care o fac la Giulesti,de asta intrebam pentru ca in cazul in care nu ma costa nimic se subintelege ca se da doctorului ceva(habar nu am cit). Eu am fost o data la Dr. Dracea la cabinet si m-a chemat ea pt. monitorizare la Spital.
Tisha