Cum vi se pare viata in Japonia? (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Sa stii Dan ca eu ma refeream la icrele alea care se gasesc la noi.EXACT ca alea;tarako sunt intr-adevar icre,dar sunt altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ralucami,daca te referi la mesajele mele imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

S-ar putea sa fie vorba si despre mesagele mele,dar de multe ori scriu cu bb in brate si abia mai reusesc sa tapez ceva...dar sa mai si verific,de multe ori mi-a apasat pe tastura si mi-a sters mesajele,asa ca scuzele de rigoareScriu in graba mare,ca sa nu ma redacteze bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Eli,m-am uitat la pozele bebicului tau,sincer,mi-au dat lacrimile.
Mi-am adus aminte de timpul cind fiecare eco era o adevarata sarbatoare:imi vedeam ingerasul cum inoata in burtica si eram atit de emotionata,ca de fiecare data plingeam mult...
L-am vazut prima data la 7 saptamini,apoi la 13 dadea din miinute si picioruse asa de haios...i-am si facut atunci prima poza.
Era cu o miinuta-n sus de parca spunea :"Noroc !"Am aratat poza aia cred ca la toata lumea pe care o cunosteam
Da,frumoase amintiri,intradevar cea mai frumoasa perioada din viata unei femei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

..si pe unde este restaurant romanesc in Yokohama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Chibi,bine ai venit la

Ayumi,avem si noi restaurant romanesc in Shizuoka,daca vrei adresa si nr.de telefon,da-mi un mesaj.
restaurantul se numeste "Bucaresto"in katakana.
Apropo de icre,se gasasc exact ca-n ROM....dar nu la pestele occeanic.ci la pestele de "apa dulce",orasele care n-au iesire la mare,linga noi avem Yamanasi,acolo se gasasc icre" romanesti" ,pentru ca au foarte mult peste de apa dulce.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Chibi,bine ai venit!
fetelor otrava eficienta pe aici prin japan stie careva?pentru iubita mea soacra(poama acra).. offf..ieri am aflat ca ea in fiecare seara cand lasam copilu la ei ( o ora) ,ii dadea sa bea apa si stie ca am zis clar ca nu vreau sa-i dau apa deloc,pentru ca nu are nevoie...de ce "calca" peste cuvantul meu,ca doar eu sunt mama copilului...imi vine sa o tai bucatele...
nu ma bagati in seama, ca innebunesc,incet dar sigur...si mai am de stat cu ei ca inca nu ne permitem sa ne luam casutza noastra

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Sandra20,asa am patit si eu cu socrii primul an , si de aceeea ne-am mutat.......te-nteleg perfect.Mi-au scos "peri-albi".

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

oare cer prea mult?!nu vreau decat sa ma lase sa-mi cresc copilul cum cred eu de cuvintza,iar atunci cand o sa am nevoie de ajutor am sa-l cer.....nu m-a enervat asa rau faptul ca a baut apa,ca doar nu-i face rau,dar ma calca pe nervi chestia ca a trecut peste cuvantul meu...
sora ,tu macar ai avut noroc ca te-ai mutat,dar eu nu cred ca ne vom muta asa repede

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chibi spune:

Multumesc pentru primire sunte-ti foarte dragalase. Sunt casatorita de doi ani . Nu credeam ca-mi va fi asa de greu sa ma acomodez in japonia , dar timpul tot trece si ma simt din ce in ce mai bine. Ma bucur mult pentru cele care au copilasi si le urez mult noroc si sanatate "ca-i mai buna decit toate". Noua bebe inca nu ne vine , am hotarit sa mai asteptam ceva timp. Ieri ma intepase o insecta cred ca iera tintar chiar sub ochiul drept. Pe azi asa mi se unflase si doare ca de-abia mai vad. Pusesem putina crema pe unflatura si sper ca se va vindeca repede. Pe curind si numai bine.

Mergi la inceput