Cum vi se pare viata in Japonia? (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Sandra iti multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Chibi ,bine ai venit!
JOjo ,la preturile alea .chiar ca e scump ,important e ca v-ati distrat.Eu in locul vostru mergeam in Guam sau pe undeva pe aproape.
Soma ,ti-ai dat copilul la gradinita sau ai intrebat doar asa ...
Sora cum e la restaurantul romanesc?Ai mincat acolo?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Bun gasit,fetelor!
Bine ai venit,Chibi!

Ralucami,cand pleci in Romania?Daca nu ma insel,saptamana asta? Iti doresc drum bun,sa ai parte de-o calatorie frumoasa,fara peripetii!
Distractie placuta!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Ne intrebai,Jojo,ce facem cand poftim la anumite produse din Romania......hmmm,eu incerc sa ma detasez pe cat pot,si eu sunt foarte pofticioasa,asa ca ma limitez la mancarea de aici,si nu-mi las mintea sa zboare.
Ultima pofta - din fericire - mi-am satisfacut-o,cea cu branza. A fost momentul meu de glorie!Spun asa ca-mi aduc aminte fata sotului cand a vazut ce branza ii pun pe masa,a ramas -realmente -socat. Ce s-o fi gandit:"Baiii,ce nevasta "Superman" am!"

Si icre,da,as manca si eu!
Offf,ia terminati cu discutiile astea!

Sorina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Da Lidia.o singura data,dar mincarea este "ma-ma",Aici nr.de telefon 054 285 2528

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Ralucami,cand pleci in Romania?Daca nu ma insel,saptamana asta? Iti doresc drum bun,sa ai parte de-o calatorie frumoasa,fara peripetii!
Distractie placuta!
Sorina.

Sorina astept cu nerabdare sa se scurga ORELE. Ai citit bine, orele nu zilele, nu lunile, caci spre marea mea fericire maine plec. Maine dimineatza am avionul spre Osaka. voi sta o zi pe acolo si apoi poimaine am zborul spre Ro. Ieri m-am cam lacomit si am cumparat pe ultima suta de metri o groaza de "nimicuri"- cadouri pt cei de acasa. Si acum vad ca depasesc kg limita. Sper sa nu am probleme. Bey sambata o sa beau un suc romanesc pe o terasa din Iasi si o sa ma gandesc si la tine. Tu cand pleci acasa?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

quote:
Sorina astept cu nerabdare sa se scurga ORELE. Ai citit bine, orele nu zilele, nu lunile, caci spre marea mea fericire maine plec. Maine dimineatza am avionul spre Osaka. voi sta o zi pe acolo si apoi poimaine am zborul spre Ro. Ieri m-am cam lacomit si am cumparat pe ultima suta de metri o groaza de "nimicuri"- cadouri pt cei de acasa. Si acum vad ca depasesc kg limita. Sper sa nu am probleme. Bey sambata o sa beau un suc romanesc pe o terasa din Iasi si o sa ma gandesc si la tine. Tu cand pleci acasa?

ralucami,drum bun,distractie placuta si vreme frumoasa...da nu-i asa ca te gandesti si la mine?..sti tu..cu sucu,cu terasa

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Raluca,iubita,aproape ca mi-au dat lacrimile citindu-ti mesajul.Iti multumesc,chiar te rog sa te gandesti si la mine,esti o draguta!!
Imi este asa dor de casa,de cei dragiSi dupa cum spuneai si tu,mi-e dor sa stau la o terasa cu prietenele - din pacate n-am prea multe.
Dar,sa lasam amintirile!Sper sa ai parte de-o vacanta de nota 10 in Romania,si sa te distrezi la maxim.

Ai grija cu bagajele,sunt foarte stricti cei de la aeroport,banuiesc sa stii prea bine.
Oricum,este foarte placut sa cumperi mici atentii pentru cei de acasa,sigur se bucura mult!

Mai am o mica comanda,bea si o bere romaneasca pentru mine,mananca si cativa mititei.

Noi plecam la toamna,septembrie-octombrie.

Inca o data,DRUM BUN!!!!!!

Sorina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by ralucami

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Distractie placuta!
Sorina.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Ralucami, drum bun, calatorie placuta cu avioanele si distractie la maxim acasa!!! Si daca acolo pe terasa la Iasi iti iese in cale vreo sarmaluta in foi de vita, maninc-o te rog eu mult si gindeste-te la mine.

Sa auzim numai de bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Raluca,drum bun si sa ai o vacanta placuta!

Mergi la inceput