ati auzit cumva de un tratament Lipotom gel ce contine levantica si e pentru picioare obosite? de ceva timp pe sotul meu il dor picioarele de la genunchi in jos si durerea trece numai daca sta cu picioarele ridicate pe ceva. O prietena mi-a vorbit de acest lipotom gel pe care ea si l-a luat din Spania...stiti voi ceva mai mult sau aveti alte idei?
eu ma mai tratez cu crema cu extract de arnica, are ceva efecte cind simt ca imi cad picioarele nu alta
da, da,lioton..acum sunai in tara si imi scrisese gresit..prin urmare...cum comand acest Lioton gel? se poate pe net?
Lioton-gel cred ca vrei sa spui. Dar e cam scump. Sunt si ceva produse de la AVON foarte bune si mai ieftine.
lioton gel contine heparina, e bun pt afectiuni ale vaselor sanguine, bun pentru vinatai si pentru inflamatii de natura incerta...asta a avut fiica-mea ...si umflatura de pe frunte cu cauze necunoscute i-a trecut dupa doua zile de uns cu lioton; medicii mi-au spus sa nu-l folosesc excesiv, de ex pt vinatai usoare...
LIOTON GEL - tub de 100 g costa in jur de 120 000 lei si se gaseste mai in toate farmaciile.Este foarte bun pentru durerile de picioare .Si eu il folosesc
Cauta si aici:
http://www.naturaplant.ro/listaproduse.php?cautare=afectiune&textbox=varice&submit=Cauta
Sanatate!