Copilasii din 2002 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
cici spune:
Anina , multumesc de intrebare, Gianina mananca mult mai bine.
Fetelor cate ore are ziua la voi ? ca eu vesnic sunt grabita si vorba poeziei ca mi-i casa neingrijita si nu reusesc sa stau si eu relaxata pe forum decat rareori.
Din copilasii vostri din Ro merge vreunul deja la gradinita cu program prelungit(de stat)
Daca ,da , povestiti-ne cum s-au acomodat ,si cum a fost inceputul.
Eu as da-o pe Gianina din toamna ,ca ma gandesc ca ne prostim amandoua acasa,
o vacanta de vis in bucovina
http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=83
cici
sirod spune:
Multumesc frumos pentru urari!
O sa revin cu povesti din vacanta si poze da la 'chef'...si din vacanta.Numai sa 'prind' putin timp pentru net.
Si piticutii vostri sa aiba parte de tot ce e mai frumos!
Pupici la cei mari si la cei mici!
DORIS
Anina_n spune:
La multi ani, Sebastian ! Felicitari, laura_frick , sa va traisca feciorul !
La multi ani, Claudiu Mihai! Felicitari, iuliana_2002 , sa va traiasca feciorul !
sirod, abia astept povestile si cu nazdravana ta !
Noi am fost la ziua Patriciei(Patri="Papi"), verisoara de 5 ani a Cristinei. Locuind la curte, era plin de pui pe acolo. Cristina, alta ocupatie nu avea, decat sa tina in brate un pui. Chiar si la poza cu tortul, ea sta foarte mandra si incantata cu un pui in brate. Va anunt cand puteti vedea poza !
Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web
DianaVig spune:
Salut fetelor!
Angelo implineste 2 ani pe 10 August si mergem duminica la un restaurant sa l sarbatorim. La multi ani si celorlalti bebei nascuti in August si nu numai.
Gabbriela spune:
DianaVig--- Angelo--- 10.08.2002 Bine ai venit la poveshti cu copilashi din 2002, ashteptam si poze cu Angelo
La multi ani, Sebastian, multa sanatate, fericire si sa ai o viatz aplina de bucuri si impliniri. Felicitari, laura_frick, sa va traisca feciorul!
La multi ani, Claudiu Mihai, multa sanatate, fericire si sa i o viatza plina de bucuri si impliniri. Felicitari, iuliana_2002, sa va traiasca feciorul!
La Multzi Ani Otilia, sa creshti mare, sanatoasa, si sa ai o viatz aplina de bucuri si impliniri. Siord sorry ca sc cu intarziere.. se primeshte oricum, nu? Sa itzi traiasca micutza si sa va aduca numai bucuri... Ashtept si eu poze de la petrecere.
Noi nu prea bine, bb ia antibiotice si tusheshte rau de tot, de la mine a luat virusu, iar eu sunt vai de capu meu cu tas asta, maine merg sa imi da si mie ceva ca nu mai rezist.
Sanatate si fericire la toata lumea
Gabbriela & Julian web
sirod spune:
Gabb, se primeste, se primeste....cu multa placere...mi-e dor de voi.Multa sanatate lui Julian!
Ce sa va spun, Oti haladuie prin imperiul lui 'nu vreau'...mai are putin si isi da doctoratul in materie!A crescut mult - asa am perceput-o eu dupa 2 saptamini de despartie, a inceput brusc sa vorbeasca...mult!Si are un foarte dezvoltat simt al proprietatii!
Am scapat de pampers, de bucurie ca stie sa rezolve problema in parculet vizitam toate tufele...fie ca face, fie ca nu, important este fenomenul!!!
pupici la cei mari si la cei mici!
DORIS
DianaVig spune:
Mersi Gabriela!
Vreau sa va intreb ceva, bebeii vostri mai au scutece la 2 ani sau doar al meu e? E la mine in vizita mama si ma tot bate la cap ca la 2 ani cu scutece e o rusine ca pe mine "m-a pus pe olita de la 6 luni" si ca il rasfatam, in sensul ca nu-l cert daca face pe el si nu il oblig sa stea pe "tron". La voi cum stau treburile?
Gabbriela spune:
Diana stai linishtita... al meu are 21 de luni si are pampers. O sa te anuntze el cand vrea sa il lase, totul est ede personalitatea si vointza lor, eu am inceput la 8 luni cu olitz asi la 13 luni nu a mai vrut sa shada pe ea.. si gata.. acuma la 21 d eluni vine si zice singur cand face kk dar pipi foaie verde si'o lulea
Siord felicitari .. noi santem inca in tratative, dupa fiecare masa il duc la WC cu capac special si sta acolo, mai nou kk anuntza dar restu :((..
Sanatate si fericire la toata lumea
Gabbriela & Julian web
anna maria spune:
Salut!
Ne pare rau ca scriem atit de rar,dar va citim tot timpul!Ne pregatim de venirea unui nou membru in familie,si suntem tare ocupati.
In schimb,suntem tare fericiti ca Teo face ziua la olitza,de vreo saptamina;am scapat de udatul covoarelor.Ii mai pun pampers numai noaptea,pina invata sa ceara si atunci.
In rest,numai bine la toti copilasii!
Teodoreiin 39 sapt.
Gabbriela spune:
Anna_maria sa ai o nashtere ushoara si un bb santos, felicitari la Teo pt isprava cu olitza.
Gabbriela & Julian web