Nu pot intra pe chat :(((
Orice as face nu pot intra pe chat.
Apas pe butonul Chat aleg camera in care vreau sa intru si cand dau
click se aude un sunet,dar pagina nu se deskide.
Va rog ajutati-ma sa intru pe chat.
Multumiri multeeeeeeeeee,
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Raspunsuri
thalia spune:
Si eu am incercat azi de mai multe ori si mi s-a intamplat la fel desi in camera scria ca sunt 8 persoane si apoi 10. Pe unde or fi intrat ele???
maria m m spune:
Dragelor....ca sa intrii pe chat(daca nu poti altfel) incercati sa selectati camera de discutii dorita si in in timp ce apasati pe INTRA sa tineti apasat pe ctrl.
La mine merge asa.....mult succes si ne vedem pe chat
maria, de Paula si Miruna
Samurai-lady spune:
Maria,multumesk si mii de pupicei.
Am tinut apasat Ctrl si am putut intra
azi
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
georgianab spune:
Sa-ti deie D-zeu sanatate si viata lunga Maria. De fo doua saptamani ma chinui sa intru pe chat si nu poci. Iaca tinui ctrl si merse.
Sa traiesti mama!!
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by maria m m
Dragelor....ca sa intrii pe chat(daca nu poti altfel) incercati sa selectati camera de discutii dorita si in in timp ce apasati pe INTRA sa tineti apasat pe ctrl.
La mine merge asa.....mult succes si ne vedem pe chat
la mine nu mai apar cele 4 camere cum era odinioara :((( imi apare una singura pe care scrie "desprecopii.com". asa ca nu mai pot selecta nimic (n-am nicaieri aceasta optiune) si nici apasa pe "intra" (ca n-am unde). aveti vreo sugestie? multam!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Veve spune:
Iubibubica,Intr-adevar acum e numai o camera de chat,dar inca o poti selecta si exista si butonul "intra".La tine nu apare??
Irina,veve & croko
maria m m spune:
Acuma eu,"salvatoarea" am probleme cu chatu'.
Nu pot sa intru pt ca imi zice The page cannot be displayed.
E problema de la site,nu?
Nu e de la calcu' meu??????
Orice ar fi sper sa se rezolve in curand ca-s cam dependenta de chat.
Mai are cineva aceasta problema???????
Samurai-lady spune:
Draga Maria,
si mie imi da aceeashi eroare si am incerkat de nenumarate ori
sa speram ca se va repara chatu ca si io-s dependenta:)))
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz
maria m m spune:
of,sper sa se repare in curand
ce problema o fi?orice ar fii,sper sa aiba o reparatie de scurta durata.
m34 spune:
Nici la mine nu mai merge chatul ! Mesajul de eroare este :
The page cannot be displayed
Sper sa fie o problema temporara.