Sus... in Scandinavia

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hehe katarina draga,pai esti abia la inceput!Noroc ca putem sa fugim din cind in cind in Romania,vorba ta,sa respiram .Si eu am des senzatia asta,ca ma sufoc aici,ca-mi ia cineva "Suflul"..dar uite ca de 8 ani de zile,tot mai rezist.Ma intreb pina cind?

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Da,sunt incepatoare prin strainataturile astea,ca grele mai sunt Doamne!Luni mi se termina vacanta,si vorba ta, o sa ma satur de ploaie,si inca la alegere...Da'sa nu ma intelegeti gresit,ma plang acum doar de caldura, ca in rest veselie mare,prieteni,bere in valuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Si nu-sh ce mai stau acum la calculator??!! Afara cu mine,sa ma bucur cat mai pot.Va pup si ne mai intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

na rayu ela mititela, ce mai face grasunela ? esti bine grasi?
stai tu cumintzica acolo si cresti copilasu ? of of of of lasa ca vine ea si vara aialalta , cine merge la Roamnia , atunci sa vezi, vine ea si vremea ta. lasa acu treaca de la tine, schimba si tu scutecele pe la poponele, ca asta e menirea ta ! hahahahahahaha

este ca incep sa iti fiu drag ? cum stiu eu sa rasucesc cutzitul in rana hahahahahahaha

Mergi la inceput

naranceo da-ti singur una dupa ceafa ca nu te ajung.Las ca vine si vremea mea,sa vezi tu ce o sa ma imbet io la anu pe vremea asta.Si poate atunci o sa schimbi tu scutece,cine stie?[:chiar asa Katarina,.fugi afara la soare,ca o sa plingi luni cind vii aici.

Mergi la inceput

ia ca iar m-au luat chinurile alea nasoale si poetice sa vedem ce iese din mine azi :

rayu ela si adela
de ce stati la ploicela ?
hai acilea la Ammanu
daca vrei sa arunci cu banu
la pisicine si palmieri
si alte tipuri de cocotieri
aaaa stai ca nu pot fetele
trebuie sa schimbe scutecele !

PS. grasi , iti iei masteratul in pampas si biberoane ?

Mergi la inceput

grasule te-as asculta si chiar mi-as da una dupa ceafa, dar imi curg mucii in durere si mie frica ca minjesc computerul. asa ca ai intelegere nu pot face ruga ta, cere-mi altceva, la mutrisoara aia ta dulce precis am sa iti indeplinesc dorintza !

Mergi la inceput

naranceo pai am mai multe dorinte,unele mai obscene ca altele
IO mi-as lua cimpii chiar acum,si nu la Amman as pleca(chair ce mama luicauti acolo nepoate?te-a infiat vreo cadina?
Si daca ma mai faci grasa te pocnesc sa-ti sara mucii aia lungi pe tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

moooooama narancea, dar tu esti in febra creatiei, mey!!!
Io azi dupa ce m-am enervat bine pe norvegieni, m-am urcat furmusel in masina si am plecat la Rømø. Pai daca e vint, vint sa fie! Ce-i drept acolo pe insula nu ploua dar batea un alizeu de mai aveam putin si ma plimbam ca zmeii aia de pe plaja. Ma gindeam ca la o vreme din asta ciineasca n-o sa vad tipenie de turist...si cind colo...full de nemti; shushaua comerciala parca era faleza de la Mamaia!!! Io zau ca nu-i intelg pe astia!!! In loc sa plece la mare, la caldurica, vin aicea la cucuiata sa-i zgiltiie vintul

Mergi la inceput

aaaa..lilanda,pai tu nu stii ca pentru nordici numa daca e soare,insemna ca a venit vara?Nu conteaza ca bate un vint de te ia pe sus,nici ca sint 10 grade afara..soare sa fie!!Dar nici soare nu e..nu stiu cum au tupeu sa poata numi perioada asta..vara!!

Mergi la inceput