Sus... in Scandinavia

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaa lalandia daca ai vazut rømø trebuie sa iei vaporul sa treci sa vezi insula vecina syld natura e la fel, dar sa vezi hoteluri si restaurante, mertzane cabriole si lume la tzoale , fac ce fac si tot la sud te trimit

Mergi la inceput

rayu ela tu esti din aia cu dorintze obscene ? sa le vezi pe ale mele hahahaha ( dorintzele ) eu imi doresc asa sa se faca cumva ceva pe undeva cu cineva , cindva si la la la si la la la indeajuns de obscene ?

la scutece mama cu tine ! alea obscenitatzi hahahahahaha iti doresti poate ca copii sa faca la toaleta de la 2 luni si sa se stearga singuri ? glumesc numai sa te necajesc hahahaha lasa mama sa iti traiasca ca trece repede, sa te bucuri de ea ca trebuie ca e dulce rau, hai ca nu te mai necajesc cu scutecele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Stie fata de Sylt si zau, ma-asteptam sa fie si Rømø pe-aproape, mai cu seama ca am vazut si niste preturi la casele de vacanta de zici ca ccc Copenhaga e la tara!!! Dar m-am dezumflat rau, rau de tot. Numa' mirosu de apa sarata mi-a placut, ca mi-a trezit amintiri olfactive de neuitat. Cit despre mare, am cam cautat-o ca a luat-o apa...numai bine-am prins refluxul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Hai sa va oftic putin:peste 5 zile sint acasaAm glumit, nu vreau sa va oftic dar sunt f. bucuroasa ca plec
Am fugit, ca am musafiri

Mergi la inceput

Ica si la Isa....vine, pune bomba si da fuguta ca are musafiri!!!!

Mergi la inceput

lalandia aaaaaaaa bine ca ai fost pe sylt bar este ca am dreptata ? este ca e lux misto ?

ce draq faceam tu ma pe la rømø asa pretentzii aveai tu de la viatza, zi-i la barbatzel, danezule ai vrut romanca pai nu pe pe rømø mamam ca noi romancele ne respectam vrem pe sylt, acolo e de noi. invatza-l asa de la inceput ca dupa aia...............

si cere-te in sud tot mai in sud hahahahaha la hansa parken

am avut si eu o dambla
la viatza mea
sa te duci in parc la hansa
nu mai face atit pe grasa !

Mergi la inceput

Mey narancea oi fi fost tu femeie de femeie in alta viata, mey!!! Cum le stie el pe toate!!! Da' ai grija cum vorbesti ca acusi o ajut pe Rayuela sa-ti desfunde nasul!!!

Mergi la inceput

uite o floricea si nu te supara, ce pielea mea hahahahaha
repede da ea la nas .......... e vreau bataitza la poponel

Mergi la inceput

Iaca unde dai si unde crapa!!! Pai n-avea dreptate satany cind iti vorbea de rau neuronul??? A propos, ce-o fi cu ea?

Mergi la inceput

e bine mersi, si ea cu ploaia si cu urasc dk !
ca fiecare

Mergi la inceput