Sus... in Scandinavia
Raspunsuri - Pagina 12
Idora spune:
Neata la toata lumea!!Vremea asta-i de groaza, simt ca nu mai rezist,am asa o stare tampita si o depresie, simt c-o iau razna14 grade, ploaie si innorat in miezul zilei de zici ca vine noapteaSi mai am si bolovanoiul ala din spatele blocului care ma indispune si mai mult, e sinistru.Si sunt singura acasa
Si cand ma gandesc ce mult soare e in Romania!! Ar fi bine sa trimita si aici macar putin!! Sunt 42 de grade la Bucuresti si 37 in orasul meu.Parca-i cam exagerat acum!!Dar de saptamana viitoare se va mai raci timpul!!
narancea spune:
vreai si eu frig si ploaie ! ca nu mai pot.
aici in Amman e jale mare, arde asa tare soarele, am racit cobza, imi gurg mucii ca la ciinii aia balosi si am febra iar caldura imi face si mai rau, si nu ca e cald dar aerul este atit de uscat ca nu il poti respira. la hotel nu ai voie pe timp de zi sa deschizi geamul ca intra caldura, nici macar sa tragi draperiile ca bate soarele si incalzeste peretzii, si aerul conditionat nu mai poate razbii atunci. numai seara cind se intuneca o poti face, dar si atunci un pic ca oricum intra caldura. asera la restaurantul de sub mine lumea a iesit pe la unu noaptea si au stat pina pe la cinci dimineatza, era luminata si piscina si au facut baie unii. acu e drept ca sint citiva in piscina si e 3 jumate aici dar dumnezeu stie cum rezista. si aerul conditionat trage de rupe, in masina la fel, iar daca inchizi aerul conditionat si mergi cu geamurile deschise e si mai rau, ca intra un alizeu din ala fierbinte si uscat, de nu mai stii ce sa crezi si ce sa mai faci. caldura e mai rea decit frigul, mult mai rea hahahahaha nici macar nu ajuta sa tragi la masea hahahaha si am alcool gratis in pretzul internetului in camera hahahahaha la stia se leaga yahoo cu wisky si bere hahaahahaha. buna combinatzia.
na graselor cum va mai merg ploile ?
Adela99 spune:
Pai, cine te-a pus sa ne parasesti si sa fugi la caldurica? Pacat ca ai racit altfel puteai sa te racoresti si tu in bazin. Concediu placut si acumuleaza soare pentru zile ploioase si mai friguroae.
narancea spune:
na am facut poze de la geam le-am pus la album, acum e de sus, caci aveam una de jos facuta asta primavara aia cere se numea oaza. era sa bine primavara tocmai cum e mai bine nici asa nici asa nici nu prea nici prea prea
Rayuela spune:
naranceo esti o obraznicatura
Pe noi ne ploo grupa mare!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Katarina spune:
nu va plangeti bre copii, de ploaie si de vant turbat, ca io lesin de cald in Romania!Acum imi iese soarele pe nas,odat'cu fumul de tigara....Nu respir,nu mananc,nu...Sunt ca un cane turbat,fara putere sa mai muste.Vreau putina ploaaaaaaaaaieeeeeeeeee!
Rayuela spune:
aaa,katarina,pai acilea in nord avem ploaie pe alese,cernut,turnat cu galeata,furtuna,marunt,cum iti vrea inimioara!!Am vazut si eu la stiri ca e jale in Romania,cica au murit deja vreo 10-15 din cauza caldurii.Mai fratilor,cer prea mult daca vreau sa traiesc si eu intr-o tara NORMALA???Acolo 25-30 de grade..numa bine.
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Katarina spune:
Io ma cer inapoi luni, ca ma intorc in Suedia ,cica acolo locuiesc de trei luni.Ati observat sper,ca n-am zis ca ma intorc acasa.Acasa e pt mine in Romania.In trei luni sudeze suferii un soc la intalnirea cu civilizatia nordicilor si cerui voie frumos sa merg sa-mi vaz parintii,ca simteam ca ma sufoc..