Sus... in Scandinavia

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Elena, nu stiu ce sa te faci tu, da' eu am voie sa beau si ... hic ... beau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ma tu du-te la hansa parken ca nu te verifica nimeni la granitza hahahahaha nu ma las pina nu te vad trimisa in romania hahahahaa glumesc

Mergi la inceput

hai noroc adelino, le tragi la masea? noroc si la mai mare!

Mergi la inceput

Pai, ca orice om care se respecta , da' tu tot nu mi-ai spus pe unde esti, ce faci, cu cine si de ce?

Mergi la inceput

eu..........nu fac mai nimic cu nimeni pe nicaieri
adica sint inodor incolor si ma evapor usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Haideti c-am aparut si euAm fost plecati pana-n Torp si bineinteles in Monopol ca doar e weekend nu Am luat o sticla de Havana Club si cidru, ca bere si vin mai avem.Apropo, va place cidrul?? Mie mi se pare ca-i suc nu alcool!! E pentru copii mici, sirop de tuse!!
Aligali mersi de uraresper si eu sa fie bestial!!
Lilanda, apropo de meduzele alea rosii, sa ai grija ca sunt destul de periculoase si pisca tare, ca si cum te-ai urzica sau te-ai arde cred ca-i senzatia, dupa cate am auzit.Consortul cand merge la pescuit si sunt meduze de-astea are costum si ochelari de protectie.
Elena vad ca te o lene dar nici eu nu-s departe, pacat ca nu poti sa , ca te mai inveseleai si tu!!
Adela ca vad ca restul pauza!!Ce sa facem pe vremea asta, aici a plouat toata ziua si inca mai, e innorat si frig
Narancea vad ca tu ai dat-o pe tari mai calduroase, nu-ti mai place la frig.Ce bine de tine!!

Mergi la inceput

pai cidrul asta din comertz, este intr-adevar suc si este vindut ca atare, chiar daca ar un pic pic pic de alcool alcolo. si suedezii fac de mere sau de pere. daca vrei cidru ca lumea fac aia in america prin Vermount pe acolo fac, ala e vin de mere.
asa ca ai dreptate nu te mai incurca cu cidru ca nu ajungi departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata...sau buna ziua!!! Ma laudam ieri ce vreme frumoasa fuse-n Danemarca, dar vaz c-a fost doar o exceptie. Iar e innorat si sta sa ploua...uoooofff Doamne!!! Cind ziceai Adela de vremea aia frumoasa de o prognozasera astia-n Scandinavia???
Isa, daca zici ca arde, apai sa stii ca m-a inhatat una de picior, ca ma ustura cind am iesit din apa, dar nu stiam de ce. E o senzatie din aia de parca-ai fi calcat in lanul cu urzici
Azi dimneata la cafea, m-am enervat tare pe norvegieni. Pe nu stiu care canal al lor de televiziune au un program matinal de radio live. Sint doi la o masa cu computator si mixer si fac topuri muzicale in functe de preferintele ascultatorilor, voturi trimise pe chat sau sms. De doua zile O-zone e primul loc si tot de doua zile, tantalaii astia spun ca baietii nostri, moldoveni ce-i drept, sint din Polonia. Am zis ca daca si miine se repeta faza, le dau un sms cu tandreturi romanesti!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata, gasca! Aici vine potopul!
lilanda, astia ziceau sfarsitul lui iulie si august. Cam tarziu, dar mai bine decat niciodata.

Aia de la radio nici macar ureche muzicala nu au (daca nu cunostiinte de geografie sau nu se informeaza suficient), nu aud ca nu e limba slava? Da-le fugutza un sms in stil romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua si io mai la amiaza.Ce fac trepadusii nordici?chefuirati fara mine,ha?Eu ma uit cum ploo..ploo..soarta masii de viata!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput