Mamici din Iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

YESS ,YESS,
SINT INTEGRALISTAAAAAA !!!
Uraaa,sint in anul V,fetelor,dragelor, mi-ati tinut pumnii si a fost OK!
Va multumesc pentru tot!Nu stiu ce m-as face fara voi!
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Nu am citit in presa ci pe acest forum. Povestea e trista rau. Asa cum am mai spus chiar daca a fost o greseala unica a acestei doctorite, eu una, nu am curajul sa risc.
Iata
Discutii generale/povestea unei bebeluse rare
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22881

Cristina
FELICITARI DINTOT SUFLETUL!!!!!
Ce facultate faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

nu promit dar ma voi stradui sa ajung la intalnire cu zbenguitul de tudor si cu teodora cea mica. sper sa il pot convinge si pe al meu sot sa ma insoteasca. oare se mai poate intra in gradina botanica prin pacurari?
si noi plecam la mare pe 21, in eforie nord, la casute. mai merge cineva in aceeasi perioada?
veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

FELICITARI, cristinica!!!! bravo, esti buna de pus la panoul de onoare: mamica, cu servici si stundetna fruntasa. Bravo tie, poate e molipsitor!;)

Vero, noi o sa mergem cam pe dupa 20, dar la Neptun. daca ne vedem poate schimbam nr-le de mobil, ti l-as da de pe-acuma dar nu-l mai stiu... oricum, mai vb. Vad ca si lacri merge cam in aceeasi perioada, dar nu stiu unde. Ar fi fain sa ne mai vedem la o bere sau pe plaja.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

in neptun ajungem sigur. e statiunea noastra preferata. din pacate e prea scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna!am revenit!
Cristina inca nu ne-am hotarat in ce statiune vom sta ,dar ne bate gandul la Mamaia ,daca ne ajuta bunul Dumnezeu sa ajungem anul acesta(si aici nu suntem siguri 100%) ne gandim la vreme ,ne cam ingrijoreaza .noi ar trebui sa plecam pe 16 si va dati seama ca nici nu se pune problema sa nu bem o berica impreuna mai ales ca noi suntem cu masina si ne vom deplasa mai peste tot .
bine ai venit iepurila sedere placuta si lunga aici la DC.Felicitari si casa de piatra!
LA MULTI ANI ERICA!5 Luni, cand ma gandesc la Fabian cum era la 5 luni,vroia toata ziulica sa stea in picioare si sa-l tin de manute sa se chinuie el sa se deplaseze,din cauza aceasta la aproape 6 luni l-am si pus in premergator ......nu-ti spun cat de fericit a fost cand a vazut ca se poate deplasa singur ,din prima clipa cand l-am pus a si luat-o la sanatoasa parca il nascusem in premergator.
Elena toate gandsurile bune si frumoase care a ta printesa,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate ,ca asta este cel mai in[portant,noroc si sa va aduca numai bucurii.
Cristina integralista:FELICITARI!Ti-am zis eu ca o sa reusesti!faci cinste
va pupacesc dulce

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Irina, bine ai venit! poate vii si tu duminica la intalnire!
lacri, vero, atunci am sa va dau nr meu de mobil dupa ce ajung in tara ca sa pun cartela de connex sa vad si nr. Abia astept!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

vrem si noi la intalnire, dar....nu se poate. vrem sa va cunoastem! si macar daca as pleca la mare!.dar plec la soacra!
lacri, da, eu sunt, vecina ta. iar stefan e baietelul care vrea mereu jucariile lui fabian. sper sa va recunoastem cand va veti intoarce de la mare bronzati!
va doresc vreme frumoasa tuturor si joaca cu folos copiilor (mamicilor nu stiu ce sa le urez, ca nu stiu ce se poarta la astfel de intalniri...)vin si tatici? (lor chiar nu stiu ce sa le spun!)
oana si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Pozici la 5 luni:
http://community.webshots.com/album/159993843icQiub

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Vai ce domnisoara frumoasa,ce mare a crescut!
Sa nu fi deochi!
Sa va traiasca,sa fie sanatoasa si fericita!
Si vad ca-i place tare piureul de fructe.
Pupicei de la Mihneacel nazdravan.

Mergi la inceput