Mamici din Iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Elena ,sa-ti traiasca frumusetea de fetita,ca mare o crescut!
Cristina ,felicitari pt super-sesiunea trecuta cu succes!!
Lacri,am vb cu "starea vremii"si am aflat ca pe 16-18 iulie vor fi fulgere si tunete la mare dar super vreme la Iasi asa ca ...vino cu noi la intilnire!!!

Gabi si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by iepurila

Cristina
FELICITARI DINTOT SUFLETUL!!!!!
Ce facultate faci?

Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor - sectia managementul firmei,la ID,evident,si am trecut in anul V,dupa cum ma laudam pe pagina 2

Multumesc de urari,la toata lumea!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna!
Gabiimi amarasti inima de tot mai ales ca m-am uitat si la pozele cu Erica si am vazut ce minune de fata are Elena ma gandeam eu ca a crescut dar nu-mi puteam imagina ca este asa frumoasa.Doamne Elena..........nu am cuvinte,cand imi amintesc cat era de mica si mi-a zambit ea.....tare vreau si eu o fetita asa frumoasa........si cred ca mai mult ii place babeticai piureul de fructe decat ei
Oana sigur ne vei recunoaste (ne dam cu toate cremele posibine ca sa nu facem alta istorie)acum sa ne hotaram definitiv ca mergem.sper din tot sufletul sa te simti si tu bine la socrela.poate ne mai intalnim pana la plecare.pupici
o noapte buna pt. toti piticii si paritii

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Elena, ai o Erica scumpica si mare. Vrem sa o mai vedem. E haioasa cu piureul de fructe sau ce e pe bavetica.
Carmen, mai esti cumva in Iasi?
Pupicei si asteptam intalnirea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Multumim de aprecieri! Va dati seama ca acum nu-mi mai incap in piele de mindrie ! Ce sa mai vorbim de Vio...

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costiniuc spune:

Salut fetelor
Inca nu stiu daca ma numar printre mamici, dar ,,,,,,,
Nici nu stiu daca scriu unde trebuie, tot ceea ce stiu este ca sint foarte ingrijorata.
Pe 27 iunie a facut un test si pe 28 iunie alt test, ambele pozitive, in sensul ca a 2 a liniuta era de un roz pal, dar era, iar azi 8 iunie, am inca greturi, dar , dureri mari de burta si asta ma sperie.
Nu stiu ce sa fac, sa iau analgezice sa nu iau, habar nu am.
Eu nu iau pentru ca ma gindesc ca daca sint graviduta sa nu afecteze copilutul.
Ce sa fac?

costiniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

bine ai venit la noi, costi si felicitari pt sarcina! inainte de a lua orice hotarare referitoare la starea ta actuala, mergi la medic. Multe de aici mergem (sau am mers) la dr. Mihaela Grigore - cab. Medis-P-ta. Unirii. Sarcina nu doare, asa incat inclins a cred ca ceva nu e in regula. Mergi cat mai repede la medic! bafta multa si sarcina usoara!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

hei nu v-am spus ca mi-am frezat puslamaua!!!!!!!!
arata ca un adevarat barbat!si a inventat un nou mod de asta pe scaun la frizerie:in picioare pe scaun
si alta noutate:imi tot faceam probleme ca nu are rabdare sa ii citesc macar cateva randuri dintr-o poveste,acum..................toata ziua ma urla"pobetea.pobetea...........catica"(carticica)
la culcare nu scap fara sa citesc o poveste macar de 2 ori si tot nu se satura............cu chiu cu vai se culca,nu conteaza ca este la pranz sau seara la culcare el vrea pobetea iar astazi cand s-a trezit dupa somnul de la amiaza mi-a zis sec sa aduc cartea.asa imi trebuie nu? doar eu ma tot plangeam .
va pupacim dulce

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Salutica fetelor,vin si eu cu marea realizare a lui Alex(si a mea!!):a facut la OLITA!!!!Azi dimineata avea o privire foooartea sugestiva asa ca am reactionat repede,m-a luat de minuta si m-a dus in baie,nu a comentat nimic s-a asezat cumintel pe oala...mi-a facut ferfenitza o juma' de hirtie igienica(dar ce mai conteaza!!),si s-a ridicat repede sa-mi arate sa arunc in WC ca el sa poata pune capacul!!Am fost f mindra de el si de mine!!!
Lacri,cum pleci tu la mare,fara ca noi sa-l vedem pe Fabitza fara cirlionti!!???Eu i-am tuns lui Alex doar putin bretonul ,sper sa nu se prinda nasii ,cind vin sa-i taie motul,si mi-a trebuit 2-3 zile sa ma obisnuiesc cu el asa "mai baietel",ca si acum toata lumea in parc il ia drept fetitza!!De 2 zile mergem la nisip in parc dar nu prea stie el sa se joaca,mai vin alti copii si-i iau jucariile dar el nu se supara!Mi-e tare mila cind il vad cum se uita la ceilalti copii cerind atentie!!
Cristina si Raluca,drum bun sa ajungeti cu bine in Iasi si va asteptam cu drag in Gradina Botanica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by costiniuc

Salut fetelor
Inca nu stiu daca ma numar printre mamici, dar ,,,,,,,
Nici nu stiu daca scriu unde trebuie, tot ceea ce stiu este ca sint foarte ingrijorata.
Pe 27 iunie a facut un test si pe 28 iunie alt test, ambele pozitive, in sensul ca a 2 a liniuta era de un roz pal, dar era, iar azi 8 iunie, am inca greturi, dar , dureri mari de burta si asta ma sperie.
Nu stiu ce sa fac, sa iau analgezice sa nu iau, habar nu am.
Eu nu iau pentru ca ma gindesc ca daca sint graviduta sa nu afecteze copilutul.
Ce sa fac?

costiniuc

Mergi repede la un medic si nu lasa timpul sa treaca,mai ales ca incepe week-end-ul.
Dr.Grigore este foarte buna si te poate ajuta!
Multa sanatate si asteptam vesti!
Cristina

Mergi la inceput