FSH mare& prolactina mare (male)

FSH mare& prolactina mare (male) | Autor: nicole74

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ce inseamna si daca au legatura Fsh mare si prolactina mare (ca eu am citit ca prolactina mare conduce la un FHS mic, iar la noi e invers si sunt total in ceata).
Stiti vreun endocrinolog foarte bun?
E clar ca asta este cauza oligospermiei noastre si nu oreionul de la varsta de 2 ani si as vrea sa stiu daca exista vreo sansa de tratament medicamentos. Am vazut ca prolactina mare se trateaza cu bromcriptina, insa nu stiu daca are sens.
Multam mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Stie cineva daca endocrinologul Popa de la Medicover e ok?
La Coculescu la Medsana programarile se fac in ultima zi din luna, pentru luna urmatoare. Ar trebui sa sun pe 31 iulie pentru luna august. E prea mult.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

Salut!
Sotul meu are FSH mare - alte analize - normal
noi am fost la d-na doctor Dinu de la " Parhon"
si ea a spus ca daca FSH este ridicat din pacat nu se poate sa face Pregnil, am facut multe tratamente naturiste dar fara rezultat.
SUCCES

Mergi la inceput

Merci mult.
Cat de ridicat e FSH-ul?
Al meu are ~17.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Analizele mele sunt identice cu ale tale in ce priveste FSH-ul si Prolactina.
Din noiembrie anul trecut iau brocriptina care mi-a facut extraordinar de rau, iar FSH-ul...???
O metoda a medicului endocrinolog, (ultimul vizitat si recomandat- Ranetti la Spitalul Militar) a fost sa iau 3 luni Logest, pentru odihna ovarelor, a psihicului si pentru distragerea atentiei ambilor parteneri de la sexul planificat.Parerea lui a fost ca FSH 17 nu este mare(eu am 35 ani) si eu nu am nevoie de tratamente pt. acesta, in schimb pt. prolactina continui sa iau, dar la indicatia lui intravaginal,se absoarbe de 3 ori mai repede.
Mi-a spus ca in prima luna dupa intreruperea anticonceptionalelor am sanse mari sa ramin insarcinata, pot fi pina la 6 ovulatii in aceasta luna iar eu astept , am intrerupt luna aceasta, sint in ziua a 18-a si sincer nu mai am rabdare...
Sa nu te sperii prea tare pt. FSH, consulata mai multi medici endocrionologi. Iti urez succes!

Mergi la inceput

Merci pt. raspuns Costi.
Este vorba de sotul meu. Sa vedem ce ne va spune endocrinologul.
Pupici

Mergi la inceput