Mamici de martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

quote:
Originally posted by Mary-Jane

As vrea sa intru si eu in club. Mi-e teama aproape dar m-am gindit sa fiu increzatoare ca va fi o sarcina buna care sa mearga la termen. UM 9 iunie, data provizorie 16 martie. Daca totul merge bine voi merge la primul echo cam in 3 saptamini. Deocamdata n-am simptome de sarcina dar n-am avut de fapt niciodata, decit oboseala.

Ca raspuns de pe pagina precedenta, inimioara se poate vedea batind la echo de la 6 saptamini incolo.

Mary-Jane

Imi var si eu mesajelul pe forumul vostru doar ca sa o felicit pe Mary Jane, m-am gandit ca e mai cinstit asa, cata vreme nu ai oficializat asta acasa la noi, la "englezoaice".De cand am auzit de povestea trista cu celalalt bebelus, m-am tot gandit la tine, ma gandeam eu ca s-ar putea sa incerci sa te incumeti din nou..
iti doresc o sarcina usoara si mult optimism si un bebelus care sa aduca multa bucurie tuturor, un companion pentru Dominic!

Patricia, Miriam si Ruth (6.12.03)

http://community.webshots.com/user/2girlsmum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mali spune:

Buna fetelor, am disparut zilele trecute la mare unde, cred eu, e paradisul gravidelor. Nici urma de greturi, ameteli, dureri de cap sau alte astea, cred eu din cauza ¨brizei¨ ca dupa ce ma indepartam de plaja reveau toate in grup. Acum sunt acasa cu toate in regula, greturi grupa mare si ameteli corespunzatoare. Ieri mi-am luat rezultatul analizelor unde cica e o mica problema cu urina in rest e ok. Joi am programare la ginecolog unde sper sa vad la echo minunea din mine. Ahh, si am o burtica cam de 3-4 luni,eu fiind in sapt.8 doar, dar cred ca e din cauza ca retin lichide asa ca acum am trecut pe ceai de coada calului.
pomeanm si am avut sapt trecut o durere ca a ta dar adevarul e ca nu am putut nici macar sa ma sperii,imi fusese rau incontinuu asa ca o durere de cap ce mai conta am luat un paracetamol si a trecut.
betilina sa inteleg ca la tine au trecut deja starile astea nasoale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari noilor mamici venite! Va primim cu bratele deschise si sper sa fiti optimiste alaturi de noi si sa trecem cu bine peste problemele care or sa apara!
Mali cum de ai ajuns la concluzia ca eu am scapat? Eu sunt din ce in ce mai rau! Data trecuta pana la 3 luni nu am varsat nici o data si nu mi-a fost f rau nici cu greturile! Acum de sambata sunt varza cu carnaciori(mama ce as mai manca si eu ceva bun! ), da sunt mai mult nemancata! Orice mananc nu-mi prieste! Cand mi-e rau si limonada ma deranjaza! Azi am vb cu dr mea la telefon si mi-a zis ca daca pot sa nu vars e inca bine si sa incerc sa rezist pt ca acum nu-mi poate da nimic pt ca sapt astea se formeaza bb si nu vrea sa riste sa pateasca bb ceva. E ciudat ma apuca greturile si ma tin poate 2-3 ore si pe urma dispar si iau o pauza de 3-4 ore, asta daca nu incerc sa mananc ceva! E jale fetelor, nu credeam ca poate fi asa rau, desi mai vazusem la alte tipe, credeam ca te poti controla!

Sambata am programata consultatia la a-2a eco, cand o sa-l vad si eu si tati pe bb mic. Ar trebui sa aiba 8 sapt. Vom avea ce sarbatori, ca sambata facem 5 ani de la casatorie! Vom avea cadoul care ni-i l-am facut singuri!

Am facut si analize. Primul rezultat la clamidia, cel din sange, a iesit slab pozitiv, 0,458. Si atunci mi-au repetat analiza, local din secretie si mi-au facut si ureoplasma. O sa primesc vineri rezultatele si o vad sambata ce reprezinta. Daca stiti sa-mi spuneti ceva despre analizele astea va astept cu interes!

Va pup si mai revin cat de curand!
Betina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Salutare burticilor!Ma primiti si pe mine?
Azi am avut confirmarea ecografica a sarcinii,UM 11 iunie,asa ca e o sarcina de aproape 6 saptamini,obtinuta la a treia inseminare, cu Anca Moisa de la Giulesti.
Eu am mai pierdut o sarcina,asa ca acum suflam si-n iaurt,tratament de sustinere asadar; nospa,scopantil si utrogestan vaginal.
As vrea sa va intreb,pentru cele care iau tratament de sustinere,in ce consta? Cumva si Gravibinon sau altceva injectabil?
Eu nu am mari probleme pt moment,doar mici contractii,sporadice, fara singerare.Mai intimpina cineva aceeasi problema a contractiilor?
Va multumesc,pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Bun venit Amparo , felicitari si mult, mult noroc cu sarcina aceasta. Din cite stiu tratamentele de sustinere nu prea au mare efect dar multi medici inca le prescriu. Am avut contractii si singerare mult timp (pina pe la 14-16 saptamini) in doua sarcini care au mers pina la termen (aproape, una la 38, alta la 35 saptamini) dar si in citeva unde am avut pierdere timpurie, precum si pierdere de sarcina fara contractii sau singerare inainte. Asa ca n-as pune mare baza pe asemenea simptome, nici de bine, nici de rau, nici pt mine, mai putin de la persoana la persoana.

Mary-Jane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pomeanm spune:

Buna tututror!
In primul rand, Bun venit Amparo! sper sa ajungem toate cu bine la Bebelusi de Martie-Aprilie 2005.
Mali, bine ai revenit. Vai mi-ai facut o pofta cu marea. (ca doar poftesc numai la saraturi) O sa am si eu concediu prima saptamana din august, poate reusim sa tragem o fuga.
Restul de mamicute, tot cu "neplacerile" primelor saptamani ne laudam? Pe mine m-au mai lasat un picut ieri si azi de-am mai putut manca cate ceva. Azi am luat rezultatele de la analize; cel mai mult ma bucur ca sunt imunizata la toxo si rubeola, desi am vazut ceva pe la rezultatul de urina care nu prea mi-a placut. Oricum vineri merg la doctor si o sa vad ce-mi zice.
Amparo, contractiile la care te referi sunt durerile de burta ca la ciclu? Daca da, am avut si eu cateodata de o intensitate care ma speria, dar dr. mi-a zis ca nu-i nimic daca nu sunt insotite de sangerare. Acum mai am doar din cand in cand si mult mai usoare.
Despre restul nu stiu nimic.

Maine nu o sa fiu pe-aici dar joi revin. Sper sa am de adaugat cateva mamicute noi pe-atunci.
Lista actualizata este in pagina 4, spre final. La capitolul 2 o sa o punem "in frunte".
Va pup,
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Bine ati venit, noi burticute!!
Amparo, si tuturor fetelor care ati avut probleme: eu va doresc sarcina usoara si incredere in voi si in Dumnezeu ca totul o sa fie bine cu voi si cu BBlasii. Incercati sa urmati sfaturile medicilor, sa faceti analizele care vi se cer si nu va panicati si stresati la dureri sau fereasca Dumnezeu altceva, ca va faceti si mai rau. Eu sunt convinsa ca la voi, cele cu probleme , stresul e maxim si mereu va macina un gand ca "daca se intampla ceva rau si acum"?? Alingati-va gandurile rele. O sa vedeti ca ACUM O SA FIE BINE. Atat trebuie sa fie in mintea si inima voastra, CA E BINE.
Eu va pup mult si aveti grija de voi si de burticute.
Mary-Jane, iarta-ma, poate sunt cruda, dar vroiam sa te intreb, ce s-a intamplat cu sarcina pe care ai dus-o pana la 35 sau 38 saptamani. Ai nascut copilul, nu??? Te rog, spune-mi ca totul e bine cu voi.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, eu nu gasesc acid folic nici unde..voi de unde ati cumparat?? Plsss...

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetele ma primiti si pe mine?
Pe 6 Mai am intrerupt pilulele, crezand ca va dura nult pana sa raman graviduta!!!
Eu am avut ultima menstruatie pe 8 iunie si data la care trebuia sa-mi vina rusii era de 6-7 iulie. A trecut o saptamana de intarziere, fac testul si....:(( negativ, astept rusii, dar nimic :))!!! La doua saptamana de intarziere mai fac un test care a iesit POZITIV:))))))!!!
Fericire mare pe capul meu!!! Am fost ieri sa-mi fac si un test de sange, dar rezultatul il voi avea peste 10 zile, am vrut sa fiu mai sigura ca nu-mi vine sa cred!!!
Acum am o mie de grijii, si sper sa mi le mai micsorez alaturi de voi care treceti prin aceleasi giriji ca mine.
As vrea sa fiu sigura ca bb e ok ce-mi sugerati sa fac? La eco se poate vedea?
Multumesc!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Salut fetelor, ce mai faceti? Cu greturile cum stati?
la mine e cam nasol, mi-e greata mai mereu dar fara varsaturi. Am si eu o intrebare: spuneti-mi va rog, ce analize ar trebui sa-mi fac?
As vrea sa stiu tot setul!:) Eu am o dr cam ciudata si mi-a zis ca nu e nevoie, dar eu vreau sa stiu ca totul e in regula. UM-10iunie , DPN 17martie,Stiti cumva cand se vede la echo? Cand ar trebui sa merg? Voi cat acid folic luati pe zi? Mie inca nu mi l-a prescris si ma tem pt ca stiu ca se ia cu 3 luni inainte de sarcina. Voi ce stiti?
Astept un sfat si o informatie. Va pup si va urez o sarcina usoara si bb sanatosi!

Mergi la inceput