Mamici de martie-aprilie 2005
Raspunsuri - Pagina 8

betilina spune:
Ancadute pe prima pagina si in stinga ai sa gasesti o rubricuta cu "cand vine barza?" si te duci la rubrica aia si dai datele tale si se calculeaza automat varsta fatului la care adaugi 2 saptamani, cele dinaintea ovulatiei, si astfel vezi cat de avansata este sarcina. Ai sa vezi in dreapta o casuta cu info, unde ai sa poti vedea dezv. sarcinii pe sapt. Nu uita de cele 2 sapt adaugate la varsta fatului ca sa urmaresti sapt corecta.
Cu drag Betina

saphir spune:
Bine v-am regasit, dragele mele.
mali, draga mea, starile de greta si ameteala, sunt normale pana la un anumit punct. Ameteala, poate fi din cauza lipsei de vitamine sau fier, acid folic. Ti-ai facut analizele de sange??
Sfatul meu este sa mergi la medic si sa iti dea un supliment de vitamine, pentru ca este foarte important acum. Eu am primit sa iau acid folic, o pastiluta pe zi. In saptamanile acestea se dezvolta creierasul copilului, iar acidul folic este vital. Asa ca, draga mea, nu vreau sa te sperii, dar nu e de joaca, mergi la medic.
crangutalil, fii optimista. In sarcina, cel mai important este sa fii pozitiva. Nu te mai gandi la ce a fost. Gandeste ca totul e bine cu tine si cu puiul ce creste in tine. Legat de sangerare, eu am avut asa ceva la prima sarcina. Am fost la medic, mi-a facut niste analize, dupa care mi-a zic ca totul e ok, se mai intampla si sangerari in sarcina. Asadar, nu o lua in tragic. Sunt convinsa ca iti este foarte greu, avand in vedere prin ce ai trecut, dar elimina temerile trecutului.
Sarcina usoara
Anca Micaela , bine ai venit pe
Va pup si sa auzim numai de bine
Saphir si
Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Anca Micaela spune:
Betilina,multumesc mult pentru indicatii. Am aflat astfel ca fatul ar avea 3 sapt. si 4 zile. Marti, pe 20, cand va avea probabil 4 sapt. si o zi, ma duc la echo. Credeti ca e destul de dezvoltat incat sa se vada? am fost deja o data la echo, acum o sapt, pentru ca deja aveam greturi si am fost convinsa ca e sarcina, desi aveam un test negativ. Azi testul a iesit pozitiv, asa ca banuielile mele se confirma...

saphir spune:
Anca, asadar , bine ai venit in club Parerea mea ca e prea devreme sa mergi la eco. BB se vede bine, plus bataile inimii, numai pe la 7 saptamani. Asa ca mai asteapta.
Saphir si
Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

erix spune:
Salut fetelor! Sau mai bine zis viitoarelor mamici! Milioane de scuze ca am disparut o saptamana, dar sa stiti ca v-am urmarit raspunsurile zi de zi. La mine e bine cu greturile, nu am probleme, din contra: am o pofta de mancare continua. Uneori ametesc, si sunt foarte obosita. Am fost la medic si totusi nu mi-a prescris acid folic, desi stiu ca e important. la voi cum e? Cate pastile v-a dat pe zi? As incerca sa iau si eu, stiu cat este de important. Eu am avut UM 08 iunie,cine face inscrierile, da ma inscrie si pe mine!!!
Vad ca se ingroasa randurile printre noi si asta ma bucura. va doresc multa sanatate si numai bine!
Va pup, Erica

Mary-Jane spune:
As vrea sa intru si eu in club. Mi-e teama aproape dar m-am gindit sa fiu increzatoare ca va fi o sarcina buna care sa mearga la termen. UM 9 iunie, data provizorie 16 martie. Daca totul merge bine voi merge la primul echo cam in 3 saptamini. Deocamdata n-am simptome de sarcina dar n-am avut de fapt niciodata, decit oboseala.
Ca raspuns de pe pagina precedenta, inimioara se poate vedea batind la echo de la 6 saptamini incolo.
Mary-Jane

Andruska spune:
crangutalil - am citit prin ce treci si vroiam sa iti spun ca unele dintre ele le-am avut si eu la adoua sarcina si anume: sangerare - am stat cu ea 2 zile si dr mi-a dat sa iau NOSPA - 3/zi + injectii cu GRAVIBINON 1 la 3 zile (5 la nr) + repaos la pat si sexual timp de 3 saptamani.
Listeria - am avut si eu si am tot repetat analiza pana mi-a iesit rezultatul NEGATIV - fara nici un fel de tratament.
Despre CMV - stiu pe cineva care tot asa i-au spus ca este riscant, ca nu isi asuma responsabilitatea ...si acum are un baietel de 6 luni tare scump si dragalas
.
Mie nu mi-a curs sange ci erau niste pete mai caramizii pe chilot. Dr mi-a spus ca este risc de avort spontan. Pana la urma afost bine si acum un baietel de toata frumusetea.
Sanatate multa si Dumnezeu sa te ajute si pe tine si pe bb !!! Ai incredere si fi optimista si ai sa vezi ca totul o sa fie bine, da?
Sa ne tii la curent cu starea ta !!!
Sarcina usoara si bebei sanatosi la toate
Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30

andrruzza spune:
Vin si eu printre voi. Astazi mi s-a confirmat ecografic sarcina 4 saptamani, UM 13 iunie!
Ma primiti, da??
Costina & din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

pomeanm spune:
Dragi mamicute,
Felicitari celor care se rasfata in harurile noii vesti. Ce bine imi pare ca suntem din ce in ce mai multe!
Sper ca mai spre seara o sa pot actualiza si listuta noastra, numai sa se mai linisteasca un pic lucrurile.
Eu am trecut printr-o mare sperietura joia trecuta si de atunci a trebuit sa stau la pat. Azi sunt foarte bine si din nou prezenta printre voi.
Joi am avut ceea ce pana la urma au diagnosticat ca o migrena. M-am speriat foarte tare caci mi-a amortit mana dreapta, partea dreapta a fetei si vedeam incetosat. Toate astea insotite de o violenta durere de cap. Nu mi se intamplase niciodat si nici in familie nu am antecedente, asa ca am ajuns la urgente, tremurand pentru bebeul meu.
Primul control a fost ginecologic si m-au linistit: bebe era bine. Apoi am trecut prin interne si neurologie si rezultatul a fost: migrena hormonala. Adica tipica sarcinii. Mi-a spus ca e la fel de posibil sa revina ca si sa nu o mai faca niciodata dar daca revine sa ma intind la intuneric 20-30 de minute si sa o las sa treaca. E posibil ca durerea de cap sa persiste, caz in care pot sa iau un paracetamol. Acum ma simt bine, sper sa nu mai vina niciodata. V-am povestit cu atatea amanunte pentru cazul in care i se mai intampla si altcuiva, sa stie ca poate fi asta. Totusi, daca vine insotita de febra e altceva si trebuie sa o vada un medic.
Mali, ia-ti cateva zile libere sau uita de toate indatoririle casnice si odihneste-te. Si eu eram terminata saptamana trecuta si dupa trei zile de odihna sunt mult mai bine. Incearca si cu ceaiuri de menta, pe mine ma ajuta mult cand am greturi. Bafta!
Revin in curand...
Mirela

Aurasa spune:
Salutare dragi viitoare mamici!
Revin dupa un Week-end cu greturi cls. I. Doar greturi, fara varsaturi. Astazi a fost cumplit : ameteli, greturi, oboseala s.a.m.d.Nu am pofta de nici un fel de mancare. Am baut doar apa multa si am mancat putina salata de rosii. In rest... nimic. urmeaza sa-mi fac analizele sa vedem daca totul e ok.