Mofturosi in ale mancatului
Raspunsuri - Pagina 4
ivonica spune:
Fetelor,tot NIMIC ne place si noua...in afara de tzitzi,desigur si de pufuleti...dar aia nu se pun,nu? Roxana 1974,da, ni s-a intamplat si noua,dar nu la 3 sapt. ci pe la 2 luni.Tu nu dispera,ai grija sa faci lapte,lasa-l pe bb sa ceara cat ii trebuie,in fond,acum e tzitza lui,nu a ta,se descurca ei!
ivonica spune:
Stati ca am uitat sa va spun despre PAINE!Roade fata mea la un codru de paine cand sta in carucior,daca-i dai ca vrei sa te faci putin de raaas!Se uita lumea si-o zice..."copil sarac,maica!"
maria m m spune:
quote:
Originally posted by ivonica
Stati ca am uitat sa va spun despre PAINE!Roade fata mea la un codru de paine cand sta in carucior,daca-i dai ca vrei sa te faci putin de raaas!Se uita lumea si-o zice..."copil sarac,maica!"
ivonanita
maria, de Paula si Miruna
roxanica-mamica spune:
Va rugam faceti loc ca vine mofturosul NR 1 !!!! Marc are 11 luni (implinite ieri) si papa ...... NUMAI TZITZI !!!!!!!!!! Ivonica e sora mea de sange ! Are 10,550 kg ( luna trecuta avea 10,660 ) si 78 cm ! Dar papa numai si numai tzitzi ! Restul ... cah ! Nimic! Nici macar paine sau mar ! HEEEELLLLPPPPP!
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Florentina Roman spune:
Roxana,eu il trezeam pe Tudor cand imi adormea la san, ma durea sufletul, dar il gadilam sau il strangeam un pic de degetele de la picioare, alfel tragea de 2 ori si adormea si dupa cateva minute se trezea urland de foame.
Florentina & Tudor
pojogam spune:
dragi mamici tare sunteti dragalase
cand bebe papa tzatzi cu siguranta mesele de orice fel de mancare vin mult mai greu.e normal sa nu le accepte daca are ceva mai bun
Nu pre aveti ce face decat samai scoateti dinmesele detzati dacabebeulemai mare cam asa de 11 luni si inlocuite treptat cucate ceva. desi nu sunt adepta cerealelor,copiile accepta mult mai usor (asta spun din exp.mea)
In rest rabdare! si asta e valabil si pt mine.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
roxanica-mamica spune:
eeei , usor de zi , dar mai prost stam cu practica ! hihihihi ! de cate ori nu am incercat faza asta ! Insa s epare ca marcutza mea e alergica la laptele de vaca !
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
sinzi_ana spune:
Roxana, dar 10.500 la 11 luni e super bine, mai mult decat bine!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Oana spune:
quote:
Originally posted by pojogam
dragi mamici tare sunteti dragalase
cand bebe papa tzatzi cu siguranta mesele de orice fel de mancare vin mult mai greu.e normal sa nu le accepte daca are ceva mai bun
Nu pre aveti ce face decat samai scoateti dinmesele detzati dacabebeulemai mare cam asa de 11 luni si inlocuite treptat cucate ceva. desi nu sunt adepta cerealelor,copiile accepta mult mai usor (asta spun din exp.mea)
In rest rabdare! si asta e valabil si pt mine.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
Mey, dar al meu nu mai papa tzitzi demult , bea laptic de vaca din biberon (inca), si tot mofturos e cu celelalte mancaruri. Eu propun sa impartim mofturosii in mofturosi care mai sug de la mami si cei care au terminat cu tzitzi.
Apropo biberonul asta pana cand il mai dam pana la 3 ani? Ca al meu nu cred ca s-ar desparti de el acum (are 2ani).... Sper ca atunci cand va merge la gradi sa nu mai vrea bibe ca se face de ras pe acolo...
nick51 spune:
Dar vad ca se mareste lista si eu care credeam ca suntem putini pentru ca toti copiii care-i cunosc mananca orice si oricat. Andrei (2ani si 5 luni) pana pe la 1 an si ceva manca cat de cat, acum citez: " La Andei toate caca" . E un capos nici macar nu vrea sa guste. Mancarea preferata: lapte, danette de vanilie si mai nou pilaf de orez. Deci meniul intr-o zi: lapte, cateva feliute de salam (prin vecini, acasa nu-i bun, adica ducem salam-ul la vecina si mananca acolo), pilaf de orez sau piure de cartof cu ou, ficat de pui, snitel de pui sau tocanita cu carnita, lapte, piure de fructe cu iaurt, danonino sau danette si iar lapte. Mancarica de la pranz n-o mananca in fiecare zi pentru ca altfel ar fi ideal. Sunt cateva feluri de mancare, in rest v-am spus "toate caca". Nu branza, cascaval, rosii, orez cu lapte, sucuri de nici un fel. Am fost la munte 3 zile credeam ca o sa aiba pofta de mancare, dar de unde. E un dezastru. Poate cand o mai creste. Speram.