Bebelusi de ian-feb 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Imi pare rau sa vad ca aveti atatea probleme. . .

Noi ne indreptam catre vaccinul de 6 luni (la fel ca si voi de altfel). Sper ca de datat asta sa fie ok.

Aseara am fost la film. A fost ok ca am iesit un pic.

Ce parere aveti, ce hainute ne trebuie pt toamna-iarna?

La ce m-am gandit eu:
- geaca si pantaloni de "zapada", sau poate costum intreg e mai ok;
- ghetute, 1 pereche imblanite si unele nu;
- ciorapi lungi;
- manusi;
- fular;
- caciula;

...hai, mai ziceti si voi, va rog. Planific de acum cumparaturi pt septembrie si vreau sa am lista (plus ca vine ziua subsemnatei si n u vreau cadouri pt mine, ci pt Arturici)

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Ma bag si eu in discutia cu Kg mai ales ca am trecut printr-o obsesie a sotului meu cu cantarul ( da , bine si a mea- recunosc...Amalia s-a nascut cu 3,250 si acum la 5 luni are 6,500 mananca destul de bine si ne-au mai trecut nebuniile cu cantaritul.Amalia a crescut primele luni 500-650 grame ceea ce este putin si eu eram innebunita ca nu o vedeam crecand, auzeam alti bebelusi cum cresteau si eram convinsa ca ceva nu este in regula. Eram obsedati si saracul copil doar cand vedea cantarul (ala de la Sibiu)incepea sa urle , am facut probe peste probe de supt, m-am muls si i-am dat cu biberonul (ca sa stim cat papa !)tot asa pana cand dupa o luna de masuratori si cantariri ne-a trecut brusc obsesia. Am acceptat ritmul ei. Nimeni nu e de vina pentru cum si cat creste ea. E o persoana aparte cu personalitatea ei si invatam sa o respectam. Acu daca simti chiar ca are o problema medicul ar tb sa stie si sa fie langa tine, dar asta e alta poveste.

PS Cel mai vesel moment a fost cand ni s-a stricat cantarul si am pus-o intr-o plasa ca sa o cantarim cu cantarul de bucatarie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ioana, schiuri, sanie!!! Da ce te grabesti asa?? Mai bine le cumperi slip-uri de plaja!!
Mai fetelor eu nu il cantaresc pe Albert decat o data pe luna , cand mergem la control. Mai bine vindeti cantarele alea ca de-aia va streseaza! Ati vazut voi copii care au ramas asa mici , copii care nu au crescut ? Unii mai slabi, altii mai grasi, unii mai repede, altii mai incet, toti cresc in ritmul lor.
Ioana , merge la film , eu merg la Water Park in fiecare dupa amiaza si ne distram de minune. Gasesc mereu dadace pentru Albert sa ma pot balaci si eu. M-am bronzat ca lumea, dar mai merge!! Si Albert s-a bronzat, mai ales pe picioruse, da ii sta tare bine asa bronzolici!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pe bebitz cred ca l-a muscat musca tzetze, nu tintarii. dupa ce ca adormit dim tun, cind l-am adus de la plimbare a adormit cit m-am dus eu jos saa duc carutzul
e asa nostim imbracat gata si in pozitia exploder

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didica spune:

Buna fetelor si bb-ilor!

Aparem din cand in cand si noi sa citim si sa dam raportul.
Eu am inceput sa mai lucrez de acasa, am noroc cu bunica mea care o scoate de doua ori pe zi afara (seara o scot eu).

Noi in continuare avem 4 mese care arata cam asa:
dimineata (intre 7-9 in functie de trezire) - tzitzi de alint+150-180 lapte
pranz - supica 250-300 ml (120-140 piure+1 lingurita carne+zeama de la supa in continuare). Supa o fac din morcovi, dovlecel, cartofi, patrunjel, rossie, ardei si telina (care cica nu e indicata inca dar eu nestiind i-am pus...)
dupa amiaza - fructe (piersici, mere cu sau fara banana - cam 140) cu cereale sau cu branzica de vaci + 80 suc de portocale
seara - tzitzi de alint+180 ml lapte + cereale (2 lingurite)

Cu greutatea nu stiu exact, acum o saptamana avea aproape 6.700.

Mancarea o prepar eu, indiferent cat de multa mizerie fac (pentru supa murdaresc 3 vase + oala+mixer, strecuratoare, linguri, furculitze..) dar ii fac 3 portii (1 o mananca, 1 la frigider si 1 la congelator). Cu borcanel am incercat si eu dar nu i-a placut (supa) si in plus a regurgitat si petele nu au mai iesit (si supa mea a regurgitat-o dar petele au iesit...) asa ca nu stiu daca sunt chiar fara coloranti... Si eu iau din piata cele mai urate si mai buboase produse... o singura data am luat mere de la supermarket ca ramasesem in pana si au ramas vreo doua mere care au zacut in frigider vreo luna jumate si nu s-au zbarcit deloc ... dar ce sa mai comentam ca si portocalele cred ca sunt tratate ...

Mandra mea - mai noi numita Bubu-lina! ca sa fim si noi in ton, se taraste de parca ar face intructie de 3 ori pe zi. Se tarasete si ii trebuie orice vede in jur, si baga in gura, si baleste si musca...A inceput sa scoata si un fel de chiote, si plansul si l-a schimbat... Ma gandeam ca daca nu ia in greutate cum trebuie e din cauza acestor exercitii intensive de gimnastica (peste cateva luni o sa o iau cu mine la aerobic)

Cu hainutele de toamna-iarna inca de pe acum nu stiu ce sa zic, ca a mea desi are 5 luni imbraca haine pentru 6-9 luni! Eu stiu cum va evolua peste inca 3-4 luni? Plus ca pantofiorii trebuie sa ii iei pe piciorusul lor... Iar ca haina groasa as opta pentru salopeta (daca sunt din doua piese la cat se foiesc ei sigur raman cu mijlocul gol...)

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

copilu asta cred ca la noapte o sa mearga la disco si noi pe linga el

Anda, eu ii fac brinza cu lapte obisnuit, la punga. il fierb cel putin 10 minute. am mai citit si eu una alta, dar nu ai de unde sti ce si cum.

hainutele de iarna o sa le luam mai tirziu. in plus deja avem ceva primite .
eu cred ca este nevoie cam de doua costumase (salopete). una pentru minus 20 de grade si una mai usoara cam pt. zero grade.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Monica- buna intrebare cu fructele astea . Pana la urma poate o alimentatie combinata este mai buna, adica si facut in casa si cumparat borcanele. Eu cred ca sa am sa fac si borcanelele o sa fie cu fructe care nu prea se gasesc la noi.

Fetelor eu dimineata mai mult dau pe langa decat in guritza lui si ma gandeam sa ii dau cu bibele sucul si marul ras cu linguritza. Voi asa faceti? Astazi a papat 40 ml...este asa de scump, cand vede linguritza deschide gura .

De dimineata am fost cu ei la mine la serviciu unde Matei a facut furori - toti au spus ca este de revista. Am sa pun poze de la mare ca sa va dati si voi cu parerea .

Dupa ce s-a jucat cu toata lumea, a tras un pui de somn si am plecat spre casa - a baut cam 200ml de apa de credeam ca nu se mai opreste .

Roxana - sanatate multa Alexandrei, multi de la noi si va tinem pumnii. Cand primesti rezultatele la analize?

Ioana
- cu hainutele de iarna cred ca este cam devreme, nici nu se gasesc (cred) insa eu as opta ptr o salopeta + geaca, caciulita cu urechiuse, fular optional, manusi, dresuri si bluzite cu maneca lunga iar ptr casa dresuri cu treninguri + papucei de casa.

Anca - ce haios este Matei al tau !!!

Matei acum doarme iar cand se trezeste papam si fugim la plimbarica !!!

Altfel, suntem bine cu totii, Doamne ajuta !!!

Va pupam pe toti

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Adriana - este bine si va transmite multe salutari !!

Rares este bine, papa fructele si creste frumos...

Multi pupici de la ea

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare fetelor,

Mama, dar ce ati mai scris, nu ma mai tin de voi. Eu am avut o saptamana proasta si nu prea am avut timp sa scriu. Azi ni s-a stricat si masina, culmea ghinionului!
In sfarsit, ce sa mai zic, trec ele toate, sanatosi sa fim.

Roxana, sanatate multa fetitei tale!
Helen, si fetita mea are 71 cm si in jur de 8 kg (inca nu stiu exact cat, cand ne-am duce la vaccin la 6 luni o cantaresc). Eu nu prea am fost obsedata de cantar de la inceput (poate pana am vazut ca ia in greutate, apoi am lasat-o in voia ei). Poate sunt eu mama nebuna, ce sa zic. Nu am fortat-o niciodata sa pape, acum nici nu am cum ca orice as face nu papa daca nu vrea ea, asa ca fac supa, o gusta si daca nu vrea nu o termina, daca vrea papa tot. Nu o fortez, daca nu ii place atunci ii dau lapte si incerc a doua zi. Nu vreau sa ia sila si apoi sa nu mai vrea nimic, mai ales ca am avut o perioada cand nu vroia lapte.
Si ea se mai trezea noapte tipand si am constatat ca e de la burtica, de fiecare data era constipata sau cand o luam in brate regurgita putin si apoi adormea la loc. Oricum o sa-i zic doctorului acum cand ma duc la el.
M-am uitat la copii vostrii si toti sunt niste frumosi! Sa dea Domnul sa fie sanatosi si cresc ei, nu va faceti probleme!
Am pus si eu ceva poze aici: http://dumitrache.dtdns.net/laura/06_28_2004/

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Revin

Vroiam sa va zic despre legumele si fructele din comert: aici se stie ca cele obisnuite sunt tratate, stropite si mai ales modificate genetic sa creasca mai repede si mai frumoase. Asta e valabil si la carne. Exista insa sectiuni speciale de produse organice care sunt crescute natural, fara ingrasaminte,fara nimic. Eu din alea ii iau Laurei (sunt cam duble la pret fata de produsele obisnuite, dar nu vreau sa bag chimicale in ea). Problema e ca nu prea se gaseste toata gama care e pe piata (aici gasesc tot timpul toate fructele, ca le importa astia din tarile calde), dar cum suntem inca la inceput cu diversificarea ii dau din ce gasesc.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput