Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Kaiva spune:
Dieta pe care am primit-o este asa:trebuie tinuta 3 saptamani ca sa se slabeasca 8 kg,mie mi se pare cam mult...
ora 7:o cafea cu indulcitor
ora 9:un ou fiert
Ora11:un iaurt mic
ora13:150g carene de pui sau de vita sau sunca ,mezluri+i felie paine graham sau neagra
ora15:2 mere
ora17:i cana bulion rosii daca se poate fara zahar
ora19:200 g branza de vaca
ora 21:i cana de lapte caldut
si minim 2 l de apa sau ceai pe zi
Voi ce ziceti??Mie mi se pare lunga si destul de grea.
aluna spune:
NU NU,este prea dur si de durata cum spui tu,ce mai, nu maninci mai nimic cum sa te tii pe picioare toata ziua?
Aluna
new spune:
Dragele mele,
iata ce am tinut eu, sau mai bine zis am incercat sa tin:
ora 8: cafea + indulcitor
ora 10: un iaurt integral + musli cu fructe
ora 12: un ou sau 2 crenwurst
ora 14: friptura + 1 leguma (nu salata)
ora 16: 1 fruct
ora 18: 2 felii paine + branza sau mezel
ora 20: un pahar lapte cald sau ceai
Dupa cateva zile mi se facea tare foame noaptea si m-am inteles mai bine cu varianta cu ou si branza. Regimul tb tinut 7 zile. Se slabeste cam 0,5 kg pe zi. Mama mea l-a tinut 10 zile si a slabit 5 kg. Se pare ca nu le-a pus la loc... dar nu mananca paine si dulciuri.
Poate voi nu veti avea senzatie de foame...
Sincer, nu am putut sa-l tin pana la capat si apoi de suparare am pus totul la loc... Ma bate gandul sa tin 4 zile sau poate mai mult.. cat rezist si apoi sa tin cateva zile mai variat dar tot cu legume...
Kaiva spune:
New,tu cate kg ai si cam cat vrei sa dai jos?Este si asta important cand incepi o dieta.Eu am vrut si mai vreau inca sa dau jos cam 8 kg dar vad ca e tare greu!!Ieri seara eram lesinata dupa ceva dulce si mi-am preparat o crema Ole de ciocolata,sper sa nu fie prea grav dar asta am de obicei in casa pentru cazurile ca aseara.
Azi voi manca supa de pui cu legume si carne din supa si diseara cred ca sunca si ardei verde.
Astept duminica sa ma cantaresc dar cu ...groaza.
new spune:
Eu vreau sa slabesc 12 kg... Am zis ca vreau sa tin regimul 4 zile pt ca din experienta am vazut ca nu-l pot tine mai mult. Seara mi se face foame si nu pot adormi. As incerca sa-l tin cat pot si apoi sa incerc sa mananc in asa fel incat sa nu pun la loc imediat... pana se echilibreaza organismul.
Dar ma tem ca nu va functiona.
aluna spune:
Draga New ,si eu vreau sa pierd cam tot atita dar nici eu nu stiu cit m-o tine...incearca si tu sa bei apa dimineata dupa regimul acela cu apa,eu asa fac, merge sau nu, nu avem ce pierde...nu cunosc daca da rezultate sau dar eu beau apa si incerc sa maninc dietetic.
Ar mai fii si regimul acela de o saptamina cu piine si unt,daca ma plictisesc inerc si acela,ca asta-i necazul ma plictisesc repede!!
hai curaj,
Aluna
new spune:
Draga Aluna,
sa-mi povestesti despre cum iti merge cu painea cu unt... daca te decizi.. nu stiu daca functioneaza... am auzit de el dar nu cunosc daca da rezultate. Adevarul e ca-mi place tare mult painea cu unt si m-as bucura daca ar merge. Mai prost este ca organismul meu nu reactioneaza f bine la scaderile bruste care apoi se pun la loc... Daca La tine nu se pun la loc kg date jos ma abonez si eu la paine cu unt..
aluna spune:
Eu nu sti daca ma apuc de el chiar acum,ca urmez dieta fara piine paste cartofi,etc...dar aca ma plictisesc incerc aceasta dieta cu piine care dureaza doar o saptamina!!(daca tot spui ca nu poti tine o dieta mai mult timp poti incerca)Mie-mi place piinea si untul si cred ca tin de foame!!Se zice ca poti slabi 5-7kg!!Este vorba de fapt de margarina,scuze!!
Eu iti scriu totusi reteta aici:
dimineata-2 felii piine cu margarina
prinz -4 felii Piine cu margarina
ora16-17 -1 felie + un pahar de lapte sau ceai
cina -2 felii
inainte de culcare -1 felie
Piinea trebuie sa fie integrala,neagra sau piine normala prajita
Se vor consuma 2 litrii de lichide(apa,ceai,neindulcit sau suc de fructe natural)
Eu am calculat ar fii in jur de 1516 cal,deci ar trebui sa tina de foame!
Aluna
new spune:
gata, am postat dieta cu paine la subiect nou... sa vedem daca dau fetele cu pietre in noi!!!
Kaiva spune:
Wow ce dieta!!Sunt foarte curioasa daca cineva a facut-o si a si slabit,cred ca se bazeaza pe sistemul disociat,adica doar paine si unt,nu stiu ce sa spun dar eu una nu am curajul sa o fac...cu toate ca suna bine!
Azi mi-am luat de la sala de fitness unde merg batoane pentru slabit,ele inlocuiesc o masa,asa se zice si sunt ffff gustoase mai ales pentru mine care dupa sport mor dupa ceva dulce.Vad eu daca sunt sau nu bune de ceva.