Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Elenalove27 spune:
vecina mea a slabit cu aceasta dieta 25 kg in 2 luni 
Eu tin dieta cu Grapefruit si vad ca imi da rezultate bune deocamdata..hihihi Nu va spun cit am slabit intr-o sapt dar promit ca sapt viitoare va spun ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27Eu tin dieta cu Grapefruit si vad ca imi da rezultate bune deocamdata..hihihi Nu va spun cit am slabit intr-o sapt dar promit ca sapt viitoare va spun
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
8 Luni
Cum e cura asta cu gref??? Fie-ti mila de mine

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Laura B spune:
Cum merge cu slabitul, fetelor?
Mai am si eu de dat jos cateva kilograme, insa de acum e musai sa-l trec si pe Andrei la regim!
Am vazut recent doua carti despre dieta South Beach in librariile de aici: una care explica in ce consta, iar alta e numai cu retete. Am sa merg sa le mai rasfoiesc si poate ma hotarasc sa le cumpar si sa le si respectam instructiunile...
Elena, zici ca vecina a slabit 25Kg in 2 luni??? Bravo ei! Cu South Beach?
Laura
Poze noi
Elenalove27 spune:
Laura da mei cu south beach a slabit zapacita o gramada si inca mai tine sa slabeasca doar ca este trecuta cu mult peste norma de kg..dar slabeste bine si mult.
Claudelu , despre slabit iti spun ca am dat jos aproape 3 kg in 10 zile dar aseara ca a fost sotul liber am "halit" niste amarite de cipsuri ca ne-am uitat la Indiana Jones ..dar daca te tii bine exact cum zice in reteta sigur slabesti ..am avut zile cind am simtit neaparat nevoia sa maninc ceva extra adica putina carnita fripta dar tot am slabit.
Daca vrei reteta sa imi spui.![]()
Eu am modificat ceva la reteta ca prea goala era.
va pup si multa sanatate.
8 Luni
Elenalove27 spune:
claudelu , hai ca iti spun si tie cum este cura asta cu grapefruit.
Mic Dejun
Jumatate grapefruit & cafea
Pranz
Jumatate grapefruit, 1 ou, ceva salata, o felie de paine prajita & ceai sau cafea (fara lapte sau zahar)
Cina
Jumatate grapefruit, 2 oua, salata verde cu rosii & ceai sau cafea (fara lapte sau zahar)
Avantajele constau in faptul ca grapefruit-ul nu are grasimi, este slab in calorii si foarte bogat in vitamina C. Grapefruit-ul rosu contine, deasemenea, si beta-caroten. Avand un mare deficit de fier, calciu si vitamine, aceasta “dieta” este monotona si departe de un mod rational de alimentatie. Deasemenea, aportul caloric este foarte redus.
Nu este nevoie sa iti mai repetam, aceste 21 de zile (daca rezisti) nu te vor invata sa iti modifici obiceiurile, abordand un mod sanatos de alimentare, cel mai important secret in lupta pe termen lung cu kilogramele!
Eu nu beau atitea cafea sau ceai dar beau muuuuulta apa in jur de 4 litri pe zi si am bagat la prinz si carnita de pui sau de vita fiarta sau fripta.
Si in afara ca tin dieta eu fac pe fiecare zi exerciti care cum imi vine ..cind bebe face nanica ,hop si eu cu exerciti ..am inceput sa fac genoflexiuni (parca asa le zice) inainte de culcare fac in jur de 30-40 asta depinde cum ma tine balamalele si abdomene.
Sper sa reusesc sa o tin in continauare ca eu ma simt bine acum mai usurica cu 3 kg.
O sa mai scriu de progresele mele si sper sa poti si tu sa rezisti ,ca eu la inceput imi venea sa maninc si pietre de foame dar am reusit sa ajung la o balanta a stomacului care nu mai ma roade.
Am fugit ca sa trezit maimutica mea.
AAAA ..si am uitat sa iti spun ca de miine vreau sa imi cumpar o coarda ca sa pot sa sar coarda ca am auzit ca face minuni...plus ca am cercul ala care se invirte pe mijloc dar are o bila inauntru si de cite ori rotesc cerul face galagie de imi sperie baietul,asa ca de miine coarda.

![]()
Anca succes 
8 Luni
Podeanu spune:
Mai Elena,dar e tare chinuitoare cura asta.
Sa maninci acelasi lucru 21 zile?
21 zile * 2 oua/zi...pai sigur dai in icter.
Plus ca eu nu pot minca grapefruit,imi pare atit de amar,chiar daca ii curat si coaja.
Va admir ptr oricit veti slabi.
Mie mi-e teama sa nu-mi zapacesc stomacul,cum s-a mai intimplat.
Eu vreau asa o magie...sa ma culc grasa (am 80 kg) si sa ma trezesc pe la 69???
Of,Of...
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
cici spune:
mi-am bagat si eu nasul pe subiectul asta si va spun inca o metoda,mai blanda ce-i drept pentru slabit.
In zilele cu luna plina si luna noua nu mancati absolut nimic solid .
incepeti din ajunul zilelor (ora 20) si terminati urmatoarea zi la 8 dimineata cand puteti manca din nou solid.
Puteti in schimb bea ceaiuri , sucuri de fructe,si zeama de la supe de legume.
e doar o zi la 2 saptamani si nu aveti cum sa nu rezistati.
succes!!
cici
ingridnen spune:
Mai fetelor,
Acum abia am citit si eu aici despre dieta South Beach - pare interesanta, dar pentru detalii trebuie cartea (care este mentionata in "josul" articolului). O fi prin librarii ??
Am si eu de dat jos vreo 15 kg.... n-am reusit pana acum ca daca nu mancam "ca lumea" ma lua o ameteala.....
Ingrid, mama lui Cristi (1 an si 5 luni)
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by cici
mi-am bagat si eu nasul pe subiectul asta si va spun inca o metoda,mai blanda ce-i drept pentru slabit.
In zilele cu luna plina si luna noua nu mancati absolut nimic solid .
incepeti din ajunul zilelor (ora 20) si terminati urmatoarea zi la 8 dimineata cand puteti manca din nou solid.
Puteti in schimb bea ceaiuri , sucuri de fructe,si zeama de la supe de legume.
e doar o zi la 2 saptamani si nu aveti cum sa nu rezistati.
succes!!
cum aflam cand o sa fie luna plina si luna nou?? ca eu tot timpu' le incurc.
am mai auzit de cura asta (vara-mea are o prietena care a slabit ENORM mancand asa) da' uitasem de ea pana acum.
Oana
cici