Dieta interesanta!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cartea cu dieta South Beach am comandat-o prin Internet (pt. ca nu prea am timp sa umblu prin librarii). A costat 200.000 Lei dar a meritat.
Faza I (cea stricta, fara fructe) am tinut-o 2 saptamani timp in care am slabit vreo 4,5 kg. Pe urma am trecut la faza a 2-a si am slabit cam 1 kg pe saptamana, chiar si doar 0,5 kg/saptamana. Inca mai sant in faza a 2-a, poate mai reusesc vreo 2-3 kg si pe urma trec la faza a 3-a. Pe mine m-a ajutat foarte mult faptul ca nu mi-a fost foame - sant anumite alimente din care poti manca fara restrictie.
Sa vedem cum voi rezista tentatiilor din saptamanile ce urmeaza - intai ziua mea, pe urma petrecere de Craciun la firma, pe urma sarbatorile, revelionul .....
Ah, inca ceva: exista la magazinele naturiste o "chestie" care se cheama "Slim Drink" este produs de Plantextrakt (Cluj) si costa 150.000 lei sticluta. Extracte din plante cu efect depurativ, diuretic, accelereaza arderile etc. Cumnata mea a folosit (se ia 1 lingurita de 2 ori pe zi, inaintea meselor principale) si a slabit vreo 4-5 kg. Bineinteles ca a restrictionat consumul de paine, paste, dulciuri etc. Imi voi lua si eu.
Succes
Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

eu am tinut dieta daneza pina la a 6-a zi fara abateri.E foarte, foarte grea. daca imi amintesc bine am slabit cam 5 kilograme dar am pus la loc.In a 6-a zi nu-mi mai era foame dar m-am simtit foarte rau. Cadeam din picioare. Multa lume insa o recomanda cu incredere. Nu cred ca schimba metabolismul si nici nu cred ca daca faci mici modificari nu mai slabesti. Mici modificari inseamna ca in loc de spanac sa maninci o rosie sau salata fara ulei nu sa faci spanacul cu orez. Atita vreme cit nu adaugi nimic ci numai substitui cred ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Kaiva,eu doresc sa o incep insa nu am idee de in ce consiste.

Asa ca te rog sa frumos sa-mi zici si mie cum e dieta asta?
Ce maninc?
Cite zile sint?
CIt se pierde?
Cind o incepem?
TE-am inebunit?
Pupici.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Buna dimineata fetelor,nu am mai scris pentru ca nu am mai avut de ce,am clacat.....si am mancat....
De azi sau de maine poate o sa ma apuc de dieta daneza,doar vreau.....Deci este o dieta de 13 zile care trebuie tinuta destul de strict:
Ziua 1:dim:cafea cu un cub zahar
pranz:2oua fierte taresi 400g spanac fiert si o rosie
Cina:200g friptura de vita cu salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 2:dim:cafea cu un cub zahar
pranz:250g sunca+1 iaurt natural
seara:200g friptura de vaca +salata cu ulei si lamaie
Ziua 3:dim:cafea cu un cub zahar+1felie paine prajita
pranz:2oua fierte tari+1felie de sunca+salata
cina:telina fiarta+1 rosie+1fruct proaspat(mar,Para,Portocala)
Ziua 4:dim:cafea+1 felie de paine prajita
pranz:200ml suc de portocale+1 cutie iaurt natural
Cina 1ou fierttare+1morcov ras +250g branza de vaca
Ziua 5:dim:1morcov mare ras
pranz:200g cod fiert cu lamaie+1 telina rasa
Ziua 6:dim:cafea +1 felie de paine prajita
pranz:2 oua fierte tarei+i morcov ras
seara:jumatate de pui prajit+salata cu ulei si lamaie
Ziua 7:dim:ceai fara zahar
pranz:nimic(bea multa apa)
seara:200g cotlet de miel+1 mar
Ziua 8:dim:cafea
pranz:2 oua fierte tari+i iaurt
Cina:200g friptura de vita +salata cu ulei si lamaie
Ziua 9:dim:cafea
pranz:250g sunca+1 iaurt
Seara:250 g friptura vita +salata cu ulei si lamaie
Ziua 10:dim:cafea +paine prajita
pranz:2 oua fierte+1 felie sunca+1 felie paine prajita
seara:1 telina fiarta+1rosie+1 fruct proaspat
Ziua 11:dim:cafea +1 felie paine prajita
pranz:200ml suc portocale+1 iaurt
seara:1 ou fiert+1 morcov ras+250 g branza de vaca
Ziua 12:dim:1 morcov mare ras
pranz:200 g cod fiert cu zeama de lamaie+i lingura de unt
seara:250 g friptura de vita+1 telina rasa
Ziua 13:dim:cafea+1 felie paine prajita
pranz:2 ous fierte tare+1 morcov mare ras
seara:250g pui+salata cu lamaie
Asta este dieta daneza,acum ca am scris-o parca nu-mi mai vine sa ma apuc de ea pentru ca este grea ,pe de alta parte se slabeste cu ea dar daca dupa te reapuci de papa...se pune la loc,zic eu.
Eu nu am reusit sa o tin corect niciodata ,dar am tinut-o in felul meu si am dat ceva jos.
Poate ca ma voi apuca dar...inca nu stiu.Succes celor care se apuca si care rezista!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aluna spune:

Fara piine de trei saptamini,am slabit 3 mititele kilograme....de o saptamina nu mai dau un gram jos,ce sa fac?S-a obisnuit organismul fara piine?Este drept ca acum intru fara probleme in pantalonii mei preferati dar....mai am mult de suferit pina la atingerea scopului final 10kg!!!
Nu stiu ce sa fac sa schimb regimul?M-am indopat si de ceaiuri...m-am saturat!!!!

Aluna

Mergi la inceput

Nici eu nu am mai reusit sa dau jos nimic ,ba dimpotriva de cand m-am cam lasat de dieta cred ca m-am chiar ingrasat!Mi-a spus antrenorul meu de la sala ca si daca fac sport trebuie neaparat sa tin dieta pentru ca muschii s-au tonifiat dar grasimea de deasupra nu se va duce doar prin miscare....zice el ca daca prin dieta dau jos o sa arate super corpul ,daca nu stratul acela de grasime nu o sa dispara veci!!!Mai sunt patru saptamani pana la Craciun si eu vreau neaparat sa dau jos 5 kg,cred ca ma apuc de ceai antiadipos combinat cu dieta fara paine si fara orez etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna fetelor? cum stati cu lupta anti kg?
eu sapt trecuta am tinut si nu prea pt ca bebe a fost bolnavior si mancam si eu ce se gasea sau gatea tati. acum insa revin pe pozitii. ieri am facut si gimnastica, am mancat putin si des. sper sa reusesc in continuare. am incercat costumasul cu care as vrea sa merg la botez si nici macar nu intra pe mine.

succes mie, succes voua! pupicei!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu am inceput luni sa tin dieta South beach. Duminica seara cantaream 69 kg, acum am 66 kg. Nu-mi vine sa cred! Dimineata mananc ou fiert cu putina sare. Mai tarziu mananc sunca de pui cu salata verde, sau cu salata de rosii si castraveti. Mananc si carne de pui la gratar cu muraturi (puse de mine, fara conservanti). Dimineata beau cafea (ness) cu un varf de lingurita de zahar brun. Indulcitorii nu vreau sa-i folosesc (toti contin ori zaharina, ori ciclamat ori aspartam). Beau apa minerala. Cea plata nu pot s-o sufar.
Azi voi beaun pahar de iaurt cu 0,1% grasime.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!Nu uitati ca azi e luna plina deci daca de la ora 20 pana sambata la 8 se beau doar lichide dam jos ceva...eu incerc!
succes celor care mi se alatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Nu mai zice nimeni nimic?
Kaiva, in seara cu luna plina am baut si eu numai lichide.
Eu am slabit 1 kg, dar nu am tinut dieta ca la carte. Cand nu aveam timp de preparat am mai mancat si orez si paine, intr-o zi chiar si o prajiturica deoarece cumparase tati si nu m-am putut abtine. Sper insa ca pana pe 19 dec sa fiu mai ferma, sa ma abtin de la mancarurile ingrasacioase.
Haideti fetelor, laaa ataaac!!!
Pupicei si spor la slabit!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank"> Paul are nevoie de noi

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput