Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Kaiva spune:
Eu trebuie sa va marturisesc ca azi am dat-o in bara!!Am mancat o chifla alba cu sunca!!Pur si simplu mi-a fost pofta si de mult nu m-am mai atins de paine...De sambata am hotarat sa incep pe bune de data asta dieta daneza,am intalnit o prietena care a slabit frumos cu aceasta dieta si nu s-a mai ingrasat la loc,dar are grija de ce mananca.E o dieta dura zic eu si niciodata nu am reusit sa o duc pana la capat.Ce ziceti mi se alatura cineva???
april spune:
Hai ca intru si eu dar tare greu mi se pare fara paine
o mai incerc si pe asta ca n-o fi foc.
sper sa mearga ca m-am cam saturat de diete.
Macar 5 kg sa dau jos
April & Andrada
aluna spune:
Merci Eli pentru sfaturi!!
Nu stiu de ce dar la mine de cind ma stiu kilogramele nu se dau plecate...in ciuda tuturor regimurilor incercate,este adevarat ca de cele mai multe ori m-am dat batuta!!!
In legatura cu ceaiul verede, ceai chinezesc granule verzi sau ceai de plante? banuiesc ca nu trebuie indulcit de loc!!
Sa stiti ca mie nu mia fost greu sa tin regim adica m-am obisnuit, nu mi-e foame doar ca crachez atunci cind nu am nici cel mai mic rezultat!!
Pai curaj si sa incercam sa mergem inainte!!
MOARTE KILOGRAMELOR!!!
Aluna
ingridnen spune:
Buan fetelor,
N-ammai scris de ceva vreme - continui cu dieta South Beach, cred ca am vreo 9 saptamani... si am slabit 11 kg ! Mai am vreo 3-4 si ma declar multumita. Am mai dat-o si eu in bara, dar raaar !
Dimineata am mancat cascaval cu castravete si ceai indulcit cu miere (1/2 lingurita), la servici o cafea cu indulcitor. La ora 11 un iaurt dietetic mic (150 g) cu cereale (grau germinat - de la mag. naturist). La pranz fasole verde cu piept de pui la gratar, gustare la ora 17 un mar si diseara vad eu ce mai mananc (un ou fiert cu ardei si cascaval sau sunca - ceva in genul asta). Mananc destul de des (asa zice si regimul) si nu mi-e foame intre mese. Pai daca mi-era foame renuntam de mult ! Sotul meu prima data a zis ca o sa ma ingras, la cat de mult mananc. Nici nu gandeam sa slabesc atata, nu-mi vine sa cred !!
New, eu am cartea, numai ca am imprumutat-o unei colege care saptamana asta nu e la servici. Si pe mine m-ar interesa reteta cu dovleacul, cand o voi avea, o s-o scriu (sper sa nu fie prea tarziu).
Succes la slabit !
Ingrid
Kaiva spune:
Wow Ingrid ,felicitari,atat de mult ai slabit in 9 saptamani?mie mi se pare super!!!!!
Dieta Daneza este un regim de schimbare de metabolism trebuie tinuta strict s dureaza exact 13 zile,se poate relua doar dupa 6 luni dar nu stiu de ce.
Daca doresti Aluna,eu ti-o voi scrie aici.Eu nu am reusit never sa o tin complet ca atare nici nu mi-am schimbat metabolismul desi am reusit sa slabesc 4 kg.
eli spune:
Am scris un mesaj si l-am pierdut, ce mi-e ciudaaa!!!
New, eu nu am cartea, dar cred ca e ok cu dovleacul, e leguma si are putine calorii.
Kaiva, un pas pe de alaturi e ok, conteaza sa perseverezi. Success!
Aluna, ceaiul e de plante. Se consuma neindulcit, la inceput e mai greu, dar dupa merge. Vezi cum iti place mai mult, cald sau rece. Sa stii ca poti slabi si in salturi, o perioada putin si dupa mai mult. Hai capul sus, o sa le faci vant nesuferitelor de kg.
Ingriden, felicitari! Te rog, daca ai timp, mai zi-ne despre regim, retete. Cartea in ce limba e? Se merita a fi cumparata?
Curaj, curaj! La atac, kg sa le venim de hac! Sunt
dar sa vedeti cum ma fac eu
.
Kaiva spune:
Unde sunteti fetelor??Sper ca nu ma lasati singura!!eu ieri am dat-o in bara rau de tot nici nu va spun ce tampenii am facut.Se pare ca in cazul meu dieta daneza este pentru moment singura solutie,eu vreau sa slabesc 5 kg pana de Caciun...
new spune:
Da... dieta deneza e f dura si trebuie sa va tineti exact de ea. Colega mea care a tinut dieta nu a slabit in 13 zile decat 1 kg pt ca a facut ffff mici adaptari si pt a avea rezultate tb tinuta f exact.
Voi care ati tinut South Beach si ati slabit mai mult, cat ati tinut faza 1?
Va pup si tinet-va tari!!
aluna spune:
Kaiva eu vreau sa slabesc 10 pina la Craciun,cred ca este imposibil!!
Cu chiu cu vai am reusit sa slabesc trei Kg sau asa credeam pina ieri cind m-am cintarit la un cintar electronic si sa cad jos nu alta arata cu 3 kg mai mult decit cintarul meu clasic...nu stiu ce sa mai cred!!In care sa am mai mare incredere in cel electronic sau in al meu?
OFFFF sint tare dezamagita!!
Aluna