Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 12
eli spune:
Uite ca am gasit si adresa www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4716" target="_blank">retete asiatice1 aici e sushi
alt link www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31765" target="_blank">retete asiatice2
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
Kaiva spune:
Eli,merci de informatii,spune-mi te rog cat timp ai tinut tu acest tip de regim si cat ai slabit?Ce ziceti voi de conopida preparata ca si carfofii frantuzesti adica cu oua si smantana si branza la cuptor,oare este buna in dieta?
Georgia2 spune:
eu folosesc orice leguma si o prepar ca pe cartofii frantuzesti. Iese foarte bun!
Multumesc Eli pentru informatii.Cred ca o sa incerc sa fac sushi traditional pentru ca nu sunt foarte experimentata la "rulat". merci mult!![]()
Kaiva spune:
Stiu ca iese foarte bun dar ma intrebam oare este de dieta??sper ca da pentru ca asta voi manca eu acum.Interesanta reteta de sushi dar mi se par greu de procurat ingredientele,probabil ca la voi sunt si vad ca sunteti familiare cu ele.
va sarut si sa avem toate succes cu slabitul!!
eli spune:
Buna, buna! Cum merge cu dieta. Eu acum pap niste fructe, e trecut de 18 si asta e abia a 2-a masa pe ziua de azi. Daca mi se mai face foame mai bag fructe si apa si sper sa rezist pana maine. Poate ma ajuta si bebe culcandu-se devreme. M-am cantarit azi si am 64,1 kg la 1,58 m. Va zic peste o sapt ce rezultate am.
Kaiva, multumesc pt aprecierile la adresa lui Stef. EU am inceput prin ianuarie si prin aprilie-mai deja eram la etapa de mentinere. Am slabit aprox 12 kg. 4 luni de zile nu am pus deloc, dupa au venit mama si sora aici si fiind mai mereu pe drumuri am mancat si multe alimente neindicate (dulciuri, chips-uri, fast food) si am pus 4 kg, apoi am ramas insarcinata si gata cu regimul.
In legatura cu conopida+branza+smantana+ou, sa vedem cate kal au la 100 de grame.
100g OU=217kal (52 albus+165 galbenus) ;
100g branza de vaci,198 kal (branza slaba 96 kal); telemea de oaie,316 kal;
100g smantana,399 kal
100 g conopida 28 kal
http://www.jurnalulnostru.from.ro/tabelcalorii.htm
Acum depinde de cantitati. Daca e pe la 200-300 kal, e ok. Aa, scrie si reteta, daca vrei, poate o sa prepar si eu.
Gerogia2, sa stii ca nu e greu deloc de rulat. Rulezi o data si presezi cu "covorasul" de lemn, apoi inca o data si iar presezi. Cam de 2 ori trebuia pt o foaie de nori. Pofta buna!
Cum zicea cineva, dar la un cu totul alt subiect, "la atac", kg sa le venim de hac! Mult succes si multa vointa! Pupicei!
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
eli spune:
tot eu ![]()
uitati cateva retete dietetice aici http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/culinare/detalii.php3?cat_id=29
mai caut, pt ca sunt in pana de idei si vreau si ceva ce se face rapid, si daca vreti le scriu si aici.
Kaiva spune:
Buna fetelor,eu azi am mancat asa:
dim:cafea cu indulcitor,ceva conopida cu ou si branza pe care am preparat-o aseara
Pranz:suc de grapefruit neindulcit ,scrie fara zahar si un baton de slabit care sincera sa fiu mie mi se pare foarte bun
Seara:conopida cu un pic de branza ,smantana usturoi si marar ,la mixer ,iese un fel de piure
Sper sa fie doar atat dat mai am de rezerva batoane de slabit care sunt 170 de calorii
Am fost si la sala unde am transpirat bine cam 2 ore
Reteta pt Eli:conopida fiarta pus aintr-un vas de yena pe care il ungi cu ce vrei tu,unt,margarina,ulei
Adaugi braza si oua felii si un pic de smantana mai moale,poti sa pui si iaurt dar lasa apa,mai pui un rand de conopida si deasuprea eu pun din nou branza,ou si smantana,apoi le pui la cuptor si lasi cat crezi tu.E fffff bun!Pofta buna!
aluna spune:
Eu nu mai scriu ca nu am ce!!!
Nu stiu ce ne merge!!!Poate maninc prea mult?
O felie de jambon su una cascaval,apoi supa ieri am mincat si un pic de salata cu peste,seara canita fripta cu salata si iaurt!!
Sauna ajuta la ceva? ca am descoperit ca au si sauna la piscina!!
Sa inteleg ca ati inceput alt regim?
Aluna
eli spune:
Aluna, sauna ajuta. Alta idee, freaca-te bine cu o manusa sau un prosop de baie si apoi te bagi in apa fierbinte. Se zice ca topeste grasimile. Cel putin aici asa fac japonezele.
Eu nu am inceput alta dieta, continui cu South Beach doar ca mananc si fructe pt ca alaptez.
Incearca sa manacii portii mai mici si mai des, astfel organismul obisnuit, arde ce primeste la o masa pt ca "stie" ca mai primeste iar. Daca poti, incearca sa bei si ceai verde. Mama mea a slabit 14 kg cu regim si ceai. Mult succes!
Kaiva, multumesc pt reteta, o sa incerc pt ca pare delicoasa si usor de facut.
Restul fetelor unde sunt, care, cat si cum a mai slabit? MAi dati-ne cate un pont, cate o reteta! La atac, kg sa le venim de hac! Va pup si la cat mai putine kg va doresc. O zi buna!
new spune:
Draga Eli,
spune-mi, te rog, la south beach avem voie dovleac? Am vazut in fuga pe site-ul lor o reteta pt thanksgiving cu dovleac dar acum nu o mai gasesc si nu stiu daca in carte scrie ceva de dovleac.
Pleaseeeeeee, imi spuneti si mie, cele care aveti cartea cum e cu dovleacul? Si am sa va dau reteta mea favorita de ciuperci.![]()