Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 11
dacia spune:
Daca mai e cici prin preajma....pe ce baza se slabeste si cat?
Eu tin,n-are ce sa-mi strice.Nici nu mi-e foame...

Important e sa beti cat mai mult(sa se elimine grasimea)
Eu beau apa,cofee....ceai(taie pofta de mancare)
Succes!
Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)
POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
Kaiva spune:
Buna ,Dacia ai un baietel superb sa-ti traiasca,pe tine insa nu te-am vazut pe acolo...
M-am cantarit si cred dar cred doar ca ceva ceva am dat jos,cam 1 kg,nu sunt sigura pentru ca vreo 3 saptamani nu m-am cantarit de frica....
Azi am asa:
Dim:cafea
Pranz:sufle de conopida
Seara:nu stiu inca
Aseara printre lichide am baut si o bere neagra.....
Voi cum stati??
dacia spune:
Eu chiar am slabit un kilogram!
M-am cantarit inainte si azi dimineata...-1.
Nu stiu voi dar eu o tin (dieta cu luna noua) si pe 26.(peste doua saptamani)Nu a fost greu deloc!Nu mi-a fost foame....am baut ca sparta...
Pana atunci...mancat sanatos!
Multumesc Kaiva.M-ai vazut sigur si pe mine pe acolo(cea mai urata si mai grasa)
Voi pune si o poza cu familia cat decurand.

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)
POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
Georgia2 spune:
eu nu am slabit dar sunt si inainte de ciclu si retin lichide. O sa mai incerc o data pe 26. De maine incep sa tin si post.
Kaiva spune:
Buna fetele,eu de azi iar inceo,fara paine fara dulce fara alcool,fara cartofi si orez...O sa ma bazez din nou pe legume,carne ,fructe si iaurtui,oua si cereale.
sa vedem ce iese...
dim:omleta cu ciuperci si branza de vaca
pranz:iaurt cu cereale
Seara:inca nu stiu
De maine incepe postul Craciunului?nu cred ca ma incumet,o sa tin poate doar miercuri si vineri,e bine si asa??
eli spune:
Buna tuturor! De dimineata m-am apucat sa va citesc si mi se pare echilibrat, sa natos si oarecum usor de tinut regomul acesta. (asa zic acum cand inca nu m-am apucat de el).
Felicitari pt kg pierdute si pt vointa de care dati dovada. Acum va rog sa ma sustineti si pe mine. Eu am un baietel de 3 luni si alaptez. Si programul nostru e zapacit tare si de multe ori, din lipsa de timp, ajung sa mamanc seara masa principala.
Zicea cineva de post, eu anul trecut am tinut Postul Pastelui impreuna cu japonicul meu (ca nu puteam sa gatesc si de post si de frupt) si am slabit vreo 7 kg eu, el nu stiu cat, dar a slabit si el, se vedea la haine.
Gata, in seara asta sortez ce nu am voie sa mananc pun intr-un colt al frigiderului pt tati, iar eu o sa ma lupt de maine cu salate, oua, sunca, branzica. Insa la fructe nu pot renunta, imi si plac si mai ales ca si alaptez. EU vreau pe putin 5 kg sa dau jos pana in 19 dec cand il botezam pe pui. Poate reusesc sa mai fac si un pic de
. In legatura cu stepperul,eu am si l-am folosit cu succes anul trecut. S-a dus din celulita si s-a aranjat frumos carnea pe mine.
Mult succes fetelor! Sa ne vedem curand asa
!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
Kaiva spune:
Bine ai venit printre noi Eli,sa-ti traiasca bebe ,e un dragut!
Sa va spun la ce concluzie am ajuns eu azi.Cred ca in cazul meu va trebui sa lucrez un pic si la cantitatea de mancare.Am scos eu ce e nociv dar credeti-ma eu mananc portii mari ba chiar foarte mari,ceea ce se pare ca nu e chiar benefic.
De azi voi incerca sa reduc aceste portii si sa beau cat mai multe lichide,deasemenea cred ca va trebui sa fac si mai mult sport si nu numai la sala ci si in fiecare zi un pic acasa.Voi cum stati cu portiile si cu sportul??
aluna spune:
Eu sint tare amarita nu vreau sa va dezamagesc si pe voi,dar dupa doua saptamini de regim, am slabit 1KG jumatate in loc de 4, pai de necaz am mincat si piine si dulciuri in Wekendul asta....acum am luat-o de la capat,recunosc ca am mai baut si un suculet de fructe si mancat si cite o fructicica,dar tot ar fii tebuit sa mai dau jos ceva.Nu prea am mai iesit din casa deci nu am miscat aproape deloc dar merg la piscina o data pe saptamina!Nu pot sa fac sport acasa de una singura,nu-mi place!!!
Ce sa mai fac sint disperata!!!Help

Georgia2 spune:
Sportul da rezultatele cele mai bune, totul e sa-ti faci timp sa mergi la sala.
Eli - tu stii sa gatesti sushi? Eu incerc sa tin postul si singura mincare care-mi place foarte mult dintre cele ce se pot minca in post este sushi.O sa maninc fara peste in zilele in care nu e dezlegare la peste. poti sa-mi dai si mie niste amanunte cum se prepara. Am cumparat orez special si am si "instrumentele" sa-l rulez dar nu stiu daca pestele folosit e special sau alte trucuri - poate ma ajuti tu.
Tu ce ai gatit cind ai tinut post de ai slabit sa de mult?
eli spune:
Buna, luptatoare in ale kg!
--In perioada cand am slabit anul trecut, mancam cam 5 mese pe zi la interval 3 ore, neaparat micul dejun. Mancam cat sa imi simt stomacul 75-80% plin. Mancand putin si des se asigura un apor caloric constant si astfel organismul nu e tentatsa isi faca rezerve de grasime pt perioadele de foame. Erau 3 mese principale si 2 gustari, la mine formate din fructe sau salate de fructe.
--Am baut foarte mult ceai verde + apa (ajungeam la 3l de lichide pe zi).
--Eu, in fiecare zi aveam supa/bors, unde mergea presaram si patrunjel verde: supa de legume, supa/bors de pui, supa cu orez si suc de rosii, bors de cartofi, supa de varza, supa de spanac (cu sau fara tofu), bors de fasole, supa de pastai verzi.
--Dimineata sandwich (doar paine de secara si asta prajita) cu sunca, ou fiert sau omleta, branzica de vaci degresata, cate o cana de lapte, cereale.
--Mancam doar carne de pui si peste, fert sau la gratar.
--Am mancat foarte multe salate cu putin ulei pt ca are vit E, vit tineretii. Morcovul il dadeam la mixer, amestecam cu zeama de lamaie si putin ulei. Salata de rosii si castraveti, de varza, ardei (astia cu branzica imi placea), salata verde.
--Am consumat foarte multe legume, crude sau fierte: cartofi, broccoli, conopida, spananc cu lamaie. Daca aveti si sfecala rosie e buna. Din broccoli, ton (scurs de ulei) si branzica asezate in ordinea asta intr-un vas yena si pus la cuptor pt 15 minute, iesea o bunatate de masa de pranz. Nu consumam la aceeasi masa 2 din urmatoarele alimente cartofi, paine, mazare, paste, orez, fasole uscate.
-^Salata de ton (scurs de ulei) cu seama de lamaie si ceapa. Am mai auzit de retete de ton cu rosii, ardei, frunze de salata.
-^In salate se poate folosi si iaurt cui ii place. Eu il mancam separat (iaurt simpu sau de fructe).
-^Fructe, doar banane si struguri deloc sau daca nu, cat mai rar. Grefele, merele, prtocalele, kiwi sunt indicate la dieta. Altele :piersici, cirese, avocado, cirese, mandarine, zmeura, capsuni, caise.
--Sare consumam putin, in schimb utiliam condimente pt ca ard grasimile si ceapa si usturoi pt continutul lor de iod.
--in loc de a cali ceapa pt mancare o inmuiam intr-un vas de aluminiu in care puneam putina apa, cand era fierbinte adaugam ceapa, mestecam pana se inmuia si apoi o foloseam fie pt supa, fie pt mancarica (rosii, ciuperci, broccoli, conopida, morcov, la sfarsit adaugand condimente si un pic de ulei).
--Mancam cat mai discociat, incercam sa variez foarte mult meniul, cand ramaneam in pana de idei, mancar in aceeasi zi nu consumam de 2 ori aceleasi aliment.
--Am incercat o perioada sa calculez si cam cate kal consum pe zi, de aceea am cautat o lista cu energia alimentelor si cautam sa ma incadrez intre 600-1000, depinde cat de ocupata eram.
--Am citit ca pt a slabi 500 de grame pe sapt, trebuie sa mananci cu 3500 kcal mai putin sau sa faci sport si sa arzi cele 3500 kcal.
--Sport am facut din cand in cand inot, stepper 1 data la 2-3 zile si fitness in fiecare dimineata 30-60 min, dupa niste exerctii luate de pe internet. Adresa e aceasta http://briefcase.yahoo.com/flakeherald vedeti la fisierlele ce au primul cuvant "Elle" .
In timpul postului am scos, de mancarurile din care se putea carnea, branza , oul si pestele (mai putin in zilele in care era dezlegare la peste) si am continuat cu restul care erau de post. Pt alte retete sanatoase si de post, uitati aici http://www.sdarm.net/romania/carti/SMS.pdf .
Georgia2, pt sushi, in orezul fiert pe care nu il mesteci ca se sfarma bobul, ci il tai cu o lingura de lemn, plastic in cat mai multe directii, trebuie sa pui putin otet de orez (nu stiu daca merge si cu otet normal, il intreb pe tati). Pestele e bun oricare (somon, ton, scrumbie), dar bucatile pt sushi sa nu aiba oase. Aici se gasesc bucati special taiate, noi doar le facem micute cat pt o portie de sushi. Se mai foloseste shrimp si crab fiert, caracatita, scoica. Pui peste orezul de la sushi putin wasabi (hrean japonez). La nori maki nu se foloseste.
Ceea ce vei face tu, rulat, nu e chiar sushi (sushi e doar orez cu peste/scoica/caracatita desupra), ii zice nori-maki. De ex norimaki cu ton; pui foaia de nori pt "covorasul din lemn de bambus, pui un strat subtire de ore, la mijloc ton, castravete taiat pe lung, foaie de salata si putina maioneza si apoi rulezi. Daca ai crab si cu maioneza, poti la fel sa pui peste orez. Se mai poate si shrimp si somon sau ton crud taiat marunt/dat la blender. Era si aici un subiect cu retete japoneze, il caut si iti dau link-ul.
Haideti ca am scris un roman, macar am reusit sa imi adorm si puiul. Va pup dulce si succes la dieta.
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii